Primeur Bevestigd
yv2022731yv2022731a1a02198

VK Sportphoto

Transfers

Zoektocht nieuwe hoofdtrainer eindigt in het buitenland (update)

FeyenoordTM

Feyenoord is in zijn zoektocht voor een vervanger van de naar Liverpool vertrokken hoofdtrainer Arne Slot definitief uitgekomen in het buitenland. Er staan momenteel geen enkele Nederlandse trainer meer op de shortlist. Van concrete beweging  is nog geen sprake, maar de lijst wordt korter en korter. Binnen de kortste keren kan men nieuws verwachten, wanneer de uiteindelijke keuze is gevallen en de club concreet is geworden voor de opvolger van Slot. Feyenoord is dat nog niet.

De shortlist is volgens ingewijden 'nog een klein podium groot' en de naam van Sparta Praag trainer Brian Priske staat er zeker op. Vooralsnog betreft het interesse: de Deen is gepolst voor de openstaande vacature, maar kreeg nog geen formele aanbieding op zak. De club en Priske verkeren in een oriënterende, aftastende fase. Ook Sparta Praag is nog niet formeel benaderd om zijn nog twee jaar doorlopende verbintenis af te kopen.

Geen enkele Nederlander is door de selectie en werving van de Rotterdamse club heen gekomen. Dat houdt in dat, indien beleidsbepaler Dennis te Kloese zijn keuze maakt aan de hand van het rekruteringsproces, er een buitenlandse trainer aan het roer komt te staan in De Kuip. De naam van Nuri Şahin, die aanstaande zaterdag als assistent-trainer van Borussia Dortmund in de Champions League finale tegen zijn oud-werkgever Real Madrid staat, lijkt afgevallen.

Feyenoord hoopt met ongeveer een week een nieuwe hoofdtrainer te presenteren, maar dient daarvoor wel eerst concreet te worden.

Update 21:23 ⤵️

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik ben geen expert, maar who is?! 😂 Anyway, ik krijg een goed gevoel bij die Priske, denk gebaseerd op toch wel het kampioen maken EN bereiken van de CL met die Deense club (3 voorronden doorgekomen). Daarnaast heerlijk dat hij de taal spreekt en doen Scandinavische spelers het over het algemeen ook aardig in NL en bij ons, daarmee doe ik een aanname dat er met een Deense coach ook Deense spelers worden aangetrokken (nergens op gebaseerd).

Interessant, en goed om te zien dat we vanuit een visie te werk gaan en niet de eerste beste die een beetje presteert in de eredivisie aanstellen. Stel je voor dat we Rene Haken hadden aangesteld.. haha!

Hulde! Ik hoop snel op versterkingen zodat we er komend seizoen echt vanaf dag 1 staan! Knallen!!!
Ben echt super nieuwsgierig wie de andere kandidaat is naast Priske.
Iedereen legt hem langs de meetlat Slot maar aan veel data is niet af te leiden dat hij hetzelfde denkt. Drukzetten en opbouw zijn gewoon flink verschillend. Dit lijkt me eerder een pragmaticus in plaats van visionair. Maar goed, hij pakt wel prijzen met die aanpak. We’ll see!
@FeyenoordTM

Is Kevin Muscat nog steeds een optie?
Het is erg stil rond deze naam
Las ook net over deze naam. Ken er niks van. Kent iemand hem.
Ik vraag me nog steeds af of Knutsen ook in beeld is bij Feyenoord?
@FeyenoordTM zitten we echt weer achter die Isaksen aan? Hoop echt van niet
Best grappig. Liverpool supporters sceptisch over Slot, kennen hem niet en waren teleurgesteld dat het geen grotere naam was. "Wij" ook sceptisch over de nieuwe trainer. Met verandering komt angst. Dat je verder moet hoort bij het leven.

Het is eerder ooit uitgelegd' je moet geluk hebben hoe de puzzel stukjes in elkaar steken, met transfers 'momentum, geluk dat een speler z'n draai vindt', een trainer die klikt met de spelers, tactisch aanslaat etc etc...
Ja zeker grappig, net als alle vorige trainers van Chelsea zeker.

Ze hebben nu een talent binnen onder de trainers welke hun nog aangenaam gaat verassen. Straks zijn ze trots op hun technisch beleid en trainer.

