Primeur Bevestigd
vansas-feyenoordweb

Twitter | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord gaat vol voor Van Sas

FeyenoordTM

Mikki van Sas moet de nieuwe tweede doelman van Feyenoord worden. De Rotterdamse club is directe onderhandelingen met Manchester City gestart om een permanente transfer te bespreken.

The Citizens zullen de 19-jarige sluitpost uiteindelijk transfervrij laten gaan, maar stellen daar enkele voorwaarden tegenover. Feyenoord heeft als standpunt ingenomen om niet direct akkoord te gaan met een eventuele terugkoopoptie in de deal.

De 19-jarige keeper maakte in de zomer van 2020 de overstap van FC Utrecht naar de kapitaalkrachtige Premier League-club. Uiteindelijk keepte Van Sas vierenvijftig officiële duels voor verschillende teams uit de Engelse academie.

Door de nieuwe polsblessure van Justin Bijlow heeft Feyenoord geschakeld op Van Sas. De hernieuwde belangstelling voor Nick Marsman heeft de club voorlopig laten varen. Met het oog op de toekomst hoopt Feyenoord Van Sas voor meerdere jaren te strikken. De deal kan snel rondkomen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Waarom halen ze niet Jansen terug? Hij zit toch op de bank bij de graafschap
Je geeft antwoord op je zelf wist je dat?
Of ie nou bij ons op de bank zit of bij de graafschap, dan kan ie beter hier zitten toch? Is goedkoopste optie
Zo in mijn sas met die Van Sas. Hopelijk keept hij Wellenreuther snel uit de basis, speelt hij straks in de CL.
Heb niks met dit onderwerp te maken maar ik heb op Espn de documentaire terug gekeken van Feyenoord 018 in Kroatië wat is dat een aanrader om te kijken. Zo mooi om die gedrevenheid in dat team te zien geweldig ook een Robin van Persie en een Brian Pinas. Ik zie hun zomaar voor Feyenoord 1 staan als Slot ooit weggaat
Geen goede zet wmb, zo’n pikkie op goal. Ik ben er voorstander van om talent te ontwikkelen op de andere tien posities. Alle beginnersfouten mogen ze van mij maken bij andere clubs. Keeper zijn toch niet zo duur.
Wellenreuther maakt ook nog steeds veel fouten. Hopelijk maakt deze er een stuk minder. Die Engelse U21 is hardstikke competitief, Ajax betaalde zelfs 14 miljoen voor zo'n pikkie. En pikkie Simons maakte ook weinig fouten.
Off t: de Neuzen gaan zich melden voor Mansverk.

Wat was ook alweer de reden dat wij hem niet wilde?
Niet goed genoeg voor ons;) Psv en ajaks nemen onze scoutingslijstjes over. Lezen dat Feyenoord geïnteresseerd is en gaan de speler dan ook maar volgen om ze vervolgens voor 15mil te contracteren.
Hoe zit het met Bitello, gezien laatste Telegram berichtje ooohhhhh
Screenshot van dat Paixao Bitello volgt op insta
Zelfde als met Hartman die Luka volgde en de rest is geschiedenis!
ik zou zijn komst maar uit je hoofd zetten. we hebben daar Timber spelen en misschien geeft Slot Gjivai Zechiel wel een kans
Extra bezetting is nooit verkeerd. Daarbij gaat natuurlijk Kasanwirjo weg, toch Timber als backup rechtsback?
Ik hoop het echt net als de rest dat Bitello komt maar dan moet hij nu al haast in vliegtuig zitten om alles nog af te ronden
Nog tm vrijdag 23:59, al stapt ie vrijdagochtend in t vliegtuig kan die t nog redden
Zou het? Je kan zomaar gelijk hebben we moeten maar rustig afwachten
Hoe zit het met die tropische verrassing voor Dordt? Was dat al definitief?
Is een australische speler van sydney fc volgens mij
Was een donkere aanvaller waar ik op doel
Was dat niet die amerikaan van orange country
Offtopic: zien jullie PSV vanavond liever winnen (voor de coëfficiënten), of verliezen (mislopen 20m euro)? Persoonlijk hoop ik op 1-2 Rangers laatste minuut Dessers.
Hoop op rangers kunnen wij ook weer 2m bijschrijven.
En hoop op dessers en danilo weer in de kuip.
Het liefst verliezen aangezien ze financieel grote risico hebben genomen met investeringen. En mochten ze dit jaar niet eerste twee eindigen in de competitie.. dan hebben ze de poppen aan het dansen.
Ik verwacht dat PSV doorgaat, maar ik hoop op Rangers. Met al die dure aankopen zou mislopen CL een eerste financiële tik zijn. Die coëfficiënten kunnen ze ook in de EL halen, of zelfs meer.
Same fuck psv btw tijd voor wat rage hier ajax zit achter mannsverk aan
Had ik ook gelezen erg jammer dat wij hem niet hebben gehaald.
Ik snap best de reactie laat ze maar verliezen en in de problemen komen.Voor de korte termijn is een beetje leedvermaak natuurlijk niet verkeerd.

