Bevestigd
Jerdy Schouten

Alamy

Nieuws

Feyenoord deed géén bod op Jerdy Schouten

FeyenoordTM

Feyenoord zocht recentelijk toenadering met kamp Schouten. In tegenstelling tot wat maandagavond via Gianluca Di Marzio naar buiten kwam, brachten de Rotterdammers géén bod uit op de middenvelder.

Algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigde eerder in gesprek met Voetbal International dat de speler van Bologna financieel niet haalbaar is. De Rotterdammers hebben eerder diverse gesprekken gevoerd met de Serie A club; ook heeft hoofdtrainer Arne Slot aan de lijn gehangen met Schouten. Verder dan dat kwam Feyenoord niet. 

De huidige nummer 11 van de Serie A is deze winter niet van plan om mee te werken aan een transfer. Vanuit het Maasgebouw wordt dan ook bevestigd dat Feyenoord geen bod heeft neergelegd in Italië.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het zijn gewoon de jongens die er nu zijn, die het moeten gaan doen voor ons. En dat kunnen ze ook. Ik heb nog geen seconde geloofd, dat Schouten nu naar ons zou komen. Daarvoor moeten we eerst maar weer eens wat geld gaan verdienen, voordat we in die categorie kunnen gaan denken.
Alleen als Bologna echt interesse in bijv Pedersen had gehad en nu een ruil zou willen doen, was het wellicht een optie geweest. 10m betalen wij momenteel niet voor spelers.
Als club zoek je in deze periode naar spelers die er meteen staan. Die moeten dus wedstrijdritme hebben en veel spelen bij hun huidige club. Dan moet je als Feyenoord wel met een heel goed financieel verhaal komen zonder de garantie op speelminuten voor zo'n speler .... ik vind dat Feyenoord het geld op zak moet houden en kijken of er betere huuropties zijn zodat je in 'n beter segment kan shoppen. Een RCV lijkt mij het meest urgent. Voor het middenveld hebben we namelijk ook nog Dilrosum die op '10' kan.
Vervangers voor Wieffer en Kokcu heb je nu niet. Luts is ook een noodoplossing maar zelden een succes geweest. Daarom is een verdedigende middenvelder nodig nu je nog steeds op 3 fronten strijdt.
Waar blijven de versterkingen wat een ongelooflijke slechte transferwindow is dit zeg .het amateurisme druipt eraf rate constructies .lage biedingen,getreuzel niet doorpakken en het constante gezever er is geen poen .weken geld voor recepties,rare plannen voor een nieuw stadion .salaris voir die droeftoeters in de RvC ..hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat de beste td sinds decennia Arnesen weg moest .wat een zooitje .ongelooflijk dat deze fantastische trainer niet wordt geholpen door zijn directie .wat zal die teleurgesteld zijn
Na alles wat niet door is gegaan/afgeketst kunnen ze maar beter niks meer gaan halen.Alles wat nu op het lijstje staat word steeds minder.Je zet je spelers die je die graag wil boven aan en de rest word steeds wat minder.Gewoon kijken hoever je komt met dit elftal.
Wieffer zegt zelf dat hij na een minuut of 70 wel op is. Met een moordend schema tegen voorlopig vooral zwaardere tegenstanders is dat wel een probleem. Timber is pas eind februari weer terug als hij geen tegenslag heeft en Dermane wordt door Slot nog niet goed genoeg gevonden. Nu de echt goede spelers niet komen (Schouten, Zerrouki) zou ik voor huur, eventueel met optie koop, gaan. Liefst van spelers die op meerdere posities kunnen spelen. Fosu mensah is wat betreft posities waar die speelt (rechtsback, maar kan ook rcv en verdedigend middenveld) wel een logische. Midtsjo vind ik een klasse speler, maar waarschijnlijk niet haalbaar. Harroui zou ook een nuttige huurspeler zijn. Die kan op alle posities op het middenveld spelen. Met fosu mensah en harroui heb je nuttige back-ups voor wel 6 posities waardoor je ze ook na terugkeer van timber speeltijd kunt geven. Van de zomer kun je dan voor klassespelers als Hilgers, Zerrouki of Schouten gaan. Als Harroui en Fosu Mensah goed bevallen zijn dat ook opties.
Dat zei Wieffer na PEC Zwolle, zijn eerste volledige wedstrijd bij ons. 3 dagen later deed hij weer de hele wedstrijd mee in Groningen. Vorig seizoen heeft hij ook regelmatig 2 wedstrijden in 1 week gespeeld, mn in de nacompetitie. Dat kan hij dus aan en hij is inmiddels ook een stuk sterker geworden. Dus waarschijnlijk haakt hij wel aan de komende weken. Af en toe hem in de slotfase wisselen kunnen we ook wel opvangen met de huidige selectie.

