Trauner Oostenrijk (Proshots)

Nieuws

Blessures teisteren Feyenoorders op EK: “Ik hoop dat die alleen stijf is geworden”

Van de redactie

De nieuwbakken Feyenoordtrainer Brian Priske zal gisteren met het zweet in de handen naar de wedstrijden op het EK hebben gekeken. De Deen zag zowel Dávid Hancko als Gernot Trauner geblesseerd het veld verlaten. Voor beide Feyenoordverdedigers is het onduidelijk of zij van de partij zijn tijdens de afsluitende poulewedstrijd van respectievelijk Slowakije en Oostenrijk.

In de met 3-1 gewonnen ontmoeting tegen Polen, opende Trauner met een schitterende kopbal de score. Een kwartier na rust moest de 32-jarige verdediger echter noodgedwongen worden gewisseld met klachten aan zijn bovenbeen. “Het was niet de hamstring, maar een andere spier. En ik hoop dat die alleen stijf is geworden. Dat gaan we de komende dagen bekijken”, zo zegt de Feyenoordaanvoerder in Algemeen Dagblad.

Oostenrijk speelt aankomende dinsdag in Berlijn tegen Nederland. Of Trauner die wedstrijd gaat halen is onzeker. “Ik hoop dat ik snel weer kan aansluiten bij de groep”, aldus Trauner.

Hancko
Ook Dávid Hancko verliet gisteren vroegtijdig het strijdtoneel, in de verloren wedstrijd tegen Oekraïne. De Slowaakse verdediger – die in de nadrukkelijke belangstelling staat van Atlético Madrid – leek bij een balaanname een kwetsuur aan zijn lies te hebben opgelopen. De sterkhouder van Feyenoord probeerde het nog even na een korte behandeling buiten het veld, maar kon toch niet verder. Of Hancko komende woensdag de laatste groepswedstrijd tegen Roemenië van de partij is, zal later bekend worden.

Delen

Reacties

Waarom heeft die Mamardasjvili zo’n enorme prijskaart zeg? Wat een keeper zou dat zijn zeg. Lobjanidze … echter … daar ga ik geen woordgrap over maken
@Bombarda wanneer denk jij dat Feyenoord gaat doorpakken voor de prioriteit posities? Kunnen we dat aan het begin van de transferperiode al voor elkaar krijgen of is dat net als met Hancko en Ivanusec etc pas later.
Tot nu toe is niemand verkocht, dus in hoeverre kan je uberbaupt doorpakken?
Jahanbakhsh en Minteh vertrokken. Rechtsbuiten positie mag nu toch echt wel naar gekeken worden.
Tja, 1 positie, en we hebben Hadj Moussa al gehaald. Je doet nu alsof er helemaal niks gebeurd of dat er iets heel dringends is. Zolang er niemand weg is, zijn er weinig echte gaten te vullen.
Ik denk dat je me een beetje verkeerd interpreteerd. Op geen enkele positie is er op dit moment een transfer noodzakelijk, behalve op rechtsbuiten. Werd hier al eerder gezegd dat Hadj Moussa niet echt wordt gezien als basismateriaal. Vraag alleen of Feyenoord financieel sterk genoeg is om nu wel eerder in de transferperiode te kunnen toeslaan.
Na 1 juli. Dit heeft te maken dat het nieuwe financiële boekjaar op 1 juli begint
Has anyone seen Priske? Carranza? Are they lost?
Priske start's at 01-07. So i Guess then the presentation will follow.
Relax.
Can't they have a holiday?
Was te verwachten dit. Trauner bij Feyenoord geen basis speler meer. Hancko wel puur pech.
Misschien is dit wel het bewijs dat Trauner alleen nog maar gezien moet worden als invaller. Is jammer, maar het lijkt erop dat zijn lichaam het gewoon niet meer asn kan om meerdere wedstrijden in korte tijd te spelen
Altijd hetzelfde liedje met die interlandperiodes… Hancko amper tot geen minuten gemist voor Feyenoord en nu valt hij geblesseerd uit, het lijkt wel een vloek.
Gewoon lekker naar huis komen, vakantie vieren en weer topfit aan het nieuwe seizoen beginnen.
“Ik hoop dat die alleen stijf is geworden.” Die zin kun je niet overal zeggen….
*zal later bekend worden.

Ik hoop echt dat het enorm meevalt!!