De persconferenties gaan hun deels al geruststellen dat ze niet ook zo'n 'retard' uit Nederland hebben met z'n steenkolen gebral. This is another cook. 😆
Priske is gewoon de kandidaat, logisch dat ze nog met andere trainers praten, mocht het niet lukken kan je door naar kandidaat 2.
Lijkt mij ook het meest logische scenario idd.

Hoop dat het snel duidelijk gaat worden.
Ik dacht tussen Priske en Knutsen??
Dus het gaat om Priske of Svensson als de verhalen kloppen.
Hoe zie je dat voor je? Dat Svensson 2 clubs tegelijkertijd gaat trainen?
Daar zal Union niet blij mee zijn
Jouw verhalen kloppen niet. Laatstgenoemde heeft nl weekje terug bij Union Berlin getekend.
Waarom doet iedereen hier alsof Vitik ineens een potentiële wereldtopper is die wel eventjes Geertruida of Hancko zou vervangen? Van wat ik heb gezien is Vitik echt niet klaar voor zo’n grote stap: niet wendbaar genoeg, verdedigend te makkelijk voorbij gelopen en aan de bal stukken minder als wat we nu hebben. Wel is hij ijzersterk in de lucht!
Ergens ben ik benieuwd of van Sparta Praag die ladislav kreijc ofzo dat maatje van hancko destijds nog ontwikkeling heeft getoond dat die samen met hancko (misschien is hij daarmee te paaien om nog een jaartje te blijven) een optie zou zijn.

Weet ladislav was een potentieel target van Feyenoord in een toen nog andere tijd.
Wat ik begreep van Rutger zien ze binnen Feyenoord hem meer als een middenvelder (6/8?). In mijn optiek echt een topper; sterk aan de bal, goede pass, technisch. Heeft nog wel wat verdedigende aspecten om aan te sleutelen.

Zit ook in een mooie leeftijd en tegelijkertijd de nodige ervaring. Zeer gewaardeerde captain bij Praag.
Multifunctionele jongen met wie je meerdere kanten op kan; denk hierbij aan Geertruida qua inzetbaarheid (nee; deze zijn niet te vergelijken qua capaciteiten)
Ok, hoop dan nog meer dat die nog op radar staat bij Feyenoord
Eerder als opvolger van Hancko. Hij is aanvoerder van Sparta Praag, linkspoot en speelt daar LCV Dus als Priske komt en Hancko gaat zal die vast wel worden besproken.
Toch leek Sahin me de meest interessante en inspirerende optie. Geen vergelijking met Slot maar jong, visie, intelligent en een bepaalde uitstraling naar (nieuwe) spelers.
Op papier klopt alles zeker, maar je weet nooit hoe het werkelijk zit. Hij kan de nieuwe Slot worden, maar ook de nieuwe Sjors Ultee, om even 2 (voormalig) veelbelovende trainers te noemen. Ik snap best dat als Feyenoord iets zag wat niet paste, ze niet voor hem gaan.
Eens. Enkel lijkt me de keuze voor Priske vooral en meer ‘op safe’ vanwege meer voorspellende data.

Sahin lijkt me een keuze op overtuiging, qua visie zoals ook bij types zoals Xabi Alonso, Kompany ed.