Maar voor de coëfficiënten die uiteindelijk zoals je nu ziet voor alle clubs goed zijn met die extra CL plaats zou het beter zijn dat ze erin blijven en dat alle clubs sterker worden.
We krijgen volgend jaar ook een extra plek en dus worden ook de uitslagen door meer clubs verdeeld.
Dus als de top 3 gewoon sterker wordt.en Az en Twente ook na al hun goede uitgaande transfers weer aanhaken is dat op de langere termijn natuurlijk veel beter.

Een sterkere competitie levert uiteindelijk ook weer meer op op de transfermarkt bij verkopen omdat de grote clubs dan toch meer zeker zijn of de spelers uit Nederland het niveau meteen aankunnen in hun competitie
Voor de coëfficiënten moeten ze juist verliezen, of liefst gelijk en na strafschoppen eruit. Want in de EL is het een stuk gemakkelijker om ver te komen en dus punten te pakken.

Cruciaal is dat wij dit jaar bij de eerste 2 eindigen. Als Psv die 20 miljoen misloopt is die kans net iets groter -kunnen ze niet nog meer versterkingen halen en moeten ze straks weer verkopen. Wordt Psv inderdaad zwakker van maar wij met straks 50-70 miljoen CL premies en ook dit jaar extra CL miljoenen des te sterker.

Twente is al kansloos en als AZ zich donderdag ook niet plaatst voor de poulefase, wordt het sowieso een moeilijk coëfficiënten seizoen.
De bonus die je krijgt voor plaatsing staat al gelijk aan 3 wedstrijden winnen van de 6 in de EL.

Ervan uitgaande dat ze niet alles winnen en ook heus wel puntjes pakken in de CL gaat dat verhaal.dus niet op.

Ik snap het dat op de korte termijn het natuurlijk voor Feyenoord zo goed mogelijk is,op de korte termijn dat de concurrentie zo zwak mogelijk is.

Maar als je ziet wat wij en vooral de concurrentie uitgeeft omdat we die extra CL plek hebben en de competitie daar dus veel sterker van wordt en iedereen van profiteert.
Zou het goed zijn dat iedereen zo sterk mogelijk wordt en we na dit haar zelfs Frankrijk achter ons houden.

Dan hebben we 3 rechtstreekse plaatsen als ik het goed begrijp en wordt uiteindelijk het risico om grotere transfers te doen en evt.meer salaris te geven voor Feyenoord ook veel kleiner.

Dus gewoon hopen dat iedereen goed versterkt en zorgen dat we dit jaar bij de eerste 2 komen😉
Begrijp je niet goed: ook de nr 5 competitie heeft maar 2 zekere CL plaatsen, de nr 3 vd competitie stroomt in de 3e voorronde in. Die eerste 2 plekken blijven dus cruciaal.

Verder zou ik me ook niet teveel illusies maken want de subtop (nr 5 en 6) zal niet zo snel aanhaken -want geen tientallen Europese miljoenen) en dan zakken we met 6 deelnemers vanzelf weer terug in Europa.
Hoop 100% op verliezen. Alleen maar voordelen. PSV pakt daar ook meer punten.

