Santiago Gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Bondscoach Mexico laat zich opnieuw uit over vertrek Gimenez

Twan

Jaime Lozano verwacht dat Santiago Gimenez niet lang meer in een Feyenoord tenue te bewonderen is. De Mexicaanse bondscoach denkt dat er voldoende clubs de interesse en het budget hebben om de Mexicaanse spits aan te trekken, zo laat hij in een podcast van het nationale elftal weten.

De coach van EL Tricolor maakt momenteel een reis door Europa om zijn internationals op te zoeken. Santiago Gimenez is inmidels van vaste waarde voor zijn selectie. "Er zijn verschillende clubs die veel willen betalen komende zomer", begint Lozano over Gimenez, "Hij is enorm gegroeid."

De bondscoach verwacht dat het voor Feyenoord moeilijk zal zijn om nog een jaar door te gaan met de veelscorende spits. "Wat ik denk, voel en een beetje met de club besprak, is dat het moeilijk zal zijn voor Santiago om lang bij deze club te blijven. Want er zijn meerdere clubs die veel zullen betalen aankomende zomer en die heel geïnteresseerd in hem zijn."

Eind vorig jaar benoemde Lozano ook al een eventuele stap van Gimenez. Toen was het vooral de bondscoach zelf die aandrong op een transfer van Gimenez.

Delen

Reacties

Er is geen slechte marketing alleen maar marketing

Persoonlijk denk ik dat hij nog niet is uitgeleerd. Dat hij bij Feyenoord kan gebruiken om echt goed ergens binnen de stappen.
Bij mij zit wel de twijfel of hij nog echt stappen kan maken. Insaghi moest je ook niet laten meevoetballen. Ik ben heel benieuwd hoe hij zich manifesteert met een 1x in de week programma.

Maar hé. Als ze 30 + miljoen neerleggen...
Niemand is groter dan de club.
Dit is diezelfde gozert die zei dat Gimenez de Eredivisie ontgroeid was. De 8 wedstrijden daarna scoorde Santi geen goal meer 🥲
Ja prima, mag ook wel, als iemand heel veel geld gaat betalen.
Ik persoonlijk denk dat het handig als als Santi nog 1 jaar blijft. Hij heeft een prima eerste seizoenshelft gehad. Daarna stokte het heel erg. Als club zijnde moeten wij naar het sportieve plaatje kijken. Als hij een consistentere vorm volgend jaar vasthoud in champions league en de competitie. Dan kan je makkelijk richting +60 miljoen gaan voor hem. Ik was trouwens ook benieuwd of Reiss Nelson weer een optie zou zijn? Feyenoord speelt volgend jaar waarschijnlijk weer champions league. Nelson heeft bewezen een solide rechtsbuiten te zijn. Hij wordt op 15 miljoen geschat.
Of het word een gevalletje Jörgensen en heb je straks helemaal niets in handen.
Waar bemoeit de kerel zich mee. Koeman gaat toch ook niet bij Feyenoord langs om daarna in de pers te roepen dat Wieffer niet te houden zal zijn.
Van Gaal deed precies hetzelfde, “adviseren” welke club goed voor een speler is. Uiteindelijk gaan de dingen zoals ze gaan, ik denk niet dat Santi een carriere coach nodig heeft om zijn toekomst te bepalen. Denkt Santi nog verder te kunnen groeien bij Feyenoord voor een volgende stap, komt er een megabod, wil hij sportieve “wraak” voor zijn droogte/vormdip; die bepalen denk ik wat hij gaat doen.
Deze bondscoach heeft wel raardere uitspraken. Zo zou Gimenez niet genoeg kunnen groeien bij Feyenoord, ondanks dat ze Champions League spelen. Dat Gimenez weggaat weet iedereen, maar dan wel voor goede compensatie.
Ik denk persoonlijk dat het beter voor Feyenoord en Santi is als hij nog 1 jaar blijft. Bij Feyenoord speelt hij altijd en volgend jaar weer champions league. Als hij en Feyenoord volgend jaar verder komen in de champions league. Dan kan je +60 voor hem gaan vragen. Er moet wel bij gezegd worden dat elftal wel beter moet worden in het creëren van scoringsmogelijkheden. Hij moet ook wel ballen krijgen om in te schieten. Hij is een slimme spits. Geen technische voetballer en dat vergeten ze bij Feyenoord een beetje.
Waar bemoeit deze bondscoach Señor Clown zich telkens mee?
Volgens de bondscoach gaat het dus alleen maar om geld. Maar dat is niet waar.
Gimenez is bewust naar Nederland gekomen als vervolgstap in zijn carrière ook al verdiende hij meer geld in Mexico. Hij is dus duidelijk bezig met carrièreplanning en zal zich dus niet alleen over laten halen door een zak met geld.
Hij mag Giminez wel meenemen hoor. 50 a 70 miljoen neertellen en toedeledokie. Pffff ...
Er stond van de week 50 miljoen achter zijn naam. Ik denk dat we dat niet gaan krijgen. Wieffer 18. Dat is weer veel te laag. Wordt een hete zomer.
Is te verwachten. Ben benieuwd wat ze voor hem krijgen.
Denk dat het toch ook bepalend is hoeveel hij er nog inschiet de rest van het seizoen. Tussen 2 of 12 kan zomaar 10 miljoen zitten (laten we zeggen 35 miljoen tegenover 45 miljoen).