Primeur Bevestigd
yv2022109a1b07926

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord nadert vraagprijs voor Zerrouki

FeyenoordTM

Feyenoord nadert de vraagprijs van FC Twente voor de 24-jarige middenvelder Ramiz Zerrouki. Dat melden bronnen aan deze site.

De Tukkers verlangen een bedrag van om en nabij de €7.000.000 voor de diensten van de Algerijns international. De Rotterdammers hebben een bod voorbereid wat, inclusief bonussen, niet ver van het verlangde bedrag afligt.

Het heeft er daarom alle schijn van dat een transfer van Zerrouki naar Feyenoord er deze winter wél van gaat komen, al is er nog geen witte rook. Feyenoord hoopt dat Zerrouki snel kan aansluiten bij de hoofdmacht van Arne Slot, waardoor de koploper van de Eredivisie zich ideaal kan voorbereiden op het restant van het seizoen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoe zit het nou? VI zegt dat er geen vraagprijs bekend is en hier werd gister gemeld dat partijen dichtbij elkaar zitten. Mag hopen dat een akkoord snel volgt.
Allemaal spel al die media uitlatingen..van beide kanten.
Is niet rond, gaat niet rondkomen
@FTM zijn er al ontwikkelingen, of wordt alles na zondag hervat?
Wel grappig ik zag nog voorbij komen het idee om Wieffer te verhuren als Zerrouki komt (niet dat je daar nog aan kan twijfelen). Wieffer naar FC TWENTE. Echter daar heeft ie de jeugd doorlopen dus komt daar al vandaan denk niet dat hij terugwil
Hoe staat het met spelers als Guus Baars en Sem Valk als RCV. Zitten die al/nog bij de selectie.
@FTM moet ik morgen nog een wekkertje zetten voor de kaartverkoop of??? #22januari
Echt waardeloos de communicatie vanuit Feyenoord!!!
Prc dit! Wil tickets hebben, ik zet morgen mijn wekker om 08:00 en vanaf dan ga ik ieder uur kijken of ze in de verkoop zijn..
Is toch belachelijk dat dit nodig is, wat een verschrikkelijk slechte communicatie is dit zeg!
Er is toch nog niets over gecommuniceerd? Dan gaan ze ook nog niet in de verkoop...
Ze gaan niks verkopen zonder het eerst aan te kondigen.
Speler en clubs zijn eindelijk rond a.s. maandag tekend zerrouki een contract voor 4 seizoenen.
Feyenoord betaald 7 miljoen euro exclusief bonussen
Zo zonde dat dit allemaal de buitenwereld in wordt gebracht en zorgt voor een hoop onrust.
Waar is de tijd gebleven dat je ineens hoort dat Feyenoord een speler geeft aangetrokken zonder al deze poespas eromheen.
Bestaat er een mogelijkheid dat ze beiden worden gehaald? Ook omdat Orie en symanski geen zekerheidjes zijn komend seizoen?
Dat is ook geen beleid. Je moet voor een van de 2 gaan anders verpieterd er een op de bank. Je hebt ook nog Wiefer. Je kan beter een goede rechter centrale verdediger halen voor dat geld aangezien Trauner niet meer in actie gaat komen dit seizoen.
Op korte termijn staat er een zwaar programma voor de deur en ik verwacht dat Zerrouki sneller op niveau is dan Mannsverk (ondanks de grotere potentie) waardoor de kans op de titel en/of CL miljoenen significant toeneemt. Op langere termijn denk ik dat Kokcu en Timber beter worden met een echte stofzuiger in hun rug (zie: https://www.twentefans.nl/zerrouki-uitblinker-in-eredivisie-altijd-op-de-juiste-plek/), terwijl ik me kan in denken dat Szymanski met zijn linkerbeen op rechtsbuiten mss nog wel gevaarlijker is dan op het middenveld. Tot slot vind ik dat Slot genoeg credits heeft verdiend om deze transfer er door te drukken.
En dan ook nog Doukoure voor toekomst.