Maar ze winnen makkelijk met minimaal een marge van 2.
Ajax wil Mannsverk volgens de Telegraaf. Kunnen we zien of hij echt zo goed is als velen hier dachten tijdens de Mannsverk versus Zerrouki discussie of dat het wel meevalt.
Was vorig jaar hetzelfde met die Grillitsch ofzo. Feyenoord wilde hem hebben, wij vonden hem allemaal de verlosser op 6 en ajax ging ermee aan de haal.
Heeft alles bij elkaar een paar minuten gespeeld en draaide uit op een deceptie.
Kijken of dat nu met Mannsverk ook zo verloopt
Het was ook wel een Mannsverk hype bij sommigen. Ik hoop dat de hype onterecht blijkt. Maar goed, bij Feyenoord is de 6 positie uitstekend bezet met Wieffer en Zerrouki. Op 8 is een groter vraagteken. Ik hoop dat Timber ook weer een hoog niveau gaat halen tegen Utrecht.
Ja mee eens. De 6 is prima bezet nu.
8 gaat ook wel goedkomen in de komende weken
Gisteren Galatqsary-Molde gezien en kreeg nou niet de indruk dat hij heel speciaal is. Zag wel wat andere gasten die wel aardig konden ballen, waarbij Breivik mij opviel. Beetje enge naam wel...
Ik weet niet of je Breivik nou moet halen naar een selectie met Geertruida, Timber, Sinisterra etc...
Heeft wel goede statistieken dit jaar
Breiviks houden niet van linkse mensen...
En niet van de Geertruida's van deze wereld en niet van vrouwen met een eigen mening en niet van vegetariërs, latino's en oost Europeanen zal die ook wel niet leuk vinden, mensen die van de natuur houden uiteraard ook niet en niet van homo's etc. Liefst zou hij 80 procent van Rotterdam afknallen. Hij houdt alleen van blonde mensen zoals ik. Maar ik niet van hem. Maar wat wil je hiermee eigenlijk zeggen Gerrit?
Dat ik het over een voetballer heb en jij over z'n terroristische naamgenoot
Beter dan Zerrouki, meer restwaarde etc. Voorbeeld waarbij de scouting overruled is door Slot, we gaan het zien
Ik meen hier op de site te hebben gelezen dat er twijfels waren over zijn motoriek. Aparte redenering om een van de grotere talenten van Noorwegen niet te nemen. Maar als dat werkelijk een van de redenen is dan is het niet (alleen) Slot die de transfer heeft geblokkeerd. Of je überhaupt Zerrouki had moeten halen nu Wieffer is doorgebroken kun je over discussiëren, maar op de statistieken die er toe doen voor een nummer 6 scoort hij uitstekend in de Eredivisie.
Zerrouki in de Eredivisie 1 van de beste qua statistieken op zijn positie. Ook pas 25 dus restwaarde genoeg
En als bijlow terug is doet deze jongen mee aan onder 21 elftal?
Traint mee met het 1ste. Pakt z'n wedstrijdritme U21
Nog 3 dagen open. Meeste clubs hebben hun selectie rond. Afgelopen jaren (ook met te Kloesen) zijn ze meestal minder actief in deze periode v.d transfermark.

Wat is bekend.. aan Hendriks/Walemark & Kasanwirjo wordt getrokken... mochten alle 3 vertrekken is de achterste linie heeeel dun.

Hartman/Lopez - Hancko/? - Trauner/Beelen - Geertruida/Nieuwkoop

Wat bij ons bekend is qua namen wat eerder is genoemd... Brenet (heeft nog geen keuze gemaakt/nergens getekend maar wilt hoe dan ook weg bij twente, had een voorkeur voor fulham/buitenland)

Nino (ervaring+ international) kost enkele miljoenen.

Of leent Feyenoord in het geval als Kasanwirjo gaat Hendriks niet meer uit.

