senesi-bournemouth

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Fabrizio Romano: 'Senesi persoonlijk rond met AFC Bournemouth'

FeyenoordTM

Marcos Senesi is persoonlijk rond met AFC Bournemouth. Dat meldt Fabrizio Romano zaterdagmorgen op Twitter. 

Donderdag werd duidelijk dat AFC Bournemouth zich officieel gemeld had bij Feyenoord, voordat ook West Ham United hengelde naar de diensten van de Argentijns-international.

AFC Bournemouth is flink aan het bieden op de mandekker. Zo is er al een bankgarantie overlegd in het Maasgebouw. Verwacht wordt dat de deal om en nabij €15.000.000 aan een vaste fee op gaat leveren. 

Feyenoord ziet op dit moment nog altijd vervanging in Dávid Hancko van Sparta Praag. 

Delen

Reacties

John Brooks,is transfervrij is lang sterk en speelt naar voren en sneller dan senesi.
Hancko kost 6 miljoen maar hoor dat die niet echt best is maar dat kan gezeur zijn
Wanner gaat Fabrizio Romano 1908.nl of ftm tagge dat ie van hun de info heeft en niet andersom.. Die gekke Italiaan is er altijd als de kippe bij..
Zoo en nu nog Aursnes, Kokcu en Pedersen… sta nergens meer raar van te kijken. Laatste weken gaan chaotisch worden ook qua inkomende spelers
Hancko gaat gelukkig niet komen
Zijn bezig met een afrikaan
Volgens VI is hij officieel verkocht zojuist.
Henkie Timmer even bellen of hij nog andere Argentijn in zijn klapper heeft zitten. Deze is goed bevallen in ieder geval.
Wel benieuwd of hij morgen mee gaat doen tegen Vitesse? Succes en bedankt Senesi!!!! Hoop op Hancko en vd Ven😁 (gelijk een back up voor LB)👊🏼
Waarom vd Ven als je er bijvoorbeeld Viña tegenover kan zetten.
Ik geef persoonlijk de voorkeur aan jonge NL talenten met veel potentie😁👍🏼
Vina is een lb en van der ven is een lcv
Hoeveel is zijn doorverkoop percentage vanuit zijn oude club dan?
Zagadou transfervrij, ik herhaal: zagadou transfervrij!
Is dat de bijnaam van Bouaouzan?
@ftm, welke spelers staan er op het lijstje om eventueel Senesi te vervangen? Neem aan niet alleen Hancko?
Aursnes, Senesi, Pedersen, diemers, basset allemaal misschien nog weg. Wat een uitgaande transfers deze bizarre transfer periode. Benieuwd hoe we er 1 september voorstaan met de selectie.
Aparte keuze maar hij zal zelf hoofdzakelijk die keuze gemaakt hebben. Nu een top vervanger halen, Hancko of misschien een verrassing uit Zuid Amerika??
Wel lastig handelen daar, leek gisteren deal voor Paixão nog dichtbij, nu lijkt zijn club weer moeilijker te doen. Wordt nu alweer gesproken over 6.5 miljoen.. en dat zou nog niet voldoende zijn..
Mogen blij zijn dat hij nu zijn kunsten in de premier league kan vertonen. Opties voor Spanje en Italië werden niet concreet. Bedankt voor de mooie tijd 💪👊
Nog steeds wisselvallig verdediger. Goed tegen topclubs, vaak minder (geconcentreerd) tegen de kleintjes.

Vaste som van 15 miljoen voor een 1 jarig contract en slechts een oefenwedstrijd bij Argentinië is een prima bedrag.

Mensen zeggen waarom ga je naar Bournemouth? 1. Omdat zij zich naast West Ham concreet gemeld hebben en de rest niet. 2) West Ham is een mooiere club, maar die heeft eerder een concurrent voor 35 miljoen gehaald… dusja, kans op speeltijd is bij Bornemouth veel groter. Dan die bij goed presteren over 1 a 2 jaar alsnog naar een grote club.
15M vaste fee prima, 15M inc. bonus zou wel jammer zijn voor zo'n geweldige speler.
Wordt een leuk weekend jongens. Gaan gekke transfers komen!
Begin tevens wel afkickverschijnselen te krijgen met it’s happening dingen
Bankgarantie was er kennelijk al een aantal dagen, deal dichtbij.

Persoonlijk zou ik nooit voor Bournemouth tekenen. Maar goed. Leuk salaris, dat wel. Kans dat je een over 9 maanden degradeert naar de Championship is ook aanwezig. Moet je vaak een groot percentage inleveren.
Minimaal 5 miljoen. 5-7milj waarschijnlijk.
Hancko gaat gelukkig niet komen
Zijn bezig met een afrikaan
Denk jij dat ze hancko nog niet benaderd hebben kom op die gaat komen
Hoe groot is de kans dat Feyenoord nu doorschakeld naar Hancko ?
Hancko dit, Hancko dat....ik woon in Praag en heb hem veel live gezien en begrijp die hele hype omtrent Hancko totaal niet.