Versterkingen blijven natuurlijk wenselijk om nieuwe blessure op te kunnen vangen. Maar de beteren zoals Midtsjo spelen regelmatig dus laat men niet gemakkelijk gaan en zijn daardoor onhaalbaar met ons budget en de minderen zoals Harroui en Fosu-Mensah spelen nauwelijks, missen dus alle wedstrijdritme en kunnen dat moordende schema zeker niet aan. De laatste volledige wedstrijd van laatstgenoemde was 2 jaar geleden en die zou dan opeens 2 wedstrijden per week intensief Slotbal moeten spelen!? Gaat hem niet worden lijkt me. Dus erg moeilijk om in deze situatie een goede versterking te vinden.
Nu Wieffer het goed doet op de 6 zou ik eerder voor een centrale verdediger kijken. Opties: Becir Omeragic, Alejandro Francés, Federico Gattoni en Facundo Garcés
Wieffer is tot nu toe alleen zeer blessuregevoelig geweest. Tot Timber eind volgende maand terug is hebben we geen reserve, mocht hij weer geblesseerd raken.
Je wil natuurlijk dat deze spelers dan direct inzetbaar zijn: Fit, ritme en natuurlijk het liefst Nederlands/Engels begrijpen, anders heeft het geen zin
Beter laat wieffer zich tegen 020 ook bewijzen, dan hebben we hem toch niet nodig!
Wieffer is goed. Dat is zonde van het geld
Wieffer is net zo goed. Goede Verdediger (hoger segment) huren al is dat wat duurder en voor de rest de centen op zak houden.
Duidelijke berichtgeving. Erg fijn. Jammer dat de club steeds net naast grijpt
@ftm weet je misschien hoe het ervoor staat met Vilhena?
Zijn wel wat gesprekken gevoerd, maar geen vorderingen. Complexe contractsituatie.
@ftm Okee, ziet Vilhena het zelf zitten?
Die heeft feyenoord niet nodig.dan kan je ner zo goed niks halen.Dat is zonde van het geld.
Daar ga je toch niet aan beginnen .vergane glorie en alleen maar lopen met de bal .ptt post zoekt nog mensen .vreselijke voetballer blij dat hij wegging .
Goed dat ze het überhaupt geprobeerd hebben ipv van te voren al uitsluiten. We moeten nog ff geduld hebben, ze zullen heus wel met iets op de proppen komen dat past in het budget én de speelstijl.
@FTM, dank voor je berichtgeving. Ik lees de berichten en updates met veel plezier. Keep up the good work!
@FTM is de verwachting nog altijd dat er voor zondag een nieuwe speler is? Of werd daarbij van die bosnische gast uitgegaan?
Feyenoord verwacht dat. Men liet niet glippen of dat over Hadžikadunić ging.
Thanks! Ben benieuwd naar eventuele alternatieven voor rcv!
Stijn Spierings niet een goede optie? Doet het goed bij Toulouse en heeft nog een halfjaar contract.
Paar jaar geleden wel maar heeft zich goed ontwikkeld
Maakt ons niet echt beter maar zou echt een prima back-up voor zowel Wieffer als Kőkcü en desnoods voor Geertruida op RCV zijn!
Toulouse is een stabiele middenmoter die eigenlijk nergens voor speelt en zal wellicht blij zijn als ze nog een miljoen of 2 aan hem overhouden. Mogelijk staat hij zelf ook open voor de mogelijkheid om bij ons voor de prijzen te spelen. Zal Wieffer en Kőkcü niet snel uit de basis spelen maar met ons drukke programma, smalle selectie en zijn veelzijdigheid zeker de nodige minuten gaan maken.
Overigens door Fabrizio bevestigd dat er geen bod ligt.
Is er nog positief nieuws qua transfers?
Waarom zijn er (blijkbaar) geen actuele realistische schaduwlijsten? Dat is toch zo'n beetje de corefunctie van scouts? Trauner ligt er al even uit en dat is volgende maand ook zo ...
Zijn er echt wel, maar staf heeft geloof ik het hoogste woord nu
Is dat geen slechte zaak?

Moet de scouting niet meer bepalen zoals het eerder? Anders kom je bij zulke bekende namen uit en niet bij de talenten met doorverkooppotentieel.
Wat ik een goede zaak vind op dit moment van de competitie. Zij zitten er het korst op
Vraag met betrekking tot stadion. Het feit dat Feyenoord zelf "slechts" huurder is. Hoe gaat dat dan met ticketinkomsten. Ik kan me namelijk indenken dat dit:

A) eigenlijk volledig toe behoort te komen aan de verhuurder.

B) dit komt wel terug als inkomstenbron voor Feyenoord.

Mijn vraag is veranderd er iets aan de inkomsten als stadion volledig in eigendom wordt van Feyenoord. Omdat het stadion dan volledig eigendom is je hebt dan geen huur enzovoort meer. Dus zou je netto er meer aan over moeten houden
Juist wat diet de scouting het hele jaar .er is geen plan tenminste ik zie het niet
@FTM is Batista Mendy nog steeds geen optie? Of willen ze persee een Nederlander?
Naam die ik ooit getipt heb - maar is nooit concreet voorbij gekomen. Zeker interessant, dat wel.
Is het plan van de club om nog steeds een nr 6 te halen deze window, of doen ze het nu met wat ze hebben en dan als timber terug is heb je toch weer 2 keuzes
Middenveld is door opstaan Wieffer minder prio gebleken. Timber ook misschien al over een dikke maand terug.

Prio ligt bij CV - de deur voor Hadžikadunić is nog niet dicht. Staat allemaal nog niet vast dat hij de stap naar Mallorca maakt.
Als Wieffer zich zondag ook staande houd en zo goed speelt als afgelopen 2 wedstrijden, zou ik daar zeker mee kunnen leven. Verdediging imo ook prio 1, is broos zonder Trauner…
Opmerkelijk, hij was toch al bezig met een medische keuring? 🤔
Ben nu wel een keer toe aan positief nieuws, pfff
Komt goed, joh. Zondag 16:15 :-)
@FTM denk dat je er goed aan doet om binnenkort weer eens een studio 1908 opname te plaatsen over de laatste ins en outs. Is er weer even rust onder ons 😁👊
Beetje druk, misschien eind window