We gaan het zien..
Daar heeft Walemark natuurlijk niet zoveel mee te maken. Maar ik ga er niet van uit dat Geertruida vertrekt en dan heb je inderdaad wanneer zowel Hendriks als Kasanwirjo vertrekken net niet de posities dubbel bezet in pure verdedigers. Maar ik denk dat Slot er vanuit gaat dat, mocht de nood aan de man komen, in principe zowel Wieffer als Zerrouki een rol van CV over kan nemen. Timber heeft al eerder rechtsback gestaan. Genoeg opties dus.

En ervaring leert dat hij de afgelopen seizoenen vooral aanvallend wisselt, dus is het logisch dat de selectie wat topzwaar is. Waarbij ik het wel eens ben dat je liever nog een goede verdediger erbij zou willen hebben, maar ik vrees dat we daar nog niet zijn. Dan moeten er dit jaar weer 1 of 2 een mooie stap kunnen maken.
of voor de zekerheid toch Nino laten komen is een betere optie lijkt me dan kasanwirjo
Wat ik begreep kan Beelen ook prima op de LCV en zou hij dan de backup achter Hancko zijn.

Zolang Geert niet is verkocht hebben we Nieuwkoop als backup achter Geertuida en is Geertuida evt. Backup van Trauner.

Als Geertuida wordt verkocht heb je daar zeker nog een RB en RCV voor nodig als vervanging
Achterste linie dun. Valt reuze mee

Alles dubbel bezet alleen rechtsback niet als Geertruida vertrekt. Nino vervanger Geertruida, beelen kan prima lcv als Hendriks gaat, en dan komt er gewoon een nieuwe rechtsback ook.
Goedemorgen, transferperikelen zomer'23.........gelukkig heeft ook dit fenomeen een kop en een staart......één na laatste dag! Wat gaat er nog gebeuren dat we vooral niet (meer) verwachten?
Pff moet je toch niet willen als talent bij ons op de bank...
Youth league, u21 die gaat genoeg leuke wedstrijden keepen
Bijlow raakt nog wel geblesseerd, of zou wel eens een transfer kunnen maken. Sta je komend jaar er gewoon in.
Selectie is al rond. Verwacht nou maar geen wonderen meer, zo'n Bitello bijvoorbeeld, daar ga je niet met de club over rondkomen in twee dagen qua onderhandelingen, papierwerk, medische keuring enzovoort.

Houd jezelf nou aub niet meer de gek. FTM heeft ook bevestigt dat dit het is.
Denk ook niet uit zuid-amerika. Dat zal eerder afvaller uit europese topclub zijn.
Hoop stiekem op bijv een Mejbri van United
Wat mij betreft nog een groot talent van rond de 20. Dan kan je los in de youth league
Papierwerk heeft er niks mee te maken.
Dat is pas later nadat hij heeft getekend.

Om medisch keuring te ondergaan kan ie gewoon maar Nederland vliegen en daarna contract ondertekenen waarna hij dan waarschijnlijk terug naar Brazilië vliegt en het wachten is op de papieren.

