Primeur Bevestigd
yv2023730yv2023730a1a02602

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord 1 is klaar op de transfermarkt

FeyenoordTM

Het eerste elftal van Feyenoord lijkt na de uitgaande transfer van Neraysho Kasanwirjo klaar te zijn op de transfermarkt. Dat bevestigen meerdere ingewijden. Kasanwirjo hoeft alleen nog maar gepresenteerd te worden in Oostenrijk.

In de laatste vijf uur van de transferwindow speelt er betreffende inkomende transfers voor het eerste elftal niets concreets. Mikki van Sas is de laatste aanwinst van de transferzomer.

De kersverse aanwinst Korede Osundina zal nog uitgeleend worden aan FC Dordrecht; verder is Feyenoord onder-21 nog bezig met de komst van Lucas de Bolle. De selectie van Feyenoord 1-trainer Arne Slot staat als een huis.

De focus gaat nu volledig op het eerstvolgende officiële treffen in de Eredivisie: uit bij FC Utrecht, aanstaande zondag om 12:15 uur.

Tevreden met de transferwindow? Laat het weten in de commentsectie!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Bijlow/Zoetebier
Geertruida/Emerton
Trauner/Van Wonderen
Hancko/Paauwe
Hartman/Rzasa
Wieffer/Bosvelt
Timber/Ono
Lingr/Tomasson
Paixão/Bona Kalou
Gimenez/Van Hooijdonk
Ivanusec/Van Persie

Slot/Van Marwijk

Even in perspectief:
Ivanusec en Lingr kunnen wat mij betreft nog niet als Feyenoorder beoordeeld worden. Voor tweede spits Ueda is het ook nog te vroeg, maar mijn verwachtingen zijn hoger dan die bij Elmander in 2002. Verder zou ik momenteel sowieso al 4 namen van 2023 opstellen ten faveure van de speler die in 2002 op die positie stond. Niets ten nadele van onze helden uit 2002.

Ik hoef niet lang na te denken welke trainer (+technische staf) ik het liefst voor de groep zou willen. Achtereenvolgens een Europese finale, kwartfinale en een landskampioenschap uit het niets behalen is een ongekende prestatie als je het mij vraagt. Al had ik de UEFA cup winst in 2002 ook niet voorzien, we speelden in de jaren voor Van Marwijk al een grotere/consistentere rol in Europa dan voor de komst van Slot.

Gimenez/Van Hooijdonk is een dilemma, de invloed van P-air was met zijn vrije trappen ongekend. Dat ik eigenlijk toch niet kan/wil kiezen zegt ook genoeg over Santi. Hancko/Paauwe is mij nu nog om het even. In Paixão zie ik in alles de nieuwe Kalou. Van Wieffer durf ik te stellen dat hij het potentieel heeft om zich te kunnen meten met Bosvelt, ik zie al genoeg overeenkomsten. Ik geef (uiteraard) vooralsnog de voorkeur aan het gehele middenveld van 2002. Daarbij mag worden gezegd dat veel spelers in 2002 aan de top van hun carrière zaten en het jongere, huidige team nog in opbouw is nu sterkhouders Kökcü en Szymanski net vertrokken zijn. Ook Senesi en Sinisterra verdienen een eervolle vermelding voor hun rol bij de recente opleving van Feyenoord.

Helaas heeft Arne ten opzichte van Van Marwijk de pech dat hij in een periode trainer is waarbij meer transferwaarde creëren op het veld noodzakelijkerwijs de hoofddoelstelling is/was. En dat is voor het eerst sinds mensenheugenis eens een keertje gelukt, mede dankzij de hernieuwde scouting. Over zes spelers uit het elftal van 2002 zou de kritische supporter vandaag de dag Rob Baan verweten hebben zich met “bord op schoot-scouting” bezig te houden.

Vanuit Varkenoord was Van Persie een ongekend talent, ik vermoed dat Slot anders (beter) met hem was omgesprongen dan Van Marwijk toen. Smolarek en Leonardo waren er natuurlijk ook nog, maar dat steekt toch schril af tegen de drie Varkenoordjongens die standaard(!) bij Slot in de basis staan. Spelers als Nieuwkoop, Timber, Sauer, Zechiël en Milambo moeten zich misschien kwalitatief nog bewijzen maar krijgen onder Slot meer speelminuten dan ze waarschijnlijk onder Van Marwijk zouden hebben gehad. Kwantitatief staat de selectie qua Varkenoordjongens (8 in 2023 vs 5 in 2002) er in ieder geval beter voor dan toen met slechts de overige wisselspelers Loovens, Boutahar, Sprockel. Over enigszins vergelijkbare wisselspelers gesproken, mijn verwachtingen van de nog maar 22-jarige Beelen zijn hoger dan destijds van bij de bijna 30-jarige De Haan in 2002.