Wanneer kan de naam van de donkere speler hier gedeeld worden en gaat die nog komen of is dat van de baan
Die donkere jongen bedoelde FTM geloof ik een middenvelder mee, zal dus nu denk ik van de baan zijn bij komst Zerrouki
Mogelijke bonus: Alleen als Fey boven Twente eindigt en Twente minimaal tweede wordt ontvangt Twente een miljoen mits Zerrouki de laatste vijf wedstrijden van de competitie in de basis start.
Kaartverkoop voor Feyenoord Ajax zal dan toch niet morgen zijn lijkt mij?
Eerst maar eens afwachten of het nu wel doorgaat. Twente is nogal van het dwarsliggen. Lijkt gewoon een goede keuze. Eindelijk een specialist op de 6 positie. Hij heeft al langer bewezen dat hij dat goed kan bij Twente. Wat betreft leeftijd ook prima. Je moet toch een mix van ervaring en talent in je team hebben en hij is toch nog jong genoeg om over een paar jaar weer te worden doorverkocht. Beetje zoals Hancko of vorig seizoen Aursnes.
Mijns inziens beste keuze op korte termijn. Idealiter zou zijn om ook manssverk en een Rcv te contracteren.

kwaliteit achter de hand mocht er weer iets gebeuren
Weggegooid geld. Het Martin v Geel beleid is weer helemaal terug
Neem nog wat azijn. Winteraankopen zijn altijd lastig. Feyenoord kiest hier voor een optie die er gelijk staat en die de verbinding gaat vormen tussen de verdediging en aanval. Spreek je over een half jaar.
Dit is niet een winteraankoop zoals we die in het verleden vaker hebben gezien inderdaad.
Deze speler staat al langer in de aandacht en had deze zomer als in het rood en wit moeten spelen.