Dat verschil in een eventuele keuze vind ik bijzonder. Daar komt bij dat ik hoop dat Priske net zo’n overtuigende factor kan zijn in het binnenhalen van spelers als Slot. Sahin heeft dat door zijn achtergrond van nature en Slot had het vanwege zijn kwaliteiten als trainer en persoonlijkheid.
https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/betaald-voetbal-stemt-unaniem-in-met-nieuwe-regel-vanaf-2025-26-wordt-kunstgras-verboden-in-eredivisie~abfb18aa/
DTK gaat niet over één nacht ijs en dat is al een verademing. Feyenoord is wel eens anders/minder bestuurd geweest!
Niets dan lof voor te Kloese, ook ik ben lid van de fanclub……. Toch voelt het raar aan dat hij er zomaar een week tussenuit trekt. Een huwelijk van Gimenez en CL finale zijn hartstikke leuk, maar je vraagt je af of dat nou echt noodzakelijk is in deze hectische tijden, ook al gezien zijn dubbelfunctie 🤔
De hectische tijden moeten nog komen. En als je Ten Kloese een laptop met internet geeft dan kan die overal ter wereld werken.
Het zgn. trackrecord van Priske is gewoon goed. Kampioen met Midtjylland en Sparta Praag. Geen echt succes bij Antwerp FC maar hij had bepaald ook niet de spelersgroep waar Mark van Bommel later over beschikte en echt slecht deed hij het daar ook niet. Andere statistische gegevens zijn ook interessant. Ik zou geen betere keuze kunnen bedenken eigenlijk op basis van relevante voorgeschiedenis.
It is always an interesting time. Coach A = success. Coach B = no success. No footballer or coach has it written on their back: "buy me, buy success". One coach will succeed, another will not. Even Pep is not a guarantee. Where does everyone get the idea that Sahin is the BEST choice and Priske, for example, is a bad choice? I'm always curious as to where the belief comes from. Every situation is different. There is no 100% guarantee. With anyone.
The probably assuming because sahin is assisting a finalist that he should acheive a higher level
Yet i prefer priske because of his acheivements.
Ik waardeer je inzet, maar doe het dan in het Nederlands
Ik denk dat hij Engels schrijft omdat hij een antwoord geeft op de opmerking van de DamianPolska. Wij kunnen vaak wel Engels. Andersom wrs niet in dit geval.
Daar gaat het denk ik juist om: schreef hij maar Engels terug 😂
Wat is er volgens jou mis met mijn engels in dit geval??.
Ok, dat had ik even niet door. Het is een soort van verstaanbaar en als Damian echt engels is, dan snap ik het ook weer
Je schrijft standaard ei waar het ie moet zijn (het is achieve). Grammaticaal klopt er ook niet veel van. Maar maakt niet uit, we zijn hier in Nederland…
Goed punt ik had ook mijn twijfels bij de ei in plaats van ie.
I think it is more of a profile-type discussion. So you have the Alonso’s, Arteta’s who became top managers because of their vision, identity and intelligence. This could be the same with Sahin, it’s a matter of qualifying the potential, and belief.

With Priske, you suddenly look at a pragmatic approach and experience with winning trophies.

These are different profiles and it is what you believe and choose.

Nowadays, you see the trend of finding the next Alonso and next big thing because tou have to compete with highly intelligent, progressive thinking coaches, workaholics.
Ach, als Hancko hierdoor blijft, Lingr eindelijk een serieuze kans krijgt en hij Vitik meeneemt heeft Priske mijn zegen…
Als Hancko blijft, wat heb je dan aan Vitik, lijkt me een goede speler maar die moet miljoenen kosten en we hebben ook Beelen al.
Hancko blijft toch niet. Kansloos om hem te behouden. Is al een wonder dat hij dit jaar er nog zat.
Als er scouts hebben gezeten zullen er vast wel genoeg komen. Voor elke club op de wereld een versterking. En linker centrale verdedigers zijn er nou geen duizenden van.
Vast voorsorteren op het vertrek van Hancko na dit seizoen? En een goede dubbele bezetting kan ook geen kwaad
Die Birmamcevic daarentegen lijkt me wel een interessante speler
Ik heb liever dat die de jeugd een serieuze kans geeft dan Lingr.
Dat deed Slot ook niet dus waarom zou een nieuwe trainer dat wel moeten doen?

Sowieso moet er de kwaliteit naar zijn en behalve bij Read en Sauer zie ik geen jeugdspeler op termijn het niveau van Feyenoord 1 aantikken.
@FeyenoordTM Maken die andere opties evenveel kans of staat Priske wel op pole position?
Heb op een of andere manier echt een slecht gevoel bij Priske (gebaseerd op niks anders dan een voorgevoel) Hoop dat we voor Knutsen of Sahin gaan.
Want van Knutsen bv weet jij veel meer dan dat je over Priske weet?
Ik wil mezelf geen Knutsen kenner noemen maar die heb ik toch wel redelijk wat gezien in Europa onder andere tegen AS Roma, AZ, Ajax en PSV. Was wel onder de indruk van de inzet en tempo in omschakeling van die ploeg. Toch met beperkt materiaal het veel tegenstanders lastig gemaakt.
Ik ook joh, enorm slecht gevoel bij iemand die 3x kampioen wordt in 5 jaar, 1x 2e en 1x 4e maar in dat jaar met FC Antwerp wel een punten record verbrak.

Ook geen vertrouwen in iemand die praktisch dezelfde visie heeft als Slot met hoge pressie, aanvallen en organisatie en daarnaast graag jonge talenten beter maakt en voor veel verkoopt.

