gimenez

Nieuws

“Dat geld gaat Feyenoord zeker krijgen, daar ben ik van overtuigd”

Dennis

Na een maandenlange doelpuntendroogte lijkt Santiago Gimenez zijn draai weer te hebben gevonden. Na vorige week in de topper tegen PSV te hebben gescoord, wist de spits gisteravond tegen Heracles wederom het net te vinden.

Na zijn spectaculaire eerste seizoenshelft waarin hij de doelpunten aaneen reeg, ontstond er de laatste maanden wat twijfel over Gimenez en de waarde die hij vertegenwoordigd. Pierre van Hooijdonk denkt echter dat Feyenoord nog steeds een flinke slag kan slaan met de Mexicaan.

Of Gimenez nog dertig, veertig miljoen waard is? “Ja, dat denk ik wel”, zegt het Feyenoordicoon bij NOS. “Het is een Mexicaans international en die staan er in heel de wereld erg goed op. Die jongen verliest zijn waarde niet en zijn leeftijd is ook nog eens heel gunstig”. Van Hooijdonk denk dan ook dat de status van Gimenez amper is aangetast en hij zijn waarde heeft behouden. “Dat geld gaat Feyenoord zeker krijgen, of het nu aankomende zomer is of anders een half jaar later. Daar ben ik van overtuigd.”

Delen

Reacties

Dat lijkt me wel heeeel veel, maar je mag hem voor dat bedrag van hem hebben hoor!
Als Feyenoord als eerste Geertruida voor 15-20 miljoen verkoopt en daarna Hancko voor minimaal 30 miljoen, dan heb je icm huidige financiele situatie zo'n sterk fundament dat je makkelijk 40+ miljoen kan vragen. @FeyenoordTM , wie verwacht je die als eerste wordt verkocht?
Kan iemand mij uitleggen waarom Geertruida nog maar een contract voor een jaar heeft, want volgens mij is dat gewoon kapitaalvernietiging?
@JayF , een speler moet een contractvoorstelling ook accepteren h'e of er uberhaubt voor open staan.
Uiteraard maar ik snap hoe ze er niet uit zijn gekomen, Feyenoord heeft genoeg geld en kan makkelijk verhogen desnoods met clausule erin. Persoonlijk denk ik dat het te maken heeft met zijn afgeketste eerder transfer naar Duitsland en dat hij daar Feyenoord de schuld geeft. Feyenoord heeft helaas momenteel de luxe niet om dit te veroorloven in zijn situatie maar spelers die zich niet redelijk opstellen en het gebrek hebben om zich ook de positie van de club te kijken zouden bij mij niet meer spelen. Waar is enige loyaliteit? Dat tonen bijvoorbeeld juist Hancko en Gimenez wel en die weten wanneer ze tekenen dat ze toch al onhoudbaar zijn.
Ik ga nog steeds wel uit van 40M+. Hij blijft dreigend, heeft zich toch in de CL laten zien én is nog eens international. Tel daar zijn jonge leeftijd van 22 jaar bij op, zijn drive op het veld en zijn tomeloze inzet en dan denk ik dat je echt niet voor minder dan 40M genoegen hoeft te nemen.
We gaan het zien komende zomer. Denk eerder richting de 30mn dan de 40mn.

Wanneer hij iets constanter, sneller en iets meer individuele actie had gehad dan was het wereldtopper geweest en dan had hij 50+ opgeleverd.

Nu schat ik hem in op Europese subtop en een Engelse PL club zal daar prima richting de EUR 30mn voor betalen. Indien het een Spaanse, Italiaanse of Portugese club wordt, wellicht wat lager met bonussen.