Geld hetzelfde voor Nino natuurlijk maar het is zeker allemaal nog mogelijk.
Een vierde keeper aantrekken omdat we een derde keeper aangetrokken hebben die te slecht is om als tweede keeper te fungeren. 😂 En al onze eigen jeugdkeepers zijn dus slechter en hebben minder ervaring dan deze 19-jarige keeper.
Lamprou is gehaald om op de trainingen een goed meevoetballende keeper van niveau te hebben. Tevens is het, als ik het goed begrepen heb, vooruitlopend om later binnen de Feyenoord Academy een rol te gaan spelen. Het was überhaupt nooit de intentie dat Lamprou minuten ging maken binnen Feyenoord.
Mooi, goed om talent achter de hand te hebben voor als Bijlow vertrekt. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar deadline day! 😵
Volgens transfermarkt.de is hij uit contract, dat klopt dus niet?
Daardoor wordt ie dan toch transfervrij of heb ik het mis??
Ik ben nog steeds awake...zit op het puntje van mijn stoel.
Als Hendriks en kasanwirjo vertrekken zal je toch wat terug moeten halen op links centraal heb je dan helemaal niks achter hancko?
De opvolger van Hancko nu vast halen zou ideaal zijn. Na komend seizoen zal die net als Giménez vast niet te behouden zijn. Zijn landgenoot Adam Obert zou een prima kandidaat zijn.
Denken jullie dat het volgen van bepaalde spelers door huidige spelers van Feyenoord iets zou kunnen zeggen, zoals gedeeld door FTM? Mij lijkt het persoonlijk niet dat interesse of ontwikkelingen worden gedeeld met spelers, maar daar kan ik natuurlijk naast zitten.
1908.nl is dagelijks onderwerp van gesprek in de kleedkamer
Dan zou hij hem dus kunnen volgen i.v.m. de geruchten en zou het helaas weinig betekenen
Snap ik met die 'mag weg' lijst en Slot die er op reageert. Ben er maar trots op.
Wel grappig' Kan me nog een x herinneren toen v.Gastel, Wouters en Gio kwamen eten bij de toko waar ik vroeger werkte dat v.Gastel door de comments op fr12 aan het scrollen was.. denk met 1908 ook gebeurd
Zitten ze niet samen in het olympisch elftal?
Spelers hebben ook gewoon internet tot hun beschikking natuurlijk.
Die houden heus wel bij wat er speelt volgens verschillende media.
Daarbij zal Paixao ook wel de Braziliaanse media volgen die ongetwijfeld ook over bitello schrijven
Ik snap wat je bedoelt Jeff, maar ik probeer alleen te zeggen dat dat dus niet per se hoeft te betekenen dat een transfer de goede kant op gaat.
Weet iemand ongeveer hoeveel geld Feyenoord zou mislopen als PSV morgen doorgaat?
Er land nu een privéjet op Rotterdam airport vertrokken vanuit Manchester 45 minuten geleden. Zal die al arriveren?
komt gewoon met een vlucht van easyjet morgen het is maar een 2/3 doelman
Schieten we wat mee op, is tie nog kleiner dan Lamprou 😦
@FTM Aan het begin van de window zei je dat Feyenoord 1 of 2 fantastische 'katachtige' keepers op de korrel had. Neem aan dat dit niet om Van Sas ging (ondanks zijn katachtige voornaam... :-) ).
Hoe staat het daarmee en waarom zijn die niet concreet geworden? Kun je nu onthullen om wie het ging?
Omdat fantastische keepers niet 2e doelman willen zijn als Bijlow terugkomt
Ik vind Mikki eigenlijk meer een muisachtige naam.
Ging om buitenlandse jongens als Bijlow zou gaan
@FTM hoe kijken ze bij Feyenoord naar situatie Bijlow? Het is gebleken dat je niet op deze jongen kan bouwen. Gaan ze daarom hun vizier op een goede nieuwe keeper leggen
If Feyenoord makes this transfer, it means one thing: a warning signal for Bijlow. Sentiments aside. The truth is that Feyenoord cannot rely on Bijlow because he has health problems constantly and cannot play a full season. He is a goalkeeper and he misses so many matches.
My question is, why does City let him run out of a contract at this age. If he's got talent, a championship club would pay a good price....
He didn’t wanted to go to a Championship club and MC is only allowed to have 12 players under 21 on loan
Okay, that explains alot. It's a pity Feyenoord couldn't sell Bijlow in time. Now he's injured again.
Hier snap ik weinig van. Bijlow raak je aan de straatstenen niet meer kwijt gezien zijn blessuregevoeligheid. Wellenreuther krijgt zo de kans om flink wat wedstrijden per seizoen te keepen bij een topclub. Dan heb je nog een keeper verhuurd en Lamprou is blijkbaar vooral gehaald om goede grappen in de kleedkamer te vertellen. Wat is het plan met deze jongen? Dit seizoen de bank warmhouden bij Feyenoord en dan doorschuiven naar Dordrecht ofzo?
Is wel negatief bekeken zo.
Combi 1 en U21 die zich de komende jaren verder kan ontwikkelen. Onderschat het level van de Premier League 2 niet. Hij heeft bovendien bijna dagelijks getraind met het eerste en was regelmatig bij de selectie van MC 1 o.a. Bij kampioenswedstrijd en Charity Shield. Speelt tot nu toe alle leeftijden als eerste keeper bij Oranje tm O19.
Wat een zooitje maken ze ervan zeg. Je hebt een 1ste keeper Wellenreuther, een 2e keeper Lamprou en daarachter alsnog Bijlow…… ooit.
Hoezo? Dit is toch sterk handelen? Bijlow kan naast zijn blessure ook maar eens weg zijn na dit seizoen. Heb je toch al een talent binnen. Al ken ik hem verder niet, daarin vertrouw ik dan de scouting.
Hoezo?
Je haalt toch geen jochie van een jaar of 19 omdat hij bij een Europese topclub gezien wordt als leuke keeper voor de toekomst?

Feyenoord heeft nu even klasse nodig zoals een Olij of een
Die kunnen we nu niet betalen, dus daar moeten we dan ook maar niet over praten.
Bovendien hebben we Wellenreutheral voor de klasse.
De Rotterdammers zouden eerder de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken maar volgens JB Filho Réporter zou Feyenoord er nog alles aan doen om hem in te lijven. Het is niet bekend wat het bedrag is dat Feyenoord op de middenvelder van Grêmio heeft geboden.

Bitello is in 2023 al goed geweest voor vier doelpunten en één assist in 41 officiële wedstrijden.
Klopt niet.

8 goals en 5 assists in 41 wedstrijden.

Nog niet wereldschokkend als je het mij vraagt.
Lijkt me gwn een buitenkansje. Talentvolle keeper gratis oppikken. Hoe kun je hier negatief over zijn? Anders gaat ie toch lekker joef liek spelen
Feyenoord zou een nieuw bod op João Paulo Bitello hebben gedaan, zo meldt JB Filho Réporter op YouTube. De middenvelder zou nog altijd op het lijstje staan van Feyenoord.
Dus deze jongen moet als back-up van Wellenreuther dienen tot Bijlow terug is?
Wat is dat voor iets lachwekkends?
Hij is nog van minder niveau dan Lamprou, ik snap deze serieus niet. Als Wellenreuther plots geblesseerd raakt heb je dus alsnog een probleem.

Kan je nog beter proberen de verhuur van Jansen af te breken of een keeper uit de jeugd halen, die zijn niet minder dan deze jongen.

Hij zal nooit eerste keeper worden, wat is dan de gedachte hierachter? Als Bijlow terug is verhuren aan Dordrecht en hopen dat je hem later weer door kan verkopen?
Heb jij hem wel eens zien keepen? (Serieuze vraag)
Heb jij research gedaan? (Serieuze vraag)

Nee? Doe even, dan kan je misschien meepraten.

Ik zal je vooruit helpen; hij zat al bij geen enkele selectie meer. Ze zagen er niets meer in en wilden van hem af.
Ze wilden van hem af?:
Mikki van Sas has turned down the opportunity to sign a new contract with Manchester City, choosing to leave the City Football Academy.

Hij kiest er dus zelf voor om weg te gaan.

Van Sas, who has never made a first-team appearance during his time at the Etihad Stadium, helped the Manchester City EDS to successive Premier League 2 titles, making 15 appearances in the PL2 last season.
Van Sas kept seven clean sheets last season and as well as featuring in the PL2, the Dutchman made appearances in both the EFL Trophy and UEFA Youth League.

Hij zit niet bij de selectie omdat hij niet wilde bijtekenen
7 clean sheets in 15 wedstrijden is ook niet slecht trouwens.
13 tegendoelpunten in die andere 6 wedstrijden is dan gemiddeld 2,nogwat goals per wedstrijd tegen. Dat is wat aan de hoge kant, maar hij kan alleen maar beter worden
Dat klinkt geweldig, vind het wel gek dat hij dan nog niet opgepikt is door een andere club. Op de site van Man City staat hij trouwens nog vermeld als speler.
In datzelfde stuk tekst stond dat Anderlecht en Club Brugge hem graag wilden hebben.
Hij heeft in dat opzicht een lastige leeftijd voor een keeper denk ik.
Meeste clubs zullen opzoek zijn naar een wat oudere 1e of 2e keeper met de nodige ervaring en de 3e keeper opvullen met jeugd.
Daarbij is City ook niet mals in de voorwaarden om hem over te nemen, terwijl hij schijnbaar transfervrij is maar toch ook weer niet
Hij heeft tegen veel clubs nee gezegd omdat ze geen goed plan hadden
Ja Jeff, kritisch zegt dat hij alleen maar realistisch is. Maar ik zie hem alleen maar negatieve zeikreacties plaatsen, waarbij hij verzonnen argumenten gebruikt om zogenaamd gelijk te hebben. Maar volgens hem zelf is hij geen neus😂😂
Super goed onderbouwt😉Nu helaas geen reactie meer van kritisch.

Ook buiten dit.Is het toch ook niet voor niks dat City met de extra voorwaarden komt?
Waarom zou je een terugkoop optie erin zetten of 45%doorverkoop willen als je denkt dat die jongen toch niet goed genoeg is en je zijn contract niet zou willen verlengen.

Gewoon een goede talentvolle keeper lijkt mij als hij ook altijd bij Oranje zat in zijn leeftijdscategorie
Combi 1 en U21 is toch prima! Kan zich de komende jaren verder kan ontwikkelen. Onderschat het level van de Premier League 2 niet. Hij heeft bovendien bijna dagelijks getraind met het eerste en was regelmatig bij de selectie van MC 1 o.a. Bij kampioenswedstrijd en Charity Shield. Speelt tot nu toe alle leeftijden als eerste keeper bij Oranje tm O19.
Hij wilde niet uitgeleend worden of verlengen, maar spelen en zich verder ontwikkelen. Daar is toch niks mis mee?
Maar volgens meneer Kritisch willen ze maar al te snel van hem af.
Zoals 19-declubvanzuid-08 ook al zei, dan zou city niet zulke contractuele eisen stellen bij een overgang. 3miljoen terugkoop optie, eerste terugkoopoptie als een andere club hem zou willen kopen van Feyenoord, 45% doorverkoop.
Dat doe je allemaal niet als je graag van een speler af wilt
Hoe weet jij nou wat zijn niveau is? Zouden we dat eerst niet even afwachten?
@FTM. Wat zijn de berichten v.d scouting over Mikki van Sas.. wat specifiek nog info hierover?
Ik ben ben helemaal in mijn sas met Sas
Danilo hielp paixao ook voor zijn komst naar fey met alles en had regelmatig al contact met hem (zeiden ze in hun docu). Dus zou paixao dat nu ook bij bitello kunnen doen, vandaar dat ze elkaar misschien nu volgen. Dat bitello paixao heeft gevraagd hoe het daar is enz. We gaan het vanzelf wel zien maar hoop dat dit er een beetje mee te maken heeft! ;)
Paixao die Bitello sinds vandaag volgt, Porto die net voor een andere middenvelder heeft gekozen, stay awake... En dan met Kasanwirjo en 2e keeper komen. Erg jammer, alle signalen wezen op iets groters. Zou het echt een gemiste kans vinden als Feyenoord niet doorpakt met Bitello.
Gaf ftm al aan nieuws rond bitello is beetje apart
Weet je, het is natuurlijk nooit goed. Iedereen Incl ik zelf wil altijd meer, maar Bitello zou wel echt de kers op de taart zijn.

Die heeft ons zoveel mogelijkheden. Ik hoop dat het volgens van Paixao/Bitello een voorteken is.
@FTM Als Kasanwirjo en Hendriks beiden weggaan? Houd je alleen Beelen als enige backup cv... zijn ze bezig met een versterking voor die linie?
En je rechtsback?? Alleen Nieuwkoop...
je hebt op elke plek minimaal dubbele bezetting nodig, dus hoewel Geertruida op beide posities kan spelen kun je hem niet voor beide plekken meerekenen.
Vorig jaar hadden we 3 spelers voor 2 posities aan die kant. Nu al 4.

