Ramiz Zerrouki

VK Sportphoto

Nieuws

'Zerrouki en Minteh weer van de partij tegen Twente'

Stan

Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh zullen naar alle waarschijnlijkheid weer bij de selectie zitten tijdens de wedstrijd tegen FC Twente. Feyenoord moest de spelers afstaan vanwege hun deelname aan de Afrika Cup, maar vanwege de vroege uitschakeling van Algerije en Gambia, keren beiden vroegtijdig terug. Zerrouki en Minteh zullen zich zaterdag alweer op het trainingsveld van 1908 melden, zo vertelt Slot vrijdag tijdens de persconferentie. 

"Ik heb ze nog niet binnengekregen, als in, ze zijn nog niet op het trainingscomplex", begint Slot over de twee spelers die terugkeren van de Afrika Cup.

Beide spelers werden in de groepsfase van het Afrikaanse landentoernooi uitgeschakeld, waarbij dat vooral voor Zerrouki als een behoorlijke klap zal zijn binnengekomen. "Ik heb Ramiz nog een extra dag gegeven om de grote teleurstelling, die het zeker voor hem was, te verwerken", doelt Slot op de verrassende uitschakeling van topland Algerije op de Afrika Cup. "Ook voor Yankuba natuurlijk, alhoewel dat een land is en een team, die misschien niet de verwachting hadden dat ze het toernooi zouden winnen. Dat wil nog niet zeggen, als je dan uitgeschakeld wordt, dat je dan niet teleurgesteld bent. Dus beiden verwachten we morgen weer op het trainingsveld."

Zerrouki en Minteh zullen dus normaalgesproken zondag weer van de partij zijn als Feyenoord het opneemt tegen Twente. "Daar is alle aanleiding voor om dat te verwachten", bevestigt Slot. "Maar ze moeten morgen dus nog gaan trainen. Yankuba heeft vannacht nog een lange reis. Dus we zullen morgenochtend als hij aankomt wel even moeten kijken hoe hij zich daadwerkelijk voelt. Ramiz is al in Nederland."

Delen

Reacties

Nog geen reacties