Kortom, we zijn op veel fronten echt op de goede weg. Genoeg redenen om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.
Net zoals vorig jaar, zijn we weer geen favoriet. Goh wat erg zeg ;-)
Volgens mij zal Feyenoord met de week sterker worden. Mogelijk dat Slot erin slaagt Stengs om te vormen tot een rechtsbuiten, dan kan Paxiao weer naar links, Ivanovich (?) aanvallende middenvelder en Timber of Lingr en Wieffer. Je bent dan ijzersterk.
We hebben gewoon een prima selectie. Al dat gejank. Blijkbaar allemaal trainer. Slot is meer dan tevreden. Dat is het belangrijkste. Kokcu was het laatste jaar belangrijk maar daarvoor ook geen dragende speler. Niemand is onmisbaar.
Het middenveld en rechtsbuiten positie gaat ons de eerste twee plekken kosten. Zo simpel is het.
Wat een prachtige window met het onvoorstelbare nieuws dat Slot blijft bouwen aan een nog beter Feyenoord samen met een directeur met onverwachte kwaliteiten waar wel aan getrokken wordt maar die echt een Feyenoord hart blijkt te tonen.

Hoe moeilijk is het zware verleden achter ons te laten en het heden te om armen na twee jaren waarin het onmogelijke al waar is geworden. . .
Vertrouw op het team van trainers en begeleiders die het beste uit dit team halen en er weer een ongelofelijk jaar van gaan maken. Zeker spannend want misschien starten anderen met meer droom spelers maar wij hebben al een pracht team dat nog wat bijgeschaafd mag worden maar we kunnen dat als geen andere supportersschare toch naar fantastische hoogte schreeuwen. Alle tegenstanders kijken op naar het treffen met ons team en er worden weer prachtige duels uitgevochten op het scherpst van de snede. Veel mooier toch dan beginnen aan een op papier al gewonnen wedstrijd.

Sterker door strijd! Alle vertrouwen in ONS Feyenoord.
Er zijn heel behoorlijke spelers gehaald maar in feite is de al aanwezige Timber de 'opvolger' van Kökcü, dus op die positie heeft Feyenoord veel kwaliteit ingeleverd. Of je dat compenseert met 'kwaliteitsinjecties' op andere posities is nog maar de vraag. Dus op dit moment heb ik zeker niet het idee dat we er sterker op geworden zijn. Al met al gemengde gevoelens; interessante spelers gehaald maar op een sleutelpositie in het team nadrukkelijk zwakker geworden.
Vorig jaar hadden Ajax en PSV ook de beste selecties op papier. Alleen het gaat om het team, laat dat nou net goed gaan bij Fey. Er staat al 2 jaar achter elkaar een hecht team.
Voorlopig is Feyenoord nog zoekende en staan ze nu al 4 punten achter op PSV, die ik weinig punten zie verspelen dit seizoen.

PSV is torenhoog favoriet voor het kampioenschap, wat gelukkig geen ramp is daar je dit seizoen met plek 2 ook verzekerd van CL ben
Niet bij voorbaat tevreden met plek 2. Zeker niet. Op naar het herfst kampioenschap maar zeker het landskampioenschap en dat de vonken er vanaf mogen springen. Laat het maar weer zien. . . Mijn Feyenoord.
Reeel gezien speel je komend seizoen voor de 2e plek. Is ook geen schande. PSV heeft (net als AJAX) meer te beteden en heeft dat goed gedaan (. Punt)
Ik weet voor 100% dat we zeker na het seizoen weten wie heeft gewonnen. Er wordt veel wedstrijden gespeeld CL, Beker en Eredivsie. Dus welk team zal fit blijven dat zal het bepalen. Daarom is Feyenoord niet kansloos.
Uhm, PSV heeft nagenoeg evenveel als Feyenoord uitgegeven alleen waar Feyenoord slecht ingekocht heeft met veelal breedte aankopen die het niveau niet of nauwelijks aan kunnen heeft PSV wel kwaliteitsaankopen verricht.

Zij hebben niet meer budget dan Feyenoord maar het is maar net waar je prioriteit ligt.
Wacht het maar even af. Je vergeet de gedrevenheid van ons trainers en begeleidersteam en geen andere club heeft de Arne Slot factor en de Dennis te Kloesse visie en daadkracht. . .

Ik geloof echt dat het vervolg kampioenschap in de maak is en een overwintering in de CL. . . En ja. . . , dat was al weer lang geleden.
Wat een gejank over PSV. Wij hebben de beste verdediging en beste aanval. Goede bank. Laat Slot maar lekker sleutelen aan het middenveld.
Geertruida niet verkocht. De grootste winst van deze transfer window. Nou nog hopen dat hij er een jaartje achteraan plakt
Als dat laatste gebeurd is het prima anders vind ik het financieel klote dat hij is gebleven ( kwa speler top)
Dat Geertruida blijft de grootste winst noemen is wat voorbarig.
Ervan uitgaande dat hij zijn contract niet zal verlengen zal hij volgend zomer max 15 miljoen opleveren, dat is een flinke aderlating met de 35 die hij nu had kunnen opleveren.

