Primeur Bevestigd
yv2023514yv2023514a1b00809

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord en Bijlow hervatten contractonderhandelingen

FeyenoordTM

Feyenoord en Justin Bijlow zijn opnieuw aan de onderhandelingstafel gaan zitten om de contractverlenging van de doelman te bespreken. De Rotterdamse club is vastberaden om Bijlow langer aan zich te binden en hem een cruciale rol te laten spelen in de toekomstige successen.

De gesprekken tussen Feyenoord en Bijlow waren enige tijd stilgevallen na zijn polsblessure, maar nu zijn beide partijen weer volop in gesprek. Het is duidelijk dat de club veel waarde hecht aan de kwaliteiten van de 25-jarige doelman, die al sinds zijn jeugdopleiding bij Feyenoord speelt.

Het is geen verrassing dat Feyenoord er alles aan wil doen om Bijlow langer aan de club te binden. De clubleiding is ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol kan spelen in het behalen van toekomstige successen. Het verlengen van zijn contract zou een signaal zijn naar de buitenwereld dat Feyenoord vastberaden is om te blijven bouwen aan een sterk team met Bijlow als belangrijke schakel.

Beide partijen zullen hun wensen en eisen op tafel leggen en streven naar een overeenkomst die recht doet aan de kwaliteiten en potentie van de doelman. Het is afwachten hoe de onderhandelingen zullen verlopen, maar de verwachting is dat beide partijen tot een akkoord zullen komen.

Reservedoelman Timon Wellenreuther verving Bijlow in de afgelopen periode bij Feyenoord. De Duitser kwam daardoor dit seizoen tot negen officiële wedstrijden op rij. Bijlow keert na de interlandperiode terug onder de lat bij de Rotterdammers.

Bijlow verdedigde reeds 121 wedstrijden het doel van de Rotterdammers. De verwachting is dat hij thuis in de Eredivisie tegen Vitesse, op zaterdag 21 oktober om 21:00, weer op het startformulier van de Rotterdamse club verschijnt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ouderwets rotterdams gezwets OMDAT het een jongen vd club is en meer gezeik. Realiteit is gewoon dat het een veel te blessure gevoelige 13 in een dozijn keeper is. Bij oranje voorbij gestreefd door verbruggen en bij buitenlandse clubs aan gemerkt als risico speler door de vele blessures.

Soms moet je weg blijven van de kneuterige sentimenten en gewoon door selecteren...
Er is iets enigzins negatiefs op te vatten en de residente trol beardguy komt weer eens uit zn holletje gekropen. Misschien moet je het maar bij je eigen clupje houden, de nummer 16 van de Eredivisie. Mafkees.
Voorbij gestreefd? Mannetje mag 2x keepen, omdat Bijlow geblesseerd is.
Als je op sentiment spelers een contract aan gaat bieden dan ben je al snel failliet als club zijnde. Dus termen als "jongen van de club" etc zal het bedrijf Feyenoord niet gevoelig voor zijn.
Oranje voorbij gestreeft is ook onzin. Als je geblesseerd bent dan zal je niet opgeroepen worden lijkt me. Staat de volgende wedstrijden zeer waarschijnlijk gewoon weer onder de lat.
Van mij hoeft hij niet te verlengen. Hij heeft al 100 wedstrijden gemist. Teveel geblesseerd dus van de hand doen nu hij fit is
Zou toch eens kijken of die doelman van Twente niet haalbaar is.
Bijlow is een beetje onze Robben aan het worden.
Olij en die jongen van Exelsior zijn ook prima doelmannen.
Zou zeker niet te diep in de buidel gaan voor Bijlow 🤔
Unnerstall is al 33 en geen geweldenaar in de opbouw. Iets dat je met onze speelstijl wel moet kunnen.
Olij en zeker van Gassel zijn gehypt. Net zoals dat met Noppert een tijd lang gebeurde. Simpelweg minder dan Bijlow.

Pandur van Fortuna vind ik voor de toekomst wel interessant, mits hij zich verbetert in het meevoetballen maar dat kan nog prima gezien zijn leeftijd (23 jr).
Is het denkbaar dat we de selectie in de winter gaan versterken? Bijvoorbeeld Nino halen? Of moet er eerst echt wat weg? Zie voorlopig alleen dilrosun vertrekken in de winter
De selectie is aardig in balans.

Heeft puur te maken met wat er gaat gebeuren. Er was al interesse in spelers (gimenez en Geert bijv). Dan moet je wel aankopen doen. Maar op dit moment zitten we goed
Selectie is helemaal niet in balans, zeker niet achter in. Maar 3 centrum verdedigers waarvan 1 kkd niveau.......
Hou toch op man met je ''niet in balans''. Je kan buiten Trauner & Hancko altijd nog Geertruida centraal zetten en Nieuwkoop op back. Beelen is van een prima niveau en gaat alleen maar beter worden.
Zal toch best interessant worden denk ik zo. Ervan uitgaande dat Geert vertrekt (ook al is het in de zomer) zou een half jaar Nino mee laten draaien toch ook niet verkeerd zijn.
Dit snap ik heel goed. Keepers met de kwaliteiten van Bijlow zijn in Nederland sowieso schaars. Wat we wel in ons achterhoofd moeten houden is dat je een gelijkwaardige 2e doelman achter de hand hebt. We kunnen er niet omheen dat Bijlow niet een seizoen blessurevrij zal zijn. Dit biedt aan de andere kant de 2e doelman voldoende kansen om zich op het hoogste podium te laten zien.
Hou jij het maar bij jeu de boules, als je dat niet kan zien. Dat is iets meer jouw niveau. Een keeper die zo overtuigend uit zn doel kan komen vind je niet snel.
Ik had liever een kop met" Slot de Simeone van Feyenoord tekent voor 5 jaar bij".