Of iemand die rustig en duidelijk is waar spelers en fans mee weglopen.

Nee, zulke klaplopers hoef ik ook niet.
Leuk die sarcasme. Het plaatje klinkt inderdaad goed, maar dat zou die van van Bronckhorst ook zijn als je het zo gaat opnoemen.
Hij mag toch een voorgevoel hebben. Heel toxic dit.
Nee dat mag ik niet. BartGoor is de baas.
Het Feyenoord fatalisme voorgevoel waar zo veel Feyenoorders aan leiden ja.

Lijkt mij vermoeiend. Heel blij dat ik dat niet heb iig.
Emotie is altijd een slechte raadgever 💪😂
Beste Rutger, zoi Knutsen nog een optie kunnen zijn?
die verdient aan transfers daardoor haakte Ajax af
Ik heb er alle vertrouwen in dat DtK de juiste man aan gaat stellen, als dat nog een maand duurt dan zij het zo!
Ze schaken op meerdere borden dus.... Benieuwd wat het gaat worden....
Ik ben benieuwd ik ken deze trainer niet ik hoop dat ze een goeie keuze gaan maken daar heb ik wel vertrouwen in.
@FeyenoordTM ik heb een artikel doorgestuurd gekregen van een Tsjechische gast, en als je het vertaal komt het eruit dat Feyenoord wel degelijk twee Tsjechische spelers enorm interessant vindt: Vitik en Cerny (ex-Twente).

Dit is de link van het artikel: https://infotbal.cz/cerny-do-feyenoordu-uvahy-s-odchodem-slota-do-liverpoolu-padaji-co-bude-s-hanckem-lingrem-a-vitikem/

Voor de mensen die het interessant vinden.
Gelijk halen. Is in mijn ogen ideale opvolger van Geertruida
Vitik is een centrale verdediger en Geertruida rechtsachter. Niet echt een goede vergelijking, maar zou wel een opvolger kunnen zijn voor Hancko mocht hij vertrekken.
Kan prima inverted spelen, denk ik.
Aanvallend niet goed genoeg, Geertruida is aanvallend veel sterker, deze jongen moet centraal en er moet een snelle goed aanvallende rechtsback komen
@Voetbalvisie_NL aangezien ik niet op je kan reageren doe ik het zo maar, Vitik heeft heel veel potten op links centraal gespeeld dus is behoorlijk sterk tweebenig, als je de kans krijgt zo'n talent binnen te halen moeten we dat zeker doen.
Volgens mij is Geert gewoon een RCV hoor. Maar omdat Slot Trauner nergens anders kwijt kon heeft hij Geert inverted back gemaakt.
Neemt niet weg dat Geert in essentie een centrale verdediger is.
Dat gaat ie waarschijnlijk ook op het EK spelen.
Heb me buiten het voetbal tactische gedeelte (dat laat ik maar aan Dtk over, volste vertrouwen in) even via YouTube verdiept in de persoon. Bij Praag zeer geliefd bij de spelers en supporters, wordt zeer gewaardeerd om zijn analyses en eerlijke kijk op wedstrijd verloop. Tevens lijkt hij stukje emotioneler te zijn in zijn beleving, iets waar ik persoonlijk wel van hou. Dit had Slot wat minder. Kortom, lijkt me een prima keuze deze man.
Sommige zijn nu al heel negatief over hem, maar laten we gewoon afwachten! Heeft ook wel beetje te maken met wat voor spelers materiaal hij het moet doen he😉
Slot was een extreem goede trainer waarvan er geen tweede rondloopt. Zeker niet in de vijver waarin Feyenoord moet vissen. Bosz is bezet, Ten Hag geen optie (meer) en qua Nederlanders heb je het m.i. dan wel gehad. Na het lezen van VI Pro artikel ben ik gematigd positief over Priske. In een paar punten lijkt hij de lijn moeiteloos voort te kunnen zetten. Teamopbouw, talentontwikkeling etc. Anderzijds is het opvangen op de middellijn en direct spel (lees: bal lang naar spits) nou niet bepaald het spel van de laatste jaren. Hooguit eerste seizoen waarin vrij snel de spitsen werden gezocht. Het ontslag in België spreekt ook niet echt in zijn voordeel. Hier heeft hij hopelijk wel van geleerd.
Het is en blijft een gok(je). Geen enkel profiel voldoet volledig denk ik. Ben er wel benieuwd naar geworden.
Ach Slot was gewoon volledig overtuigd van dat het team het individu beter maakt, en daar schuilt natuurlijk een grote waarheid in maar kan ook ten koste gaan van prestaties van het individu..