Ten eerste is hij heel vaak geblesseerd.

Ten tweede is CV helemaal niet zijn sterkste positie, dat is linksback. Dus hem zien als vervanger v Senesi snap ok totaal niet.

Ten 3e is het ook geen type wat bij Feyenoord past, het is een beetje een nochalante en flegmatieke verdediger. Vaak slap in duels en slordig in passing.

Gaat een dure miskoop worden deze Hancko,niet aan beginnen
Hebben die eventuele bonussen te maken met handhaving van bournemouth? Dikke kans dat dit bij de deal van Sini naar leeds hetzelfde is, moeten ze er allebei inblijven
Toch zie je vaak wel spelers die de betere van de degradatie teams waren, overgenomen worden door PL teams. Moet hij dat wel worden natuurlijk. Spelen ze leuk mee, heb je kans op hogere PL team, of alsnog hoger in Italië. De kans zie ik hem wel krijgen daar.
Hoe jammer ook maar dit is wel wat we al jaren wilden maar nooit deden: spelers voor veel geld verkopen. Ik ben er van overtuigd dat we straks een heel goede selectie hebben. Misschien nog wel beter als afgelopen seizoen.
Morgen afscheidswedstrijd Senesi en Aursnes dan waarschijnlijk.
Als die Hancko maar niet de hoofdprijs gaat kosten. Waar staat dat we altijd maar al ons zuurverdiende geld moeten opmaken??
Je wil liever dat ze het geld in een groot vierkant gebouw stoppen, grote F erop, dan in dat gebouw al het geld in munten in 1 groot zwembad met duikplank?
Word tijd voor inkomende transfers
Prima deal, komt vast wel een prima vervanger voor. Benieuwd naar de komende weken, 3e worden we toch wel en wie weet wat er nog meer in zit zodra alle versterkingen binnen zijn en op elkaar ingespeeld zijn. Succes Marcos
En.... Als je 3de wordt speel je volgend jaar wanneer we extra plekken in Europa krijgen sowieso voorronde CL als ik het goed begrepen heb
Zal waarschijnlijk over zondag getild worden
Straks toch nog lastig om er 11 op te stellen morgen.
Ik hoop eigenlijk dat het niet doorgaat. We hebben Marcos nodig. Vorig seizoen zaten er echt ijzersterke wedstrijden tussen
Balen dat Marcos weggaat maar dan hoop ik wel dat Feyenoord al in gevorderd stadium is met Hancko en hem snel haalt.
Hancko mag nog niet eens de veters strikken van Senesi.

Ik woon in Praag en heb Hancko vaak genoeg gezien om te weten dat het geen versterking zou zijn.
Hoop op een mooi doorverkoop percentage. De bedragen die ze onderling in Engeland betalen voor spelers zijn krankzinnig.
Is er nog kans op een kaapactie van West Ham?
Allemaal leuk en aardig die premier league, maar bij Bournemouth krijg je elke week minimaal 5 doelpunten om je oren😂😂.
Persoonlijk zou ik deze stap (nog) niet maken. Het bedrag is lekker, maar Bournemouth heeft een grote kans op degradatie. En om in de Championship sta je ook niet op te springen.
Ga hem echt heel erg missen, was mijn favoriete speler, krijger en gaf nooit op. Is een hele mooie tussenstap. Hij zal zich inde kijker spelen en vervolgens de beoogde stap maken. Dus Feyenoord aub dwing doorverkoop percentage af! Maar dat laat ik verder aan Te Kloese en co!
Jammer dat ie naar Bournemouth gaat, ik ga er vanuit dat ze degraderen en dan zullen ze moeten verkopen. Als je dan een doorverkoop percentage op hebt zul je er niet veel aan verdienen.
Juist wel goed voor ons. Als hij zelf prima presteerde in de PL, gaat ie na één jaar al voor het dubbele weg.
Niet als ze degraderen, bij West Ham zou dat bedrag inderdaad echt gigantisch kunnen worden
Ehm was het niet zo dat door deze promotie een inkomstenbron van 135miljoen pond aan tv rechten krijgen.

Kan je leuk voor inkopen, kijk maar naar Feyenoord hebben ook goed kunnen schuiven de afgelopen weken
Minimaam 15 mil exclusief bonussen neem aan dat er meer gegadigen zijn dan hancko alleen als hancko zon topper was was die al weg denk
Het komt zo makkelijk naar buiten allemaal alsof ze willen dat er nog een andere Engelse club op springt
Benieuwd of Feyenoord nu ook echt voor Hancko gaat