bullaude-feyenoordweb

Alamy | Edit: 1908.nl

Nieuws

Bullaude met twee assists productief in mogelijk afscheidsduel

FeyenoordTM

Feyenoord target Ezequiel Bullaude van Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba heeft zich dinsdagavond nog maar eens laten gelden. De aanvallende middenvelder leverde twee assists af in het gewonnen uitduel tegen Club Atlético Sarmiento: 1-2.

Het duel was wellicht Bullaude's laatste in het tricot van Bodeguero. Feyenoord is al langere tijd in onderhandeling met Godoy Cruz. Een akkoord ligt voor de hand

Delen

Reacties

Uit Argentinië komen berichten dat AZ zich weer heeft gemeld. Ben benieuwd of deze transfer nog steeds de goede kant voor Feyenoord op gaat
Die reactie kun je onder de meeste reacties zetten ;-) Dan kun je dit forum wel opheffen. Of is het sinds vandaag verboden vraagtekens bij mogelijke aankopen te zetten? Er zijn natuurlijk heel veel voorbeelden aan te wijzen van onlogische aankopen van clubs. Feyenoord heeft daar in het recente verleden ook wel een handje van gehad toch? Bullaude moet ongeveer 7 miljoen euro kosten voor een positie waarin Feyenoord met Szymanski nu goed is voorzien en waar ook taabouni, toornstra en dilrosun, kokcu en mogelijk timber kunnen spelen Aan de andere kant zit er nog een gat van miljoenen tussen het bod op Hancko tussen Feyenoord en Sparta Praag voor een positie waar de goede spelers niet voor het oprapen liggen. Als Bullaude wel komt en er geen fatsoenlijke centrumverdediger is aangeschaft spreken we elkaar weer. Ik hoop inderdaad dat er wel genoeg geld voor beiden in de pot zit, maar een goede centrumverdediger is echt noodzaak.
Denk je nou echt dat Feyenoord Bullaude haalt als er niet genoeg geld is voor een fatsoenlijke verdediger?

Ze komen beiden. En beleid is vooruitzien. Je kunt wachten met de aankoop van Bullaude en hem volgend jaar voor 10+ miljoen kopen.
Bam en zo is het dus ook... Beide dichtbij nu nog geld over voor Isak Hien??
Ik ben benieuwd of hij komt. Hij schijnt toch een aardige duit te kosten. Als het maar niet ten koste gaat van het budget dat je aan Hancko of een andere goede centrumverdediger kunt besteden. Dat heeft toch wel echt de hoogste prioriteit. Voor de mensen die zeggen dat de transfers van Bullaude en hancko helemaal los van elkaar staan: het geld dat je aan Bullaude besteed kun je niet meer aan Hancko en een extra linksback besteden. Het moet niet zo zijn dat ze daardoor net een paar miljoen tekort komen om echte versterkingen voor linksachter te halen.
Linksback niet echt nodig toch we gaan komende wedstrijd zien hoe Q op zijn positie is en die zal als backup gaan dienen voor Lopez. En als Hancko komt heb je daar nog een sterke LV als oplossing
Inderdaad. Als dat nog een week of zo duurt kunnen we ‘m al vergeten voor de Europese inschrijving gezien de enorme tijd die een werkvergunning klaarblijkelijk duurt.
Je kan hem bij akkoord toch inschrijven of ben ik dan te makkelijk geloof ook dat we momenteel toch vaste klant zijn en die werkvergunning een eitje zal zijn
Als Feyenoord bij deze jongen uitkomt als aanvallende middenvelder mogen/kunnen we misschien ook concluderen dat, in het geval Aursnes toch vertrekt, Timber zijn opvolger zal zijn door hem op 6 of 8 te laten spelen .... Zerouki kunnen we 'n streep doorzetten, Wieffer is miscchien wel beter ook, dus al dubbel bezet.
Wieffer is voetballend denk ik wel beter. Maar wieffer zijn handelingssnelheid moet nog wel omhoog. Ook is zerrouki echt een betere stofzuiger. Ben benieuwd hoe Wieffer zich ontwikkelt.
Szymanski was toch eigenlijk gehaald als rechtsbuiten omdat hij daar in het Poolse XI ook speelt?! Dat hij ook op '10' kan spelen is gewoon 'n meevallertje maar .... hij kan daar nog geen 90 min spelen. Met Kokcu terug lijkt het mij voor de hand liggen om Szymanski als linksbuiten uit te proberen ipv Walemark. Heb je in ieder geval wel iemand die onze spits met gave voorzetten kan bedienen :-) Szymanski-Gimenez-Dilrosum > staat als 'n huis. Kokcu-Timber-Aursnes daarachter. Met Hancko als LCV erbij lijkt het 'eerste' af
Ehm effe denken hoor je zegt Szymanski is toch gehaald voor rechtsbuiten waar zet je hem dan op linksbuiten neer daar komt Paixão voor Wålemark is gekomen als rechtsbuiten alleen heeft daar nog niet veel tijd gehad deze voorbereiding werd ook vaak op links gezet.

Heb het eerder de afgelopen week van iemand hier gelezen iets over Dilrosun en Wålemark in samenwerking met de backs. Wålemark is een rechtsbuiten die naar binnenkomt, heeft daarbij een speler nodig die buitenom komt. Denk hierbij aan Pedersen, dat kan gezien gaan worden als onze Scandinavische sneltrein (geef daarom die jongens samen eens kansen). Vervolgens heb je Paixão op linksbuiten geen idee hoe die het gaat doen is volgens de kenners rete snel. Maar gaat ie graag binnendoor of blijft liever als buitenspeler dan heb je daar ruimte voor een back die het tegengestelde doet.

Verder heb ik eerder een idee gegeven hoe ik Lopez hoop te gaan zien waardoor Hancko ook meer in eigen kracht kan komen.

Ben echt super benieuwd naar het seizoen en hoe alle spelers ingepast gaan worden
Speelt daar als schaduwspits. Ze spelen 442. Ben benieuwd of slot dan weer met de punt naar voren gaat spelen..lijkt me toch wel zeker als Aursnes gaat.
Slot speelt altijd met de punt naar voren.
Vorig jaar Til, nu Kökçu of Szymanski
Nee hoor, dit jaar met de punt naar achteren. Vorig jaar we punt naar voren.
Of Bullaude die is aanvallende middenvelder/schaduwspits
Ja, die kans is denk ik dik aanwezig. Zeker op termijn.
Ziet er zeer goed uit
Maar is een lcv niet meer prio? Een speler als Hancko bijvoorbeeld hebben we nu echt nodig voor de basis, deze jongen op de lange termijn
Snap ik ook niet. Waarom zou je weer een middenvelder halen, als je nog niet eens een kwalitatief goede linkerkant van je verdediging hebt
Want als je een lcv nodig hebt, laat je alle andere targets maar volledig lopen?????
Ik snap dit soort reacties dus nooit.. alsof je maar met 1 speler tegelijk bezig kan zijn.
‪Was er ooit its met Ojeda?? ik vind hem better bij Godoy Cruz dan Bullaude, maar wel 2 jaar ouder‬.
Snel een akkoord fixen over deze jongen. Ontbrekend type in onze selectie.
Op basis van 2 Twitter videos van een 1,5 assist? 🤔
Nee man. Op basis van analyses van mensen die ik erg hoog heb zitten…
Bedankt. Ik heb jou ook hoog zitten hoor.