Wie weet met wat meer direct spel en minder trage opbouw principes, onze buitenspelers ineens weer veel sterker zullen ogen..
Selectie van Antwerp was bagger toen hij kwam en kon ook niet veel halen
Maar had in België wel een puntenrecord verbroken ondanks dat hij 4e werd
Er is iig zeer goed over nagedacht...wie het ook gaat worden
Feyenoord zegt mij nog met meer kandidaten dan Priske te spreken. Geen aanbiedingen, tot zo ver.
Zijn dat kandidaten die volgens jou betere kandidaten zijn als priske?
Hoor ik nog, in ieder geval nog geen 100% keuze gemaakt
En ze spreken niet (meer) met Sahin, maar dat kon ik jullie vanmorgen al melden
Wanneer verwacht jij dat er echt duidelijkheid is?
Bedankt voor het mooie nieuws. Toch sneller dan gedacht.
Hoeveel kandidaten zijn er nog over dan?
Twee a drie kandidaten zei hij vandaag, staat ergens hier bij de reacties geloof ik.
@FeyenoordTM Klopt het dan wel dat we de komende dagen meer duidelijkheid hebben?
Ja, ze gaan jou ook niet alles vertellen natuurlijk....logisch
Iemand er al achter wie die andere mensen zijn?
Die Priske... Zit niet zo'n goeie kop op... Kent hij de stad wel?
Ongelooflijk wat een domme opmerking.
Jij begrijpt sarcasme niet zo goed vlgs mij ;)
Is al jaren een grap op Feyenoord sites n.a.v. een uitspraak van Martin van Geel. Die kraamde dit soort teksten dus doodserieus uit na een transfer.
Kijkt niet fris uit zijn ogen..🤪
Als ze slim zijn dan bieden ze Perez en die Van Gangelen de job aan die weten het toch beter worden we op een slof en ouwe schoen weer kampioen.
De kloojoos
Doe Perez maar niet, zit prima waar hij nu zit. Tenminste een analist die een eigen mening heeft
Als ze slim zijn dan bieden ze Perez en die Van Gangelen de job aan die weten het toch beter worden we op een slof en ouwe schoen weer kampioen.
De kloojoos
Als jij slim bent dan plaats je hetzelfde bericht niet 2 keer…….
En als iemand exact voetbal tactisch wil weten hoe Priske speelt, bij deze:

https://totalfootballanalysis.com/article/fortuna-liga-2023-24-sparta-praha-tactical-analysis-tactics
https://youtu.be/QjLrLocS1Nw?si=KDpiYLWVJ8Rvkb7X

Ook deze trainer (Priske) erg gewaardeerd in Praag. Mooi om te zien. Zit zeker veel energie in deze trainer
Thanks krijg veel klopp vibes bij hem😁
Inderdaad ja. Vooral die passie.
Inderdaad gaaf om te zien zeker in onze prachtige kuip.
Priske spreek ieder geval Nederlands
Zo te zien is ook Bo Svensson afgevallen, heeft net een contract getekend bij Union Berlin.