En Justin onbetwist nr 1 de man heeft alleen pech met blessures!
Goed dat ze weer praten.
Lees liever dat Lutsha en Q aan de onderhandelingstafel plaats nemen moet ik zeggen.
Dan lees je niet goed. Q heeft enkele weken geleden verlengd. Om nou alweer te gaan verlengen...
https://1908.nl/artikelen/feyenoord-bevestigt-nieuw-contract-voor-hartman-tot#
Ff een paar blessure-clausules het contract in fietsen.
Even off topic, Wellenreuther heeft hier na nog 1 jaar contract en heeft zich vorig seizoen in Europa en in Eredivisie laten zien. Daarnaast ook twee prima potjes gespeeld in de CL voor Feyenoord. Denken jullie dat er interesse voor hem komt in de zomer? En wat zou jij moeten kosten (op TM heeft ie een waarde van 2 miljoen) ?
Snap niet hoe ze hem 1.1M xTV geven terwijl een Bijlow op 4.3M staat. Ik vind hem echt niet veel onder doen voor Bijlow. Plus hij is nooit geblesseerd.
Dan heb je toch niet echt kijk op keepers ben ik van mening.
Het is niet alleen de style van keepen die toch wat anders is tussen de 2 en dat is toch wel te zien ook aan de tegendoelpunten/clean sheets in algemene zin.
Even voor het gemak vanaf seizoen 21/22. Gemiddeld zit Timon op minimaal 1,46 gpw tegen en Justin op 0,85 gpw.
Aantal clean sheets is daarmee dan ook al verschillend, Timon 9 en Justin 22 keer. (gaat om 47 en 48 wedstrijden overigens)
Om dan terug te komen op de verschillen die ik dan ook zie: Timon is meer een lijnkeeper die moet meevoetballen. Kortom reactie is meer dan prima, echter bij uitkomen en daarbij juist positioneren vormt meestal het probleem. Justin is dat zeker niet en stuurt zijn verdediging beter aan + kan beter meevoetballen. Juist door aansturing kan hij zich beter positioneren en zit hij vaak ook kort op de aanvaller om zn goal klein te houden. Echter zodra Justin stil gaat staan gaat het bij hem juist meestal mis.
Hoop je hiermee meer overtuigd te hebben met een beetje data, wat ik zie en mijn ervaring als keeper zijnde.
Onzinnige uitleg, zo gedraaid om in het voordeel van bijlow uit te komen dus next.......
Snap best dat je de feiten en daarmee de vergelijkingen van de afgelopen 3 seizoenen niet begrijpt.
Had het nog interessant gevonden om over de inhoud te hebben en verschil van mening kan altijd, Echter zie ik al aan veel reacties van je dat je daar al niet in mee kan en maar iets schrijft. Hadden de cijfers en wat ik zie van Wellenreuter beter geweest, dan had ik ook gewoon mijn mening gegeven dat Bijlow de rest van het jaar gewoon op de bank had moeten zitten. Gelukkig zitten er kenners bij ons cluppie.
Contact tot medio 2030 mooi Contact voor hem bij feyenoord te blijven ❤️🤍🖤❤️🤍🖤
Mensen vergeten hoe goed Bijlow is.
Maakt geen fouten, kan goed meevoetballen en geeft alles voor de club.

Onbetwiste keeper van Feyenoord en naar mijn mening ook van Nederland als ik zie wie daar onder de lat komen te staan.
Natuurlijk maakt hij wel fouten.
Bovendien onbetrouwbaar lichaam.
Zou ik ook doen als ik hem was. Maar niet voor de hoofdprijs elk jaar geblesseerd.
Uiteraard gewoon de beste keeper. Neem aan dat het alleen verlengen wordt zonder salarisverhoging. Pas als hij een minimaal aantal wedstrijden onder de lat heeft gestaan ophogen. En tuurlijk is het pech, maar best toevallig dat het elk jaar minimaal 10 wedstrijden zijn.
Man van glas , net als Arjan Robben was ,dat rijmt ook nog , hij keept uitstekend, maar je kunt er niet een heel seizoen op vertrouwen dat hij onder de lat staat , maar oké, iedereen kan geblesseerd raken , maar zoals jij zelf schrijft, gebeurd wel erg veel bij hem , soort van clausule inbouwen in zijn contract
ik vind, jou manier van schrijven, wel erg ingewikkeld om te lezen, maar ieder zijn eigen stel, ;)
Gaat hij dan minuten maken tegen Excelsior? Lijkt me handig paar minuutjes wedstrijd ritme te hebben
Topkeeper en hart op de juiste plek. Het heikele punt is zijn fysiek. Buitenlandse clubs zullen afwachtend zijn en dat zal Bijlow wellicht ook doen besluiten om eieren voor zijn geld te kiezen en bij Feyenoord te blijven.

Je zou er dan vanuit gaan dat Feyenoord er vertrouwen in heeft dat hij de komende jaren fit zal zijn. Anders zouden ze niet zo'n verbeterd contract voor de lange termijn voorschotelen.
Is alleen maar om de transfer prijs te verhogen