stadion-collection-castore-feyenoord-kledinglijn

fanshop.feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord en Castore komen met nieuwe 'Stadium Collection' kledinglijn

Stan

Feyenoord heeft vrijdag in samenwerking met Castore een nieuwe kledinglijn gelanceerd. De 'Stadium Collection', zoals de nieuwe lijn genoemd wordt, bestaat uit vier kledingartikelen met als opdruk de kenmerkende gebouwen uit de Rotterdamse skyline. 

Op de fanshop van Feyenoord kunnen supporters nu een nieuw pre-match shirt, normaal shirt, broek of anthem jack bemachtigen. Deze kledingstukken, waarvan de prijzen tussen de 50 en 140 euro liggen, zijn overwegend zwart met rode partronen waarin de eycatchers van Rotterdam worden afgebeeld. Op die manier willen de club en Castore nadruk leggen op de band met de stad. 

Bekijk hier zelf de gloednieuwe Feyenoord-kledinglijn!

Eerder dit jaar brachten Feyenoord en Castore al een 'Travel'-kledinglijn uit, met kleren die geschikt zijn voor tijdens het reizen. 

Delen

Reacties

Ik vind het wel een mooi shirt, maar inderdaad gaan ze nu met die aantallen een beetje overdrijven.
Snap alle ontevredenheid niet dit is toch gewoon een trainingslijn toch normaal dat ze die uitbrengen frfc heeft harde shirts maar dat is een fan based merk is toch appels met peren vergelijken vind deze juist hard
Het is wel duidelijk wat de bedoeling is van Castore. Zoveel mogelijk ontwerpen maken en verkopen voor veel te veel geld. Als ze nou eerst eens de normale shirts op voorraad krijgen.
Helemaal mee eens heb 25sep het laatste Europese uitshirt besteld en nog steeds niet binnen
Lelijker worden ze niet.

Kijk bij frfc1908.nl en daar zijn mooiere shirts.
Gaat dit ook daadwerkelijk gebruikt worden?
Staat toch dat ze zoiezo tegen az worden gebruikt