Het is te hopen dat hij van de winter alsnog verkocht wordt voor de absolute hoofdprijs
Er is geen club concreet met een bod geweest, behalve Red Bull die uiteindelijk een ander koos
Laten we ff eerlijk zijn: psv wordt gewoon kampioen
Grote kans.. maar wij worden 2e. Alsnog CL.
En AZ 3e. Ajax 4e, gun ze de conference league wel.
En ik doelde op waarom pisvee kampioen wordt en wij niet?
Omdat psv een uitstekend team heeft en wij niet. Niet vergeten dat we dit seizoen enkel van almere hebben gewonnen. Echter gedraagt iedereen zich inmiddels alweer alsof we fantastisch zijn
Mee eens. Maar je naam zegt me dat we je niet altijd té serieus moeten nemen. Wat een niveau zeg.
Zeggen ze al 6 jaar die lampen worden nooit kampioem
Ben benieuwd naar alle nieuwtjes qua spelers die interessant zouden zijn geweest....
Die Saoediërs kunnen toch best een paar miljoen neerleggen voor Dilrosun. Prima speler voor in de zandbak.
Ik dacht aan een minder goed seizoen, maar als jij een goed seizoen wil ook best.
Heeft rutger nog iets te melden bij de space van nu
Feyenoord kansloos windowtje, gaat de kop kosten.
Zou het kunnen dat je opmerking ietwat dik is aangezet?
Haha. Nou, een heel klein beetje maar.
Ik neem aan dat meneer thuis blijft als wij eventueel weer massaal naar de Coolsingel mogen.
Ja het is over een uurtje klaar en dan gaan we het gewoon doen met wat we hebben. Wat we hebben is gewoon een mooie selectie, uitgaan van je eigen kracht en weer een echt team smeden. Focus op jezelf en niet naar andere kijken. Vol gas.
Voor een dennenappel alleen doen we het niet meer toch? Of voor wat wilde jij naar de coolsingel gaan?
Voor hetzelfde als waar voorafgaand aan vorig seizoen figuren als jij ook geen vertrouwen of geloof in een succesvolle afloop hadden.
Ga ik jou vragen; vond je dat een gekke gedachte dan vorig jaar?
Ja vanzelfsprekend. Anders hadden we nu deze discusie niet gehad toch.
Wat valt er te verklaren dan?
Ik geef antwoord op jouw vraag.

Ja, ik vertrouwde er voorafgaand aan vorig seizoen wel in ja.
Een drankje doen op het terras en langswandelen.
Hiep hiep hoi, net van DtK te horen gekregen dat, op dringend advies van AS, ons aller SimonStokvis alias hoofdscout, volgend jaar alle transfers bij Feyenoord mag doen. Nu komt alles toch nog goed. Wat zal ik lekker slapen!!!!
Ja wij maken ons druk over hunne, terwijl zulke figuren in onze eigen gelederen lopen...
Daar gaat onze 1e plaats. Hoe krijgen ze voor elkaar daar. Een verdediger huren die eerst naar Bayern kon.
Omdat hij anders championship moet spelen. Hadden anders geen verdediger kunnen halen en nu huren ze effe deze jonge die afgeklapte deal maakt een bizar verschil
Mja. Max kwam voor 10 miljoen naar PSV en zou een geweldige aankoop zijn. Zelfde gold voor Baumgartl waarvoor ze 12 miljoen neerlegden. Beiden bleken prutsers. Dus eerst zien, dan geloven.
Zo psv huurt ook nog even een topper in de verdediging.
Nou nou het is wat. Wij hebben Hancko, Geertruida, Trauner, Hartman,
Ja dat psv heeft nu wel de beste selectie van de eredivisie met hun laatste last minute aanwinst daar kan iedereen het wel mee eens zijn. Maargoed het seizoen is lang. Ze hebben hun zwakste plek geweldig versterks wordt een leuk seizoen
Je had gewoon nog een topper op de flanken moeten huren en een topper op 8. Simpel zat.

De wedstrijd tegen Almere city verbloemd een hoop. Laat ik het daar maar bij houden.
Klopt ik hoop dat we ongelijk krijgen.
Middenveld en rechtsbuiten zijn zorgelijk. Je moet hopen dat Wieffer doorgroeit en gaat heersen. En dat Paxao fit blijft.
Heeft niks met azijn te maken, maar gewoon een zorg of het goed komt...
Precies. Kwestie van opmerken wat je ziet.
Samengeraapt zooitje? Dat is eerder ajax hoor, psv heeft een hele sterke selectie en transferwindow gedraaid. Wordt wel lastig.
Bitello in de winter jongens, wanneer we tegen een punt 15 aankijken.
Haha.

