Primeur Bevestigd
yv201902273108op

VK Sportphoto | Feyenoord-target Tonny Vilhena en David Neres in duel tijdens de laatste Klassieker in De Kuip met publiek [27 februari 2019]

Nieuws

ESPN overweegt andere camerapositie tijdens Klassieker

FeyenoordTM

Eredivisiekoploper Feyenoord en Ajax trappen zondag om 14:30 de Klassieker af in Rotterdam. Door de COVID-19 pandemie die achter de rug is, wordt het de eerste Klassieker mét publiek in De Kuip in maarliefst 1425 dagen tijd. Ook wordt het de eerste Klassieker van Steven Berghuis in een Ajax shirt met publiek in De Kuip. Én de eerste Klassieker met veiligheidsnetten rond het veld.

De netten worden voor het eerst in de clubgeschiedenis ook aan de blauwe zijde van het stadion geplaatst, aan de kant van parterrevak Z. Aan de blauwe zijde staan ook de hoofdcamera's van televisiezender ESPN. Door de veiligheidsnetten en de bijbehorende stellingen wordt het zicht op het veld voor de televisiekijker belemmerd wanneer er verder niets veranderd.

ESPN overweegt daarom om de camerapositie voor de Klassieker te wijzigen. Een woordvoerder van de televisiezender laat tegenover 1908.nl het volgende los: "Het klopt dat we alternatieve posities bekijken om de netten, maar vooral de palen waaraan ze bevestigd zitten, met onze camera's zoveel mogelijk te ontwijken."

Mogelijk wordt er een camera gepositioneerd ter hoogte van de dakrand van Stadion Feijenoord. Vanaf die positie is het zicht op het veld zondag duidelijker dan vanaf de oorspronkelijke positie.

Of het de hoofdcamera betreft, is nog niet duidelijk. ESPN wil er verder nog niet op ingaan. "Vanuit veiligheidsoverwegingen kunnen wij geen details delen over waar de camera's geplaatst worden."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Vanaf de dakrand misschien wel beter dan de huidige positie. Heb je nog meer overzicht over het veld.
@ftm zou Feyenoord in de zomer, als Szymanski niet haalbaar is, kunnen kijken naar Dele Alli
Kijken altijd maar die is niet haalbaar
Fifa carrière lukt het nog wel eens 😅
Stel dat het mogelijk zou zijn, want er zit volgens mij een behoorlijk kostenplaatje aan D.Ali, dan nog zou ik eerst heel erg grondig research doen hoe het met het mentale gedeelte gesteld is bij deze speler, vind het namelijk best bizar hoe ver hij aan het afzakken.
Jaar of 4 a 5 geleden lag bij Spurs de wereld aan zijn voeten, sterk dynamisch scorend vermogen, alles was er, nu op met alle respect een veel kleiner podium is het huilen met de pet op.
Als we dan toch aan het kijken zijn, bij Napoli speelt op linksbuiten Kvaratschelia…..ach dromen mag toch haha
Boeie, de Klassieker kijk je in de kuip !
Helaas heeft De Kuip geen capaciteit voor 1.000.000+ mensen.
Echt he... Jelrik vind zichzelf stoer denk ik.
Had ik graag gewild maar het mocht zaterdag niet zo zijn, en voordat je over een seizoenkaart begint: sommige mensen wonen uren rijden van de Kuip af 😉
Gewoon een seizoenskaart halen en de wedstrijden die je niet kan knal je hem op de exchange
Gewoon een seizoenskaart halen? Is niet voor iedereen te doen, hetzij financieel hetzij qua reisafstand. Laten we beginnen met aandeelhouders en seizoenskaart houder geen extra kaarten te laten kopen. En daarnaast iedereen die wel een (extra ) kaart heeft en m vervolgens iets de ticket exchange maar Marktplaats op gooit voor woeker prijzen een stadionverbod voor een jaar of 2 geven
Helaas hebbie als Legioenlid geen enkel kans....
Ik woon er ook 2 uur vanaf maar ga elke wedstrijd dus het kan wel
Jammer dat dit nodig is. Maar helaas hebben we zoveel raddraaiers in onze gelederen dat dit wel nodig is. Het wordt tijd dat deze asocialen uit De Kuip worden gebannen.
Is al 40 jaar tijd, iedereen weet het, niemand durft het.
Zouden de foto’s met Vilhena bij de nieuwsberichten toevallig gekozen zijn? Ik denk van niet…
Ik hoop op toeval..Wat moetje mer postbode.Ga je van zerouki naar deze matige speler.en stop over held vd landstitel.Hij voetbalde op elhamadi
Stop toch met dat postbode gedoe. Hij is gewoon een baas. Kind vd club met veel ervaring inmiddels die ons een half jaar uit de brand zou kunnen helpen.
Maar onhaalbaar vrees ik.
Ze doen er alles aan om de afslachting anders in beeld te brengen