Primeur Bevestigd
yv20231029yv20231029a1c07373

VK Sportphoto

Nieuws

Ugalde vliegt naar Moskou: Twente mist spits tegen Feyenoord

FeyenoordTM

FC Twente kan zondag tegen Feyenoord definitief géén beroep doen op Manfred Ugalde. De spits vliegt vrijdagavond naar Rusland om zijn discutabele miljoenentransfer naar Spartak Moskou af te ronden.

Naast Ugalde kan de ploeg van hoofdtrainer Joseph Oosting ook waarschijnlijk  geen beroep doen op Sem Steijn en Ricky van Wolfswinkel. Daarnaast is Max Bruns, die vorige week een directe rode kaart pakte in het met 1-0 verloren duel tegen N.E.C. Nijmegen, voor twee duels geschorst.

Met de transfer van Ugalde naar Spartak Moskou gaat een totaalbedrag van vijftien miljoen euro gemoeid: een uitgaand clubrecord voor de Tukkers. Feyenoord en FC Twente trappen zondag om 14:30 af in een uitverkochte Kuip.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gewoon handelen met Rusland. Ik dacht dat daar afspraken over waren? Zeg maar de reden dat wij Guus Til niet hebben gekocht? Of mag dit wel omdat de Tukkers een of ander sluipweggetje hebben gevonden?
Keihard optreden. Per miljoen drie punten in mindering brengen.

Dat vind ik dan he?!
@ Alex3s

Is dit niet een beetje zeuren a la PSV had een penalty moeten krijgen? Wees blij dat die verveel vertrokken is, ging in Enschede alleen maar liggen en zeuren.
Vind je niet dat een scheidsrechterlijke dwaling iets anders is dan moedwillig internationale embargoregels ontduiken? Niemand mag handelen met Rusland maar voor een voetbalclubje dat half in Duitsland ligt gelden de internationale embargoregels niet?

Ik vind het echt schrijnend.
@ Alex3s

Ik ben het dan ook niet eens met dat gelul om Rusland te boycotten. Dan weet ik nog wel wat overheden van landen die dood en verderf op hun geweten hebben waar we zaken mee doen.
Dat ben ik dan weer met jou eens, dat Rusland niet het enige land is dat we zouden moeten boycotten als Westerse landen.
T feit dat dat dus wel zo is, is hypocriet en corrupt, wat elke overheid per definitie is tot op bepaalde hoogte.
Mag jij vinden hoor.... dat ze zogenaamd (door jou verzonnen) per miljoen 3 punten in mindering krijgen.
Het slaat alleen helemaal nergens op 😁
En dat mag jij weer vinden. Wat fijn dat we van elkaar van mening kunnen verschillen zonder problemen 😀.
Beste kameraden ik ben vandaag jullie mentale VAR. Nadat ik gisteren nog de beelden heb bekeken bij een ruzie om een laadpaal in de buurt zal ik nu hier duiding geven … gvd%#_*^! Vitesse supporters hebben m’n scherm stuk gemaakt sorry
De voetbal wereld is verre van perfekt of korrekt. Twente kan het geld goed gebruiken anders doen ze dit niet, ondanks dat het ze de 3e plaats zal kosten. Het is nog niet zo heel lang geleden dat Feyenoord het ook niet breed had en voor weinig spelers moest verkopen. Het is (bijna?) onmogelijk om zakelijk schoon te blijven met alle maatschappelijke stromingen en meningen. En ook de gekompliceerde geldstromen maken het niet makkelijker. Ik probeer om. niet naar andere clubs te kijken en ben blij dat Feyenoord sportief en zakelijk 2 kanjers heeft die met gezond verstand hun ding doen
Ik ben het helemaal mee eens met wat je zegt. Zeker je laatste toevoeging! Laten we hopen dat niet alleen het sportieve en financiële kompas goed blijft staan maar ook het morele.
Die gaan echt alleen maar tegenhouden en hopen op een counter. Je moet er zeker alles aan doen om een vroege goal te voorkomen!
Vergalde de kansen van de tukkers?