Koop lekker een touw en een krukje.
We zijn aardig opweg.. Dan heb ik het over de punten wel te verstaan eh ;)
Als jij er dan heel snel gebruik van maakt.
Geen probleem, ik zal degene zijn die het krukje voor hem wegschopt.
Behulpzaam als ik ben.
Ach ja er moeten ook gestoorde idioten op deze wereld zijn, dat blijkt maar weer.
En dan zeggen dat ik gek ben. Is toch van de zotte dat dit soort uitspraken gedaan worden.
Erg zonde dat dilrosun en jahanbaks er dit jaar weer maar bij hangen. Kost feyenoord onnodig veel salaris aangezien er nauwelijks beroep op gedaan wordt en gedaan zal worden. Als het goedkope jongens waren was dat natuurlijk iets minder erg geweest. Alhoewel ik nog steeds denk dat dilrosun het waar zou kunnen maken als hij gewoon iets constanter zou worden. Het kan een hele leuke speler zijn als hij gewoon zn acties durft te maken en zich wat nadrukkelijker met het spel gaat bemoeien. Hij heeft wel vaker wat spelers het bos in gestuurd met een mooie actie maar laat het jammer genoeg zo weinig zien.
Vind Jahanbaks soms nog wel nuttig, maar voor een PL salaris laat hij iets te weinig zien. Dilrosun heeft een probleem met z'n zelfvertrouwen in de kuip, en verdient vanzelfsprekend voor Feyenoord begrippen ook een hoog salaris. 1 vd 2 had idd wel weg gemogen. Maja moet je wel een.club zien te vinden die 1 vd 2 wil
Geen verkeerde zomer. Het is dat de concurrenten zo enorm met de portemonnee aan het zwaaien zijn waardoor je je af gaat vragen of het genoeg is. Maar dat we nog altijd financieel beperkt zijn, is nou eenmaal een feit. Dat waren we ook de afgelopen twee seizoenen maar dat heeft ons niet weggehouden van de Coolsingel en van een Europese finale.

Allergrootste prestatie van afgelopen zomer (en iets wat veel te weinig benoemt wordt): SLOT IS GEBLEVEN. Een absoluut geweldige prestatie van Te Kloese waar bijna niemand meer op had gerekend.

Ook geweldig: op Kokcu en Szymanski na is je hele kern bij elkaar gebleven. Met Hartman, Hancko, Trauner en Geertruida behoud je een ijzersterke verdedigingslinie van Europees niveau. Een linie die goed op elkaar is ingespeeld en bestaat uit 4 internationals (ik reken Hartman vast mee). Beelen lijkt geen verkeerde aankoop en is een niveautje hoger dan Rasmussen. Nieuwkoop als tweede RB is een vraagteken maar maakte een goede indruk in zijn eerste wedstrijd.

Met Wieffer ervoor en Bijlow/Wellenreuther erachter heb je een ijzersterk verdedigend blok waarvan de organisatie staat als een huis. Ja, Wieffer had twee mindere wedstrijden. Mag het een keer. We vergeten dat ie 13 maanden geleden nog bij Excelsior zat.

Linksbuiten is waar alle ogen op gericht zijn: Ivanusec en Sauer lijken twee heerlijke spelers te zijn. Waarbij de vraag is of Ivanusec het waar kan maken, het zal niet voor het eerst zijn dat we ons vergissen in een aangekochte buitenspeler. Maar: voortekenen zijn goed.

Giménez behoeft geen toelichting. Loopt sinds januari bijna 1 op 1.
Paixao wordt beter en beter en zijn rendement groeit met de week. 5 goals, 4 assists in zijn laatste 11 competitieduels. Die gaat komend jaar hoge ogen gooien.

Grote vraag is wat Slot gaat doen met de 8 en de 10. Er is geen directe kwaliteitsvervanger voor Kokcu, dat klopt. Maar vorig seizoen hadden we geen kwaliteitsvervanger voor Malacia. Of voor Aursnes. Of voor Sini. Omdat de rest van je elftal een jaar beter en sterker is, hoef je ook niet elke speler 1 op 1 te vervangen. Zolang je als elftal maar groeit. Slot laat al twee jaar zien dat ie elftallen kan smeden als geen ander, en ik zie geen reden waarom hij dat niet dit jaar opnieuw zou kunnen. Je ziet nu Timber al naar voren komen.

Grote winst: de bank is veel en veel sterker. Zerrouki, Beelen, Stengs/Lingr en Ueda lijkt een heel stuk sterker dan bv Taabouni, Rasmussen, Bullaude en Danilo. Blessures en vormdipjes kunnen we veel beter opvangen, en ook de trainingen worden van hoger niveau. Komen nog drie jeugdspelers bij waarvan Sauer en Zechiël de harten sneller doen kloppen.

Dé concurrent zal vermoedelijk PSV worden. Die hebben een opvallende coach, een gouden aanval en een roestige verdediging. Met Davinson Sanchez erbij wordt die selectie wel fokking sterk. Ajax zie ik onder Steijn op niks uitlopen. De competitie is al 3 wedstrijden aan de gang en hij weet van 11 van de 11 posities nog niet hoe hij het in wil vullen. Er is geen leiderschap, geen ziel, het is los zand. Al is de wens hier een beetje de vader van de gedachte.
Prima verhaal! Beetje naïeve veronderstelling dat we Kokcu een-op-een zouden kunnen vervangen. Met de wetenschap van nu zou ik misschien Zerrouki niet gehaald hebben en wel Bitello, anderzijds is Zerrouki nu al afschrijven wat kort door de bocht. Ik herhaal nog maar eens dat ik me goed kan herinneren dat Til de grote ‘aanhuur’ was, vorige week zag ik in een invalbeurt Arne voor een slordige 16 miljoen aan spelers in brengen.

Laten we maar eens zien waar het heen gaat!
Sanchez komt niet.... wordt een onbekende huurling 😉
Helaas een goede CV geworden...maar ach allemaal individuen, je.moet er een team van maken.

Wij hebben alles bij elkaar gehouden en onze trainer heeft bewezen dat hij dat wel kan! 💪
Kalouless, waar kom jij ineens vandaan? Prima analyse; vooral ook omdat je het heel goed in de context plaatst van waar Feyenoord vandaan komt!
Thanks Zero21! Ik kom oorspronkelijk bij de good old FMB vandaan, de internetters van de oude stempel weten waar ik het dan over heb :)
Ik heb de Space niet kunnen luisteren, is er iemand die een samenvatting kan geven van de belangrijkste dingen die zijn vermeld?
Ik checkte het nog even, dacht op lampjes. nl te zitten 🙄. Iedereen die zich zo druk maakt om p$v: ok, zij hebben een wereldteam bij mekaar gekocht en worden kampioen. Wij dan maar hopen dat het in de hoofdstad niet lekker in mekaar valt en dat we tweede worden. Iedereen tevreden en laten we het hier over Feyenoord hebben.
Lampjes
Lampjes lampjes

Ja ze hebben een mooie zomer achter de rug maar vergeet niet dat ze vorige jaar niets hebben gedaan om dit jaar te knallen

En zijn we dan echt heel veel minder?

Ik denk dat t wel meevalt en dat dit seizoen afhangt van factoren als geluk stabiliteit en blessure of schorsingen

Ik zie ons nog lang mee doen om de titel dit seizoen en plek twee geeft ook recht op CL miljoenen dus dat MOET HET doel zijn

Plek 2 met strijd voor meer
Kunnen jullie mij even wat licht in de duisternis laten schijnen. Ik lees de beschouwing van Rutger, die niet echt positief is. Met name het negeren van de scouting. Het zal best, maar daar zal dan op zijn Rotterdams gezegd de *** uitbreken? Zoveel werk stoppen in spelers en dan dus keihard in de hoek gezet?

Hoe loopt zo'n proces dan? Dennis en Arne die gewoon de scouting overrulen? En zelf samen inkopen? Komt op mij vreemd over, temeer omdat ik vanmiddag tijdens de persco Arne hoorde zeggen over vele ogen over een transfer.

Ik ben, misschien naïef, wel tevreden. Ik zag spelers binnenkomen voor 250.000 als topaankoop. Dus ja, ik ben voorlopig een blij ei. En koester de opmars van de afgelopen jaren.

Maar misschien kunnen leden mij op andere gedachten brengen met meer inside info.
Inside info heb ik niet en als je niet weet welke spelers zijn voorgedragen en waarom ze niet zijn gekomen kun je er ook niet over oordelen.
Erg teleurstellend deze window. Behalve Ivanusec, moeten we het nog maar zien.
Geen rechtsbuiten, geen linksbenig CV, geen vervanger voor Koksu. Aankoop Stengs en Zerrouki begrijp ik sowieso niet. Had voor dit geld Bitelo en een rechtsbuiten gehaald.
Nou Lingr en Ayase vind ik ook wel mooie namen als ik eerlijk mag zijn.
Meer dan tevreden. Gewoon een goede transfer periode voor Feyenoord. Zijn er zeker op vooruit gegaan. Nu mogen de spelers het laten zien op het veld.
We zijn er niet per se op vooruit gegaan op het middenveld...
Prima transferzomer , als je naar de huidige selectie kijkt , daar kunnen we de strijd mee aangaan om de bovenste plekken in de eredivisie.
Stap voor stap beter worden en financieel sterker, dat is waar het op de lange termijn om gaat.
Van een regiment huurspelers naar nog eentje, dat is beleid.
Nou ga ik ons niet vergelijken met Bayern Munchen, maar als terug kijkt dat die 15 jaar geleden een Eigen Vermogen hadden van 35 miljoen en nu ongeveer 800 miljoen is dat een schoolvoorbeeld hoe je een voetbalbedrijf runt. Stap voor stap.
Een nieuw stadion dat al vrijwel helemaal hypotheekvrij is.
Ik ben enorm benieuwd naar de komende jaarcijfers , vorig jaar een Eigen Vermogen van 1 miljoen , ik hoop op een groei naar 35 a 40 miljoen.
Zoals Te Kloese aangaf, we willen De Kuip in eigen beheer, daar zal een fors bedrag voor gereserveerd moeten worden , dan ben je er niet met 100 miljoen, als je het stadion ook nog gaat moderniseren/ renoveren.
En Feyenoord zal wel moeten, we staan nog steeds onder financieel toezicht van de UEFA , de Corona uitzonderingen gelden niet meer.
Helemaal mee eens. Laten we hopen dat deze mensen hier nog een aantal jaren blijven. Dan is de kans heel reëel dat we eindelijk verlost zijn van alle ellende uit de afgelopen voorzitters!