@FeyenoordTM
Zeker na het lezen van de analyse van Pieter Zwart op VI Pro ben ik gematigd positief over Priske, hoewel ik wel enthousiaster was over de komst van Slot. Het lijkt een degelijke keuze. Citaat VI: "Met Brian Priske mikt Feyenoord op een trainer die op veel vlakken doet denken aan Arne Slot. De verschillen zijn terug te vinden op detailniveau. De Deen kan zomaar een driemansdefensie introduceren, wacht tegenstanders soms wat lager op het veld op en is minder dol op de korte opbouw dan Slot. Daarnaast brengt hij met spelhervattingen een persoonlijk specialisme in dat waarschijnlijk goed gaat zijn voor extra doelpunten. Gaat Feyenoord voor Priske, dan is dat een keuze voor een degelijke en ervaren variant van Slot. Hij houdt net als de opvolger van Jürgen Klopp van pressievoetbal en geavanceerde analyses, maar gokt wat vaker op pragmatisme en opportunisme. Getuige de twee kampioenschappen bij Sparta Praag heeft die methode in Tsjechië uitstekend voor hem gewerkt."
Dingen op detailniveau kun je aanpassen als je bijv. Een goede veldtrainer hebt ie zich bezig houdt met de opbouw en/of het hoge druk zetten. En we hebben natuurlijk andere spelers, dus daar pas je je wel aan (hoop ik). Men vergeet snel, maar Slot parkeerde soms ook gewoon een aantal keer de bus met AZ en soms zelfs eerste jaar Feyenoord tegen lastige tegenstanders en hanteerde de lange bal.
Klopt. Wat ik er zo over Priske lees lijkt het me op voorhand wel een vrij logische keuze.
Waar heb je dit allemaal gelezen. ??
VI Pro. Het is een citaat van de conclusie van een analyse van Pieter Zwart.
Als Hanchko daardoor blijft is dat het alleen al waard. Beter dan een 35jarige hipsterfilosoof die het goed heeft gedaan bij kalyaspor.
Las net op soccernews dat ze mondeling een overeenkomst hebben
En dat ten kloese Sparta Praag gaat benaderen om overeenstemming te bereiken op club niveau
Dan kan nu de transfer periode aanvangen
De keus zal tussen Priske en Sahin gaan , of ze hebben al gekozen .
Toch schrijf ik Sahin nog niet af, hij heeft alles, net als Priske, wat een trainer moet hebben, alleen het nadeel dat ie erg jong is en geen ervaring.
Verwachting is dat Ten Hag deze week ook zijn ontslag krijgt aangeboden. Zouden ze daar op wachten…?
Hoe zit het met die speler uit Frankrijk mafje was toch al bijna rond
Een shortlist van 2 a 3 is vrij concreet toch? Die zijn al indirect benaderd over beschikbaarheid en eisen qua salaris en staf, lijkt mij. Daarom zal o.a. Potter zijn afgevallen.
@FeyenoordTM zou je als alles achter de rug is die shortlist willen/kunnen droppen? Daar ben ik toch wel eens benieuwd naar!!
Ik lees wat zure berichten over Brian Priske, ik heb besloten om volste vertrouwen te geven aan de data analisten en DtK om een nieuwe trainer aan te stellen. Als Brian Priske als beste kandidaat uit de bus komt, dan ga ik hem al het vertrouwen geven, ook na wat mindere resultaten. We kunnen nou eenmaal niet een Arne Slot 2.0 aanstellen.
Klopt, en ze hebben intensief zitten brainstormen. Dus inderdaad alle vertrouwen in de nieuwe trainer wie dat ook mag zijn.
Kan ook nederlands.
We zullen zien. Ik ben ook wel benieuwd naar stafinvulling. Wat neemt de nieuwe trainer mee?
Ik zou Stuivenberg graag op willen halen om samen met de wolf continuiteit te borgen.

P.s. Priske mag Vitik en Karabec gelijk meenemen 😉
Vitik vindt ik een prima plan kan namelijk goed links centraal, Karabec niet zo, aangezien we al druk bezet zijn op de nummer 10 positie.
Krejcik hun aanvoerder en goeie vriend van Hancko speelt daar LCV zullen we die maar eerst pakken.

Heeft ook nog maar 1 jaar contract dus zal voor een appel en een ei op te halen zijn en heeft 9 interlands op zijn naam.

Dan kan Hancko linksback spelen totdat Hartman terug is en Small lekker banken...

Vittek zal voor ons denk ik te duur zijn en je wil Beelen op de bank zetten?
Krejci kan me wel bekoren, goede speler, alleen geen idee of hij op de lijst staat. Zou er totaal geen probleem mij hebben als Priske hem meeneemt en/of Vitek. Zouden beide gewoon geweldige aanwinsten voor ons kunnen zijn, maar zoals ik zei geen idee of ze op de lijst staan.
Heb net een beetje research gedaan, Girona blijkt al in goede gesprekken te zijn Krejci over te gaan nemen van Sparta Praag.
Dat zou erg jammer zijn.., maar bedankt voor info...
???
Ik vind het prima alleen de vraag hoe de staf wordt ingevuld...
Raar he? We juichen allemaal toe dat de keuze weloverwogen op basis van data en dmv selectieproces gemaakt wordt, maar als we dan gaan voor de best mogelijke optie op basis van deze data, is dat niet goed, want ‘we kennen hem niet’ of hij speelt een verkeerd systeem..
Voor sommigen kunnen ze het echt nooit goed doen..