Primeur Bevestigd
yv20221027yv20221027a1a04252

VK Sportphoto

Nieuws

Trauner geblesseerd; Feyenoord verkent Nederlandse markt

Gernot Trauner is donderdag uitgevallen op de training van Feyenoord. De rechter centrumverdediger leek hersteld te zijn van een blessure, maar kon de training niet voltooien.

Feyenoord wil dit seizoen hoge ogen blijven gooien. De koploper heeft baat bij versterking rechts centraal achterin. Navraag vanuit 1908.nl leert dat er voor die positie in ieder geval genoeg namen van backup-opties de revue passeren.

Eén van de namen die nu -weredom- valt, is de naam van Mees Hilgers. De 21-jarige Nederlander draait geen bijzonder seizoen bij FC Twente, al voldoet zijn profiel aan de eisen van de staf van Feyenoord. De Rotterdammers zijn niet concreet voor Hilgers en lijken dat ook niet opnieuw te gaan worden, zoals het staat.

De centrumverdediger vertegenwoordigt ondertussen volgens Transfermarkt.com een waarde van €4.500.000. Hij loopt eind van het seizoen uit contract in Enschede, al bezitten De Tukkers een optie om dit contract met één seizoen op te waarderen.

Dat Feyenoord niet concreet lijkt te worden voor Hilgers heeft alles te maken met de prijs-kwaliteitverhouding. FC Twente staat zes punten onder Feyenoord geklasseerd in de Eredivisie. Beide ploegen treffen elkaar op zondag 29 januari in De Grolsch Veste. Twee dagen later sluit de Nederlandse winterwindow.

Feyenoord zag woensdag Mats Wieffer terugkeren op het trainingsveld, al trainde de middenvelder nog wel apart van de groep. De Rotