Betrouwbaar
arne slot met schaal

VK Sportphoto

Transfers

'Feyenoord biedt Slot miljoenenbedrag om te blijven'

FeyenoordTM

Feyenoord is druk bezig om Arne Slot langer binnenboord te houden. Matt Law denkt te weten met welk bedrag algemeen directeur Dennis te Kloese over de brug komt.

Volgens de betrouwbare journalist van de Telegraph betreft het nieuwe salaris wat Arne Slot bij Feyenoord op zou kunnen strijken om en nabij £3.000.000. Dat is omgerekend zo'n €3.500.000.

Slot geniet al langere tijd meer dan sluimerende belangstelling van Tottenham Hotspur. De Spurs, die dit weekend definitief naast Champions League-voetbal grepen, zijn nog altijd op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen. De Duitser Julian Nagelsmann bedankte afgelopen week voor de openstaande vacature.

De kampioen van de Eredivisie hoopt mét Slot aan het roer ook hoge ogen te kunnen gooien in de UEFA Champions League. Slot staat momenteel nog tot medio 2025 onder contract Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dus op voorhand van Arne Slot komen 2 spelers naar feyenoord gaat CL spelen en dan nog steeds de club in het ongewisse laten dan moet je straks op het laatste moment naar een andere trainer op zoek en als je 3,5 miljoen kan verdimag je dat wel waarderen.
De kans dat Slot vertrekt is groter dan dat hij blijft. Simpelweg omdat hij nu niet zegt dat hij blijft wat er ook gebeurd. Dus als er een club komt die hij simpelweg niet kan weigeren dan gaat hij weg. Zo simpel is het. Dat is de voetballerij, vervelend voor ons maar hij heeft ons kampioen gemaakt dus ik gun hem het allerbeste.
Hij zegt niet toe dat hij blijft omdat hij dat niet kan. Stel dat een club die hij niet kan weigeren opeens voor zijn deur staat en hij toegezegd heeft dat hij blijft dan zou iedereen erover vallen Hij zegt “ ik heb nog een contract voor 2 jaar”
Als hij voor zichzelf besloten heeft om ten koste van alles nog een seizoen wilt blijven had hij het het wel kunnen zeggen. Maar dat wilt hij dus niet doen zonder eerst af te wachten wat voor clubs er voor hem komen.

Dat is zijn goed recht en begrijp ik volledig. Dit is de voetballerij.
*** dat Nagelmann bedankt heeft. Hopelijk staat er nog iemand anders op hun lijst boven Slot
Salaris verhogen maar wel d.m.v. bonussen. Basis 1,5 M, kampioen 1,5 M, 2de Champions league 750 K nog een jaar blijven 500 K er bij. Ook hem moet je scherp houden.
Volgens mij is het behouden van Slot op de lange termijn geen optie voor Feyenoord. Ik denk wel dat hij het waard is om hem over te halen tot nog één jaar hoofdtrainer. Dan kan hij straks het nieuwe elftal door de CL loodsen, zo ver als dat mogelijk is.

Maar geef Arne meteen een "stagiair", liefst gekozen door hem zelf (Sipke Hulshoff?), die (nog) 1 jaar onder Arne mee kan draaien, de "Arne Slot-leerschool" meeneemt en het roer daarna, samen met John, overneemt in de geest van Arne Slot.

Want de weg die nu door Slot is ingeslagen, leidt tot succes. Althans, voor nu. Bedenk echter dat de komst van Slot voor de speelwijze van Feyenoord een complete ommeslag was. Bijna niemand hield het voor mogelijk dat dit op zó'n korte termijn was.

Arne heeft dus een bepaalde zienswijze en een uitzonderlijk effectieve manier van aanpak om een team, een geheel team inclusief de reserves, samen te brengen. Hij kan ze motiveren om te gaan tot het naadje, te strijden voor elke minuut en elke centimeter. Dat combineert hij met de methodische inzet van patronen: hoog druk zetten, samen vechten bij balverlies, niet bang zijn om een snelle voorzet te geven, ach, noem het maar op. Het Feyenoord onder Slot vecht en knokt niet alleen, het legt bij vlagen ook nog eens oogstrelend voetbal op de mat.

Het mooie is dat ze dit met elkaar en voor elkaar doen. Met pakweg 22 man. Dát is het werk van Slot en de staf! Er moet een opvolger komen die deze werkwijze kan doorzetten. Dat is slechts mijn bescheiden mening.
"Bijna niemand hield het voor mogelijk dat dit op zó'n korte termijn was" moet zijn:

"Bijna niemand hield het voor mogelijk dat dit op zó'n korte termijn mogelijk was."
@FTM volgt Feyenoord Mbuyamba? Ik las dat ajax, psv en az hem sws al volgen (via fabrizioromano)
Als hij weggaat dan is dat allang beklonken. Slot is iemand die graag z'n huiswerk doet, om goed beslagen ten ijs te komen. Zeker als hij zo'n grote stap maakt. Ook denk ik dat hij Pusic mee zou nemen als de mogelijkheid zich voor zou doen.
@FTM wanneer denk jij dat hier exact duidelijkheid over komt? Als Tottenham daadwerkelijk concreet wordt voor Arne Slot dan hoop ik dat dit wel snel gaat gebeuren (in de komen 2-3 weken) en niet de hele zomer blijft doorsluimeren zodat er wel duidelijk is en Feyenoord zich ook optimaal kan voorbereiden.
Ik zal wel wat negatieve reacties krijgen, maar waarom zou Feyenoord dit doen. Hij heeft nog een uitstekend contract. Het is een geweldige trainer, maar het kan ook maar eens wat minder gaan.
Dan kan het sentiment ook ineens omslaan.
Nogmaals geweldige trainer, maar hij moet zich denk ik na competitie ook uitspreken wat hij wil.
Leeds wilde hem hebben, maar die gaan er waarschijnlijk uit, Chelsea kiest voor ander.
Tottenham nog weinig bekend. En er zullen meer clubs komen. Mocht hij weggaan dan maar zo snel mogelijk en niet in de voorbereiding.
Zijn ze ook actief op zoek een trainerstalent die Slot kan opvolgen? Eentje die je kan kneden en opleiden?
Zag dat Tomasson en Bosz genoemd werden, maar ik heb het idee dat Slot verder is dan bv. Bosz....
Prima geef hem 3,5 miljoen en we gaan nog minimaal een jaar door! @FTM is Jordy Cruijff misschien een optie voor Feyenoord als technisch directeur of manager?
Die gaat natuurlijk geen manager'tje spelen.
Hij heeft ontslag ingediend bij Barcelona
Je gelooft toch niet, dat Feyenoord deze informatie op straat gooit. Dus duidelijk een verzonnen verhaal, al komt die uit zogenaamde betrouwbare bron.
Ja, een zogenaamde betrouwbare bron.
Laat dat aanstaande maar weg in de laatste alinea! DE kampioen 😍
2 mil per jaar geven net als bergneus toen der tijd
Ik hoop dat Slot blijft maar ook na Slotis er leven. Het beste scenario voor mij zou zijn dat Slot nig 1 jaa blijft en dat we daarna Pascal Jansen gaan halen.
Het belangrijkste is op dit moment dat DtK blijft en zorgt dat we solide worden/blijven.
Pascal Jansen is te voorzichtig. Dat zag je wel tegen Ajax. Ik vind het geen slechte trainer, maar denkt wel te verdedigend. Ik denk dat Peter Bos een betere keuzen is.
Ik weet niet, heb nog een vervelende nasmaak van Peter Bosz maar ja dat was wel een andere functie.
Peter Bosz geen verkeerde keuze maar het mij niets verbazen als Slot , Sipke Hulshoff klaarstoomt om het volgend jaar over te nemen , zijn lyrisch over hem en heeft dezelfde ideeën over hoe het spelletje gespeeld moet worden , wel weinig ervaring maar met een paar ervaren assisten erbij moet het zeker kunnen .
Zijn we vergeten dat bosz met gullit en petrovic en wotte feyenoord aan de rand van de afgrond heeft gebracht en daarna naar rusland vertrok om zijn
Zakken te vullen . Dus geen bosz aub .
Peter Bosz is toch dacht ik nooit naar Rusland gegaan ? Maar je heb wel een punt dat hij als technisch directeur een zooitje heeft gemaakt bij Feyenoord , hoe dan ook , Slot vervangen is bijna onmogelijk.
Heb toch alleen gezegd dat gullit naar rusland is gegaan om zijn zakken te vullen en feyenoord achterliet aan de rand van de afgrond. Dus al die namen die er toen bij betrokken waren nooit meer binnen halen in een functie
Met Peter Bos zal de selectie geen vrienden ploeg meer zijn.
Tomasson is de betere optie,Peter bosz bemoeit zich met alles
Met dat laatste ben ik het eens
Ik snap die euforie rondom Pascal Jansen niet zo.
Ik vind dat hij het ook goed doet met AZ.
Vorig jaar 5e geworden met AZ (onder Twente) en dit jaar waarschijnlijk 4e. Dit vind ik niet heel overtuigend. Heb toch het idee dat er meer in had gezeten met deze selectie. Wel knappe prestatie in de Conference League verder.
Misschien worden ze zelfs 3e en met Conference League dan dien ze het net zo goed als wij vorig seizoen. Ze hebben het helaas bij Ajax laten liggen.
Inderdaad z'n salaris verhogen van 2m naar 3,5m en dan die afkoopclausule voor volgende zomer met minstens hetzelfde verhogen, of er gewoon helemaal uithalen en een seizoen langer binden.
..."Matt Law denkt te weten met welk bedrag algemeen directeur Dennis te Kloese over de brug komt."...