Geertruida of Beelen kan dan best Hancko vervangen.
De deal kan snel rondkomen? Over twee dagen is de transfermarkt gesloten en dan moet het rond zijn dus het zal zeker snel moeten.

Maar las ik nou ergens dat hij transfervrij is? Waarom dan al die eisen vanuit city?
Hij heeft nog een contract voor 1 jaar. MC kan dus. Oh wel iets vragen, maar niet wat ze eerst vroegen.
Wat betekent bijvoorbeeld voor onze keepers in Jong Feyenoord, O18 of Thijs Jansen? Voelen die zich nog wel serieus genomen dan?
Talentvolle keeper. Heb zo’n idee dat ze in hem een eerste keeper zien op redelijk korte termijn, vooral met de blessuregevoelige Bijlow.
Dus Feyenoord probeert onder die terugkoopoptie uit te komen, en die 45% doorverkoop percentage dan, gaan ze daar wel mee akkoord…..?
Daar wordt uiteraard over onderhandeld! :-)

Komt wel goed, zeggen ingewijden.
Als je hem verder gratis over kan nemen heb je ook weer niet zoveel te eisen. Maar zou mooi zijn als in ieder geval die terugkoopoptie er uit kan.
Terugkoopoptie is prima toch?

100 miljoen.

Doorverkoop zou ik er dan weer uit laten.
@FeyenoordTM kan deze deal nog voor donderdag of vrijdag afgerond worden? Ben denk ik ook een van de weinige die dit een interessante speler vind.
Donderdag bedoel ik.. transferperiode was ik ff vergeten dat het bijna eindigt.
Deadline ligt overigens op vrijdag 23:59
Ik snap eigenlijk niet zo goed wat Man City nog met deze transfer te maken heeft als hij echt transfervrij is? (volgens Transfermarkt)
Volgens mij klopt dat niet en heeft hij nog een jaar contract
@FTM Kan ik lekker gaan slapen of komt er nog meer nieuws aan?👀
Ga maar slapen ik denk dat over de keeper ging
Ik ben in mijn sas met van Sas.

Als je in je sas bent, ben je vrolijk en gelukkig. Je bent dus in je nopjes.
Een gemiddelde primeur is niet meer interessant zo te lezen hieronder. Men neemt volgens mij alleen nog maar genoegen met berichten dat Feyenoord geïnteresseerd is in Mbappé, Messi of Vinicius junior. Vermoeiend.
Nou persoonlijk zeg ik een goeie en verstandige keuze. Kijkend naar de toekomst ( meteen 5 jaar vastleggen )
Heb het gevoel dat er nog een nieuwtje aan komt. Het beste voor het laatst?
Onbegrijpelijk.
Met Bijlow, Wellenreuther en Lamprou zit je de komende jaren goed.
Zo’n 19-jarige jongen moet je straks toch weer gaan verhuren om hem na 2/3 jaar weer af te schrijven.
3 maanden Marsman was beter geweest.
Waarom verhuren? Bijlow gaat over 1 of 2 jaar ook weg is hij goed word ie gewoon eerste keeper. Volgend jaar als Bijlow er nog is dan tweede keeper.
Ik vraag me af of een club het zal aandurven met bijlow, aangezien hij toch jaarlijks gemiddeld 10 wedstrijden mist.
Alsof zo'n Van Sas beter is dan onze eigen jeugdkeepers.... Die wordt alleen gehaald omdat hij bij Manchester City heeft gespeeld. Maar goed, Dilrosun zat bij hun ook in de jeugd....
Komende jaren???

Bijlow moet je gewoon volgend seizoen verkopen.
Lamprou is noodoplossing geweest.
Jansen is niet goed genoeg.

Hier zien ze gewoon toekomst in als eerste keeper op termijn.
Concurrentie met Timon aangaan.
  • 1
  • 2