We hebben nog wat erfenisjes!
Ze willen de Kuip niet in eigen beheer hebben.
O, dat is nieuw voor me, aangezien ik dat Te Kloese heb horen zeggen.

Maar goed, het stadion gaat dus zelf renoveren/moderniseren.
Hoe gaan ze dat financieel oplossen ?
Kost minimaal 100 miljoen en ze hebben geen dubbeltje, gaan de bestaande aandeelhouders storten ?
En ook nog eens zonder naar de beurs te moeten voor een zak geld, waarbij je jezelf verlaagt tot een zielloos bedrijf dat door cijfertjes wordt geregeerd of een club die altijd in het achterhoofd heeft dat ze bij de gemeente moeten aankloppen als hun risicovolle aankoopbeleid niet het succes heeft gebracht waar ze al hun geld op hadden gezet.
Ik ben gewoon blij met het verantwoorde beleid met de jaarlijkse groei en het bouwen van een solide basis als gevolg daarvan, dat Feyenoord nu laat zien.
Teleurgesteld zijn in deze transferperiode is dan ook, het bovenstaande in ogenschouw nemend, gewoon het toonbeeld van kinderachtig en verwend gedrag.
Je moet wel alles melden
Ze zijn nog steeds bezig met Sanchez. Het geld is nog niet op.
Nee hoor, Sanchez zit nog steeds in Engeland....deal is off meldt ED.
Oké, de bomen groeien dan blijkbaar toch niet tot in de hemel zeg maar.....
Nou, nu nog 3 uur..........

Succes voor hunnie!
Ik vind je geen Feyenoordspeler, maar een psvkenner. Je zit er bovenop.
Een Feyenoordspeler ben je zeker niet 😎. Daar moest Feyenoordkenner staan…. (please, waar blijft die edit optie)
Haha een maat van mij is voor pisvee en hij maakt mij de hele tijd 'gek' met al die berichten en te roepen hoe goed ze zijn en dat de schaal alvast naar Eindhoven kan etc etc.....dus je snapt dat ik wel even kon genieten van deze paniek 'aankoop'
En die niet voor te stellen komt die nog.
Meer dan een prima transferzomer. Wederom een stap kunnen zetten op de ladder van financiële gezondheid door huur spelers in te wisselen voor eigendom, overgrote deel van het kampioensteam kunnen behouden, trainer en de rest van de technische/performance staf gebleven, voor kunnen sorteren op evt vertrek sterspelers als Gimenez en Wieffer en aan de onderkant veel belovende jeugd wat echt wel kansen gaat krijgen dit seizoen. Van 3 A internationals naar 14 A internationals. Transferwaarde 80 miljoen naar 207 miljoen.
Nu met z'n allen achter het team gaan staan, alle spelers het vertrouwen geven en we gaan weer een mooi seizoen tegemoet.
Ik vind het appart dat Hancko Hartman Gimenez en Geertruida zijn gebleven . Volgend jaar zal wel iemand vertrekken
Vind ik ook, een van de beste speler van Feyenoord. Misschien wil hij zelf blijven, eerste keer dat hij CL gaat spelen
Wel apart eigenlijk na een heel goed jaar hebben we alleen Kokcü als topverkoop gehad. Ik vindt het prima hoor daar niet van maar wel opmerkelijk als je ziet dat een Ajax na een barslecht jaar een paar topverkopen van 40 miljoen+ doet. Al met al idrissi heeft het, vooral richting eind vorig seizoen,niet verkeerd gedaan maar met Ivanusec gaan we daar echt flink op vooruit! Kokcü onmogelijk 1 op 1 te vervangen. Denk ook niet dat er iemand is die dat wel even gaat doen. Maar goed wanneer we aanvallend Tov vorig jaar een flinke boost hebben hoeft dat niet perse negatief te zijn. Ivanusec top, paixao gegroeid en Gimenez die langzaam aan in vorm raakt. Vergeet niet vorig jaar speelden we als ik het me goed herinner vooral de eerste seizoenshelft met een idrissi en jahanbahask op de vleugels waar weinig doelpunten van kwamen. Jahanbahask abosluut in bepaalde wedstrijden belangrijk geweest maar over het algemeen te weinig. Komt nu echt tekort. Idrissi ook niet het niveau wat je moet willen nastreven voor de basis. Dus dat is wel positief. Verdediging en keepers intact. Middenveld grote onbekende. Gaat Timber eindelijk zijn belofte inlossen? Of krijgt Slot Stengs weer aan de praat zoals in z’n Az tijd? Toen wou iedereen van ons hem zo graag erbij hebben. Weten jullie nog slot zou komen en stengs en boadu meenemen via een rijke investeerder ofzo. Misschien gaat Lingr wel verrassen. Een hanchko achtige aankoop. Dat zou wat zijn. We gaan het zien. We hebben er zin in de n wat voor nu telt is dat we elke week groeien en tussendoor gewoon punten blijven pakken. Vorig jaar hebben we ook echt heeeel veel wedstrijden kantjeboord gewonnen tegen laagvliegers. Komt goed boys! In slot we trust!
Gematigd tevreden. Hopelijk in de winter Bitello erbij en had alleen graag Mannsverk gezien ipv Zerrouki.
Lozano is binnen voor 15 miljoen en 3 miljoen salaris. Nu Sanchez nog (zal ongeveer hetzelfde zijn) en dan hebben ze toch een slordige 70 miljoen uitgegeven. Dat daar geen kamervragen over komen...... aangezien ze 6 maanden geleden nog.moesten verkopen
Verder.geef ik onze transferzomer een 7,5.
Paultje

Ik vraag me ook af hoe psv het allemaal doet maar ik ben vooral benieuwd hoe wij het gaan doen heel gek maar ben vooral benieuwd naar Lingr heb gevoel dat hij heel goed gaat doen nergens op gebaseerd maar gewoon gevoel misschien wel door zijn leuke spontane interview😅
Dat weet je als je Bosz binnen haalt , dan wordt met geld gesmeten wat je ( nog) niet hebt.
Hier TD geweest toch? Wij weten er nog alles van...........
Gematigd tevreden, jammer dat van alle namen die genoemd zijn, geen echte topper is gehaald, die ons beter maakt dan vorig seizoen. En jammer dat Bitello niet gehaald is, was de ideale vervanger van Kokcu. @FTM zal Feyenoord zich in de winter weer melden voor Bitello?
Ik vraag me vooral af met al die namen, hoe realistisch het allemaal was. Volgens mij worden veel namen, ook door deze site, zomaar gedropt. (Voorbeeld Danjuma: die was totaal onhaalbaar). Zorgt een beetje voor een scheve verwachting bij de supporters
Ben blijer met Ivanusec koop dan Danjuma huur was geweest eigenlijk hoor, maar ik ben dan over het algemeen geen fan van het concept huren
Ben ik met je eens, maar namen als Isaksen, Chaibi en Bitello bijvoorbeeld waren wel haalbaar, maar dan had Feyenoord andere keuze moeten maken met het geld wat ze hadden. Dan maar hopen dat Bitello in de winter als nog komt en Dilrosun en Ali dan als nog vertrekken.
Isaksen is voor 16mil naar Lazio. Lijkt me niet heel realistisch. Chaibi en Bitello hebben we geen idee van. Volgens mij is er een bod van Fey resoluut van tafel geveegd
Ja precies. Dan maar geen 2e spits van 9 milj, geen Stengs van 6 milj en geen Zerrouki van 7 milj. Is toch 22milj die je anders had kunnen besteden.
In de winter Bitello erbij, let maar op.
Begreep dat er interesse was uit Griekenland waar de transferperiode pas op 11 september sluit
Het lijkt er op dat Feyenoord daar op wacht en dan Idrissi binnen haalt.
Dat is beleid, alleen snapt niet iedereen dat.
Tenzij Idrissi in de tussentijd ergens anders terecht kan en meer kan verdienen. Dan heb je niks...Er zullen nu wel.meer clubs interesse hebben nu ze geen transfersom hoeven te betalen.
Idrissi halen en dan Sauer laten verpieteren op de bank.
Nee dankje die 4 goals die idrissi maakt lukt Sauer ook wel.
Als jij denkt dat Sauer 50 wedstrijden kan spelen als 17 jarige.
Tja
Dag sowieso niet. En moet je niet eens proberen met een top talent van 17 jaar.
Nee daar heb je ivanusec voor en sauer daar achter.
Idrissi totaal niet nodig
Grotendeels met je eens, maar die 4 van idrissi waren wel mega belangrijk dan.
Dilrosun laten gaan zonder idrissi te halen lijkt me totale waanzin. Ik heb liever dat hij zich nog kan herpakken, dan dat we het seizoen in gaan met Ali en twee tieners op de bank.
In theorie kan stengs ook rechtsbuiten. Niet echt explosief maar het kan wel.
En nu maar hopen dat Lingr en vooral Ivanusec tenminste half zo goed zijn als ons is voorgeschoteld. Dan is de transferwindow geslaagd.
Ik zou mij over Luka niet zo druk maken, komt echt wel goed met hem. Ondrej straalt in ieder geval de juiste energie uit en ik denk dat dit ook wel goed komt.
Al bij al een redelijk succesvolle transferzomer.

Veel fans hadden een 1-op-1 vervanger voor Kokcu verwacht maar iedereen die een beetje realistisch is, weet dat dat onmogelijk is want anders had Benfica die vervanger wel gehaald voor een prikkie ipv Kokcu. Het is gewoon wat hopen dat Timber nu zijn zelfvertrouwen wat heeft gepakt na afgelopen weekend. De fans zijn wel wat TE kritisch op hem naar mijn mening.

Jammer dat Seba vertrokken is maar ja, dat is Buisness.

De Ivanusec-soap liep wat te lang uit naar m'n zin. Zagreb was, om het op z'n Antwerps te zeggen, gigantisch met onze klote aan het rammelen maar eind goed al goed, hij is er nu.

Ik ben niet 100% overtuigd van onze Tjechische vriend maar ik geef hem zeker een paar kansen.

Eerst was ik sceptisch over het tekenen van een keeper maar Van Sas is zeker een mooie signing. We kunnen gewoon niet op Bijlow rekenen en het is tijd om verder te kijken.

Ueda is ook een slimme aankoop. Zo hebben we de opvolger van Santi al in huis en kan hij rustig wennen aan het tempo en de speelstijl

Nieuwkoop was een koopje (pun not intended). Bij USG was hij één van de betere spelers en ik vond hem altijd wel een leuke speler om achter de hand te hebben. In z'n eerste officieuze 25 min oogde hij ook wel hongerig (oké misschien iets TE hongerig) en combineerde hij al wel een paar keer. Het toonde toch wel wat chemie.

Stengs brengt flexibiliteit en wat creativiteit. Hij speelde best goed bij RAFC en heeft z'n kunsten al getoond bij AZ. Zodra hij z'n zelfvertrouwen wat vind en z'n fysiek terug op pijl is, zal hij z'n geld wel waard worden.

Ik had Dilrosun graag zien vertrekken voor wat meer financiële flexibiliteit maar ik snap best dat er weinig interesse was. Z'n lichaamstaal op het veld is wansmakelijk. Hij oogt zo ongelooflijk lui.

Er is ook meer ingezet op het halen van talent met restwaarde en diepte in selectie wat in contrast staat met onderandere PSV.

Als fans kijken we vooral naar "dit seizoen" maar het is duidelijk dat onze directie verder kijkt. Er is toekomstvisie, iets dat meer dan 20 jaar ontbrak binnen de organisatie. Het recente succes van Feyenoord zorgt er zelfs voor dat onze concurrenten zich genoodzaakt zien om met geld te strooien in de hoop een kloofje te kunnen maken. Hierdoor zit zij wel in een moeilijke situatie in het geval dat hun uitgavens niet renderen waar wij binnen ons budget gebleven zijn

Dus lang verhaal kort; best een succesvolle transferzomer. Verstandig met de centjes geweest en long-term gekeken! Helemaal klaar voor een leuk seizoen!
Helemaal eens - we zien sinds lange tijd beleid. PSV lijkt te kiezen voor het gokken op korte termijn succes, daar heeft Feyenoord ervaring mee...
Was een heel ander beleid.
Feyenoord haalde veel spelers toen voor veel geld en Salaris die aan het eind van hun carriere zaten.
De keuzes de psv maakt zijn een stuk begrijpelijker en zoals nu naar uit ziet gaat het ze ook veel opleveren.
Misschien dat de spelers wat meer restwaarde houden.Maar het blijft een heel groot risico wat ze daar in eindhoven nemen hoor.Al deze spelers waren voor ons allemaal onhaalbaar.

Situatie is toch wel beetje vergelijkbaar.wij begonnen dat seizoen ook goed,waarna we uiteindelijk redelijk instorten.

Als dat PSV zou gebeuren zijn ze echt wel dik in de problemen.
Wat denk je dat de Jong en Dest verdienen als je bij Barca hebt gespeeld.een van Aanholt van PL naar galatasaray.Die Lang en Schouten konden wij ook noet betalen en Til moest bij ons voor een verhuur bijna een miljoen inleveren.
Laten we dan Lozano en Sanchez ook noet vergeten
Ja ik hoop dat het instort, maar ze presteren al redelijk voor een team wat nog ingespeeld moet raken, terwijl wij onder ons niveau presteren, terwijl ons team grotendeels bij elkaar is gebleven.
Punt is uiteindelijk dat er voor Feyenoord gewoon nog veel werk aan de winkel is en zondag gewonnen moet worden anders maak je het je zelf wel heel moeilijk.
Eerste twee zinnen van je eerste alinea is niet helemaal waar denk ik want kokkie komt gewoon uit de koker van Schmidt. Die hebben nooit verder gekeken.
@LeeTowers het punt blijft dat je geen 1-op-1 versterking kan halen voor Kökcu zonder (te) diep in de buidel te tasten.
Daarbij is het wel goed om te weten dat jij alle insideinfo over wat er binnen de muren van Benfica afspeelt ;)

Benfica is geen club die "zomaar" koopt zonder weloverwogen beslissen, of hij nu uit het mandje van Schmidt komt of niet.
Ik denk dat Schmidt na een kampioenschap meer te wensen had dan daarvoor. Dat een gelijkwaardige vervanging vinden ondoenlijk is voor ons budget klopt ook.