Betrouwbaar
bassett

Nieuws

'Cole Bassett keert terug naar Colorado Rapids'

FeyenoordTM

Fortuna Sittard en Cole Bassett gaan volgens informatie van De Limburger definitief uit elkaar.

Het huurcontract tussen Colorado Rapids, Feyenoord en Fortuna Sittard wordt beëindigd. De Amerikaan komt in Limburg niet aan het aantal gewenste speelminuten toe. Mede hierdoor kreeg Bassett eerder al geen call voor Team USA op het WK voetbal in Qatar.

Zoals eerder duidelijk werd, deed de mogelijkheid zich voor dat Colorado Rapids met dienverstande de huur van Cole Bassett aan Fortuna Sittard kon intrekken. In dit artikel viel eerder te lezen dat Colorado Rapids 'not amused' zou zijn met de situatie.

Ondertussen zijn de Amerikanen de laatste plooien aan het gladstrijken om Bassett terug te laten keren op het oude nest. Feyenoord behoudt daarbij aan het eind van het seizoen de optie om Bassett over te nemen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vond hem altijd wel goed invallen, heel jammer
Szymanski is duur maar goed 10 mil neerleggen om hem te verkopen voor 30 mil is een goede deal daar ga je echt aan verdienen
En wanneer kunnen we ongeveer iets over de donkere jongen te horen krijgen
waarom zouden we hem nog willen overnemen? Hebben nu al die Bullaude gekocht.
Omdat Szymanski -vooralsnog- veel te duur is.
Wanneer verloopt die optie gezien kokcu de volgende zomer wel zeker voor een mega bedrag zal gaan vertrekken?
is 10 miljoen voor zo.n speler te duur? Die russen eillen hem abdoluut niet terug. fus onderhandelen maar...
Szymanski mag onder de huidige regels helemaal niet verkocht worden. Daarnaast is Szymanski helemaal niet duur maar de vraag is of Feyenoord het kan opbrengen. Je gaat er in ieder geval altijd op verdienen.
Szymanski is wel van een heel andere orde dan een speler die ze bij Fortuna geeneens willen hebben. Mocht je szymanski kopen dan is de kans dat je hem uiteindelijk met flinke winst verkoopt groot. Zelf vind ik szymanski samen met Hancko, Bijlow en Trauner, de beste speler in de selectie. Daarnaast wordt Kokcu waarschijnlijk voor een flink bedrag verkocht deze zomer en als het allemaal meezit haal je zelfs CL. Dan komt er investeringsruimte vrij. Tot slot is het maar de vraag welke regels de UEFA komende zomer hanteert t.o.v. Russische clubs. Misschien kan Feyenoord daarvan profiteren. Szymanski lijkt me in ieder geval een prioriteit als aanvallende middenvelder of in een vrije rol vanaf rechts. Basset is dat absoluut niet.
Als er een goed bod komt voor pedersen is hij dan weg? En heeft feyenoord al evt een opvolger voor hem op het oog? Las dat bologna nog steeds intresse had in hem
Uiteraard.

Ja, interesse ebt niet ineens weg. Dat is gerecycled nieuws.
Dat moet je dan meteen doen, heeft de potentie maar zie nog steeds amper ontwikkeling helaas