Primeur Bevestigd
jahanbakhsh utrecht

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord houdt rekening met vertrek Jahanbakhsh

FeyenoordTM

De naam van Alireza Jahanbakhsh (29) wordt al enige weken in verband gebracht met een overgang naar Panathinaikos. De manager van de vleugelaanvaller heeft de belangstelling van de Grieken recentelijk bevestigd.

Geluiden dat de Iraans-international persoonlijk rond zou zijn met Panathinaikos worden door ingewijden naar het rijk der fabelen verwezen. Wel is er meermaals contact geweest tussen kamp Jahanbakhsh en de Griekse koploper.

Panathinaikos stuurde aanvankelijk aan op een transfervrije overname of huur van Jahanbakhsh - maar daar wil Feyenoord niet in meegaan. De Rotterdammers willen wat overhouden aan een mogelijke transfer van de vleugelaanvaller, die voor Feyenoord in 57 officiële duels in actie kwam. Daarin was hij 10 maal trefzeker en leverde hij 7 assists.

Intern houdt men bij Feyenoord rekening met een mogelijk vertrek van de Iraans-international, die afgelopen wereldkampioenschap in actie kwam tegen Engeland en Wales. Iran kwam uiteindelijk niet verder dan de groepsfase.

Feyenoord wil bij een vertrek van Jahanbakhsh vervanging halen, als is het nog niet duidelijk met wat voor constructie die vervanging gehaald moet worden. De club lijkt geen actie te ondernemen wanneer Jahanbakhsh binnenboord blijft.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Die witte broek blijft toch ook echt een verschrikking. Bij een Feyenoord tenue hoort een zwarte broek.
Die witte broek maar ook die absurd grote rugnummers op dat witte vlak. Het Feyenoord shirt is rood-wit, netjes verder over links en rechts. Inderdaad met een zwarte broek en zwart-rode kousen.
Als je bij een vertrek van Jahanbakhsh een vervanger wilt halen dan kun je hem net zo goed (aan zijn contract) houden. Een betere speler haal je niet snel binnen. En voor dat die is geacclimatiseerd ben je ook al weer een paar weken verder, dus wat schiet je ermee op?
Gelet op de pittige januari-maand (FC Utrecht, Ajax, FC Twente) moet je alleen een speler aantrekken als die heel erg nodig is (controlerende middenvelder?) of als je een speler voor langere tijd kwijt zou zijn en je dat niet (goed) intern kunt oplossen.
Daarnaast moeten sommige mensen nog steeds leren dat het naar een trainingskamp mee nemen van spelers uit de -21 of de -18, niet betekent dat deze spelers ineens volwaardige a-selectiespelers zijn.
Iedereen kan blijven roepen we hebben AL paixao, dilrosun, wålemark, idrissi....geen van die buitenspelers schiet er 15 in, daar ook onze 2 spitsen geen goalgetters zijn, heb je aan alle zes niets.

Een gakpo of een bergwijn schieten er wel 15 in over een heel seizoen. Dat is het verschil tussen kampioen of plek 3,4,5. Vorig jaar waren die doelpunten er wel met sinisterra.

Een echte doelpunten maker in de winterstop zou mooi zijn, maar die ga je nooit kunnen huren. Blijkbaar is het transfer geld al op, daar er wederom in de cheap cheap categorie wordt gezocht...
ShakeyourConteehh
ShakeyourConteehh
Grote vriend, zelfs al draaien onze spelers op het moment niet het rendement waar we op hopen kan dit in de toekomst zo opeens aanslaan. Kijk naar je grote voorbeeld Sinisterra. We staan bovenaan na 14 potten en doen het prima met de selectie die we hebben, het constante gezeik over dat ze niet rendabel genoeg zijn klopt aan de ene kant, maar kijk naar Ajax met Bergwijn die schiet ook geen bal meer erin. Deze selectie is breed genoeg om zonder Ali door te kunnen en er zal sowieso iemand van die 6 aankomend half jaar er 20-25 inschieten dit seizoen.
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Een speler die er 15 in schiet, ga je ook niet kunnen kopen bij een vertrek van Jahanbakhsh.
Dit is mij wat te negatief. Danilo prikt er best wat ballen in en Giminez ook, dan Europees. Een topper zoals Sini hebben we nu even niet, maar Paixao en Dilrosun worden beter en beter en zijn ook een vooruitgang tov Jahanbaks. En Walemark wellicht ook nog, al moet zijn tempo omhoog. Een topper is altijd welkom, maar glas is hier halfvol.
Zie mij reactie over de buitenspelers hieronder.
Danilo doet het prima: in de Eredivisie 8 goals in ± 800 speelminuten. De cijfers van Giménez in de Europa League zijn dan ook weer heel redelijk.
Om de centrumspits heen heeft Arne Slot vaak geschoven en gewisseld. Daar heeft hij ongetwijfeld zijn redenen voor gehad, maar het betekent ook dat het nu (min of meer) al afschrijven van spelers onzinnig is. Met deze spelers staan we momenteel bovenaan in de Eredivisie en zijn we als poulewinnaar door in de Europa League. Nu extra investeren is dus het paard achter de wagen spannen.
Ja, als men bij Ajax erin slaagt (hopelijk niet!) de crisis te bezweren is die ploeg (jammer genoeg) nog steeds titelkandidaat nummer 1 en de concurrentie in de EL is voor een deel sterker dan Feyenoord (mogen/moeten we althans aannemen) maar dat is met een extra centrumspits erbij nog steeds zo. Dus daar nu geld aan uitgeven is echt onzin.
Sterker nog: deze genoemde buitenspelers leveren N O O I T een voorzet af waardoor de spitsen vak droog staan (geen aanvoer van de flanken). Dus als A. Jahanbaks toch weg gaat hal dan een buitenspeler die wel buitenom kan gaan
Plek 3,4,5? Laatste keer dat teletekst nog de stand aangaf..... Staan we gewoon bovenaan!
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Vervanging is dus weer geen kans voor slory?
Slory is er nog lang niet klaar voor... Je wilt toch kampioen worden en verder komen in de EL. Tegen Rennes was duidelijk zichtbaar dat hij nog niet body genoeg heeft en het niveau nog iets te hoog is. Laat m lekker opbouwen.
Die vervanging snap ik niet.

Links: Paixao, Idrissi en Sauer
Rechts: Dilrosun, Walemark en Slory

Dan ben je er toch. Lijkt me dat het dan weer zoon Bjorkan aankoop gaat worden.
Sauer is nog een KIND!!! Feyenoord speelt in een competitie voor VOLWASSENEN met je sauer en slory
Leuk die buitenspelers, maar ik vind ze helemaal niks. De spitsen staan droog omdat er nooit aanvoet komt van de flanken
Azarkan terughalen en klaar ben je
Ook azarkan gaat er in de ere divisie geen 10 in schieten, azarkan is een bilal, vente, larsson enz, niveau veel te laag om in de top 3 mee te doen.
Mee eens. Hij hoeft er ook geen 15 te maken als buitenspeler maar hij heeft het inzicht, de techniek en snelheid om de assist te geven. Dat heeft die bij Excelsior laten zien
Klasse, qua ervaring en potentieel kunnen goed om erbij te hebben. Bij vertrek een goede kans om een productieve vervanger te halen.
Allebei de opties dus goed :)