Klinkt dan toch meer als een 2tje dan een 1tje als je zelf verder geen info hebt...
Ook al is de journalist betrouwbaar...
@FTM hoe groot acht je de kans daadwerkelijk dat Arne bij ons blijft
FTM. Waar baseer je dit op ?
Vorig jaar was hij ook al vertrokken volgens alle kennerTs
NoU dat die nagelsmann bedankt heeft voor de vacature bij de spurs vrij klein hoewel spurs heeft geen champions league behaald dus ……. Blijft gissen
Hopelijk komt er snel duidelijkheid maar laten we niet vergeten hij heeft nog contract tot 2025
FTM vs Chris Woerts. Let's go.
@FTM Heb je al iets gehoord over interessante buitenspelers waarmee we ons willen gaan versterken komende zomer?
@FTM Al namen waar je dus blij van wordt?😁 en is Feyenoord dan al concreet of verwacht je dat dat pas in de transferwindow echt zal gaan gebeuren?
Namen die je al kan noemen? Of waarom verwacht je de eerste naam te kunnen noemen?
@FTM nu slot de hele tijd benadrukt dat hij dit niet alleen doet maar met zijn hele staf, is slot dan toch de enige die zo een enorme salaris verhoging krijgt?
Misschien heeft hij daar dus al een flinke salarisverhoging gekregen
Geef hem gewoon minimaal 6 miljoen per jaar want hij brengt veel meer geld op
‘Gwn 6 miljoen’ zegt al genoeg..
Vind ik niet. Ik zou zelf zeggen 4 á 5, maar 6 troef je al 2/3 van de PL mee af. Zoek de salarissen maar op. Zoveel en ver komen de meeste niet boven de 6 miljoen.

Ik kan mij eigenlijk wel voorstellen dat het bedrag in het bericht in de buurt komt van de werkelijkheid en dat dit exclusief bonussen zou zijn. Dan kun je de 5m nog wel halen.
Hopelijk wel zonder clausules.
Elke euro waard maar de vraag is : hoe komen mensen aan zo'n verhaal...? Waar komt dit vandaan, Kloese, dikke duim of Arne zelf . Zelf denk ik een grote dikke duim
Ah ligt nog aan de lage kant vind ik. Het ding met Slot is, al geef je hem 10 miljoen per jaar, hij levert je wel 50 miljoen op in transferwaarde van spelers