Dus, hoewel ik niet gek ben van winteraankopen, kan ik me deze voorstellen
Onzin, speler past precies bij wat we zoeken om de selectie te versterken.
misschien moet je even zijn statistieken bekijken
Wat een onzin. Met Zerrouki wordt je gewoon sterker.
Echt onzin, en wel in twee opzichten:
1. Zerrouki is zonder meer een versterking. Wie dat niet ziet mag niet meer mee doen. Bij wijze van spreken dan toch;-).
2. Het beleid van Van Geel is veel minder slecht dan velen willen doen geloven. In de eerste 3 jaren eindigde Feyenoord na de 10e plaats van 2010 keurig op de 2e, 3e en 2e plaats. Terwijl de transferuitgaven in 3 jaar ruim lager waren dan die van Frank Arnesen in zijn eerste 1½ jaar.
Toen Van Geel iets meer kon uitgeven, kwam er een selectie die 2 x de KNVB-beker won en 1 x kampioen werd. Dat was 18 jaar na de laatste landstitel, maar van die 18 jaar waren er toen 12 zonder Van Geel. Eigenlijk heeft Van Geel maar 2 zaken 'echt niet goed' gedaan (even los van een paar minder geslaagde inkomende transfers); hij had de scoutingsstaf eerder moeten aanvullen/wijzigen en hij had tegen Van Bronckhorst moeten zeggen dat als die niet wilde werken met Amrabat, Boëtius en (in mindere mate) St. Juste dat hij dan een andere club moest gaan zoeken. De man was communicatief een ramp maar als TD niet slecht. Alleen was er een jarenlange hetze door met name Krabbendan en Derksen.
Sommigen verwijten Van Geel de keuze om niet mee te doen in de voetbalpiramide, maar Feyenoord had in de laatste wedstrijd van het vorig seizoen (finale Conference League) meer spelers in de basis staan dan Ajax, PSV, AZ en FC Utrecht in hun laatste wedstrijd. Dus ook bij het rendement van die piramide zijn, op zijn minst, nuanceringen te maken.
Is veel geld maar qua inzetbaarheid op korte termijn de beste optie. Had gehoopt dat er nog een andere verrassende goedkopere speler uit de hoge hoed zou komen maar helaas... Aursnes was bijna 28 en is ook voor 13 miljoen verkocht dus je kan ook aan Zerrouki nog wat overhouden.
Hij wordt dagelijks ouder… Aursnes is vorige week 27 geworden. 26 toen hij verkocht werd.
Rare leeftijdscurve heeft hij dan.
Betekent deze transfer dat de koopoptie voor Szymanski niet gelicht zal worden?
De koopoptie is zoals eerder vermeld al een hele lastige opgave. 9-10 miljoen is veel en je moet het betalen aan Rusland. In de regelgeving staat dat dit officieel niet mag. Onbegrijpelijk dat PSV hier niet op zijn vingers voor is getikt in zaak Til.
Geloof dat PSV een of andere wazige constructie had met Deutsche Bank (die ook al de nodige corruptie in hun bestaan hebben laten zien)
Die Russen moesten nog een deel betalen aan een Europese club voor een transfer, en dat had PSV nu voor ze gedaan
Staat volledig los van deze aankoop. Maar wordt sowieso een heel lastig verhaal om Seba vast te leggen komend seizoen.
Tenzij Feyenoord Champions League voetbal haalt
Szymanski maar eerst rest seizoen goed evalueren voordat we $10mio betalen….. als Kokcu vertrekt (toch al minimaal 25-30mio) kan je besluiten of je de afkoopsom voor Szymanski wilt betalen).
Een middenveld volgend jaar met Timber, Zerrouki en Szymanski is niet verkeerd met wat jong talent erachter
De afkoopsom moet voor de zomerse transferwindow betaald worden, anders verloopt de koop optie op Szymanski.
Wat heeft dat er mee te maken? Zerrouki heeft totaal andere positie dan Szymanski. Zou toch wel graag zien dat ze Szymanski kopen. Als hij zo blijft groeien kan je hem voor makkelijk het dubbele verkopen dus dat is gewoon verantwoordelijk om een keer zo'n bedrag neer te tellen. En ja als je er bij wilt horen Europees zal je toch echt dit soort bedragen moeten gaan betalen. Het kan niet altijd een voltreffer zijn ala Aursnes. Of je moet meer geld investeren in de jeugdopleiding. Dan kun je dit soort spelers voor nog goedkoper krijgen.
Als hij toch gaat komen dan maar vroeg in het window
Hoe meer ik erover nadenkt, hoe meer ik on-board ben wat betreft deze transfer. Het is eigenlijk echt een statement, zowel voor onze ambities in de eredivisie en Europees, en voor Slot. Dat we all-in gaan voor een speler die er gegarandeerd dit seizoen staat en niet voor een talent als Mannsverk, zegt me dat Feyenoord er echt voor wil gaan dit seizoen. En Slot moet nu al anderhalf jaar roeien met de riemen die hij had, terwijl Zerrouki juist echt zijn droomaanwinst is. Ik zie het als een welverdiende beloning en als er iemand is die van Zerrouki een abolute topvoetballer kan maken, dan is het Slot wel. Twee jaar uitblinken bij Feyenoord en dan verkopen we hem voor het dubbele aan de Premier League :D
@FTM ik heb je nu al meerdere keren in de comments dingen zien schrijven over een (mogelijk) vertrek van slot aankomende zomer.. wat maakt je denken dat Slot gaat vertrekken aankomende zomer?
Slot vertrekt niet zomaar bij Feyenoord. Hij heeft het erg naar ze zin en krijgt de kans om de selectie naar zijn hand te zeggen. Hij wilt ook per de Zerrouki dat is nu wel duidelijk. Ik denk dat Slot nog zeker twee seizoenen bij Feyenoord blijft.
Als we even die padelbaan voor hem crowdfunden dan plakt hij er misschien nog een jaartje aan vast :D Maar even zonder grappen, Slot is ongelofelijk ambitieus en hij weet wat hij kan. Toen hij bij AZ zat kon hij al de stap maken naar de Bundesliga en dat hij toen voor Feyenoord koos hebben we denk ik echt te danken aan clubliefde. Borussia Dortmund kwam voor Peter Bos toen hij de Europa League finale haalde met Ajax. Slot presteert nu al 4 jaar achter elkaar goed op Europees niveau. Zijn naam zal wel klaar liggen bij meerdere Europese subtoppers, en als die voor hem komen is het in ieder opzicht een stap omhoog voor hem. Wie zijn wij dan om hem tegen te houden?
Clubliefde? Slot wilde gewoon aan zichzelf eerst bewijzen of hij het kon met een echte topclub in Nederland. Weinig clubliefde bij denk ik. Ik denk dat Slot volgend jaar nog aan het roer staat en dan een stap gaat maken. Echter zal wel de juiste club moeten komen. Slot heeft een plan uitgestippeld.
Ik denk dat het te maken heeft met de afkoopsom in Slot's contract. Deze is er bij de verlenging naar 2025 bij gekomen. Dat laat Slot niet zomaar in zijn contract opnemen.... Het schijnt ook een relatief lage som te zijn. Dat er een afkoopsom in zit is bevestigd door Dennis te Kloese in een interview met ESPN.
Wiefer verhuren is goed voor hem en voor feyenoord..wel aan een club rechterrijtje wellicht verhuren aan Twentebhahha
Of nu lekker laten concurreren met Zerrouki
Hoezo verhuren aan rechterrijtje?
Vooruit dan maar, je moet het er mee doen als club. Die uit het oosten worden gek dan als het echt 7m is uit eindelijk.
Ja heerlijk he.
Die dachten gewoon serieus 10+ miljoen aan hem over te houden.
Koekoek!
Afgelopen zomer hoefde hij niet te komen, maar ik ben van gedachte veranderd. Met hem erbij gaat het middenveld een stuk beter voetballen.
Precies. Deze zomer ook een grote kans dat zowel Kokcu als Szymanski vertrekt, dus fijn als je alvast vervanging haalt!
Heel ander type speler. Zerrouki is voor de Aursnes/Wieffer rol, Timber zal de natuurlijke vervanger van Kökçü moeten worden, en voor Szymanski hebben we Bullaude (als die tegen die tijd klaar is voor het echte werk).
Wow, dat had ik zo snel nog niet verwacht. Zou toch top zijn als ie voor Groningen uit al is aangsloten!
Echt een sterke move als ze dit weten te fiksen, natuurlijk betaal je te veel, maar dat is altijd zo bij een binnenlandse transfer.
Wieffer dan tijdelijk naar cv positie?
Lekker bezig! Goed nieuws zo vroeg in de transferwindow!
Het is mooi om toe zien hoe daadkrachtig Feyenoord te werk gaat. Zerrouki was niet mijn topfavoriet maar als Slot het echt in hem ziet zitten dan kan het alleen maar goed uitpakken denk ik. Hopelijk gaan ze Wieffer nu wel verhuren.
Wieffer zal dan toch wel de back up worden?
Voor zowel VM als CV.
Op een gegeven moment moet je minuten gaan maken. Wieffer is 23 en maakt indruk, het is hem eigenlijk alleen maar gegund om door te groeien naar een topvoetballer, maar daar heeft hij wedstrijdritme voor nodig.
Ik ben wel benieuwd waar Wieffer precies indruk op jou gemaakt heeft.
Invalbeurten in Europa League. Met name Lazio-uit en Sturm Graz-thuis. En ook bijvoorbeeld in het laatste kwartier van Sparta-thuis in de eredivisie. Hoe hij bijvoorbeeld een gat trok voor Jahanbakhsh met zijn loopactie, dat is zo'n moment waarop zijn voetbalintelligentie naar boven komt :D
En niet steeds geblesseerd raken. Ook nu alweer twijfels voor Utrecht.
Ik gun die duitsers geen rooie cent, die club had niet eens meer mogen bestaan.
@FTM stel deze transfer is rond, heeft feyenoord dan nog geld om uit te geven? En zo ja, hoeveel?
Hou er maar rekening mee dat we na deze transfer (bijna) niks meer over hebben.
Hou er maar rekening mee dat er nog genoeg is en dat 5 miljoen vooral voor de buitenwacht vermeld wordt. Sinds de transfer van Malacia is er nou niet echt duidelijk wat er wel en niet geïnvesteerd kan worden.
zal niet veel overblijven, kan alleen meer worden bij een eventuele verhuur of verkoop van 1 van onze spelers dat we iets van budget overhouden en dan is het nog de vraag binnen welk tijdsbestek een eventuele aankoop qua huur of koop er dan kan staan en of deze er dan ook direct kan staan
Goede zaak! Zerrouki is de missing link. Heeft zich bij FC Twente ijzersterk ontwikkeld en is klaar voor een stap hogerop!
Het zou een geweldige deal zijn! Duimen en een kruisje slaan dus.
Dat heet daadkrachtig handelen!

Was vorig jaar met veerman niet mogelijk en nu wel. Wat een groei in een jaar
Zou toch gek zijn, een foto van mannsverk boven dit artikel.
Ja, maar die bleek niet te bestaan. Mannsverk wel maar die is dan weer minder goed (op dit moment) dan Zerrouki.
Waarom betalen we toch weer zoveel voor een speler van een concurrent…. Haal dan manssverk, maar nee Slot wil percee nederlandstalige spelers.
Als je ermee kampioen wordt dan heett Arne gelijk
Precies dat!

Zerrouki is wel een goede speler en past goed binnen dit Feyenoord maar 7 miljoen is natuurlijk 2 miljoen te veel
Precies met walemark, Danilo, gimenez, paixao, bullaude, szymansky, hancko, Lopez, Rasmussen wellenreuter etc zijn er al genoeg Nederlanders aangetrokken. Tijd voor een buitenlander!
Het zou toch niet zo moeilijk zijn om bijvoorbeeld een Algerijnse international ergens te vinden
Die zou minimaal 10 moeten gaan kosten, gok niet dat Feyenoord dat geld heeft.
Ze willen hem niet omdat ie toevallig Nederlands spreekt, dat is een mooie bijkomstigheid. Het is gewoon de beste - voor Feyenoord haalbare - speler. Mannsverk zal ook niet gratis komen, en is iets minder ver in z’n ontwikkeling. Nu Timber geblesseerd is kun je geen risico nemen met een speler die eventueel wat tijd nodig heeft.
Nee niet toevallig, juist omdat hij Nederlands spreekt. Visie van Slot is duidelijker over te brengen met een grote kern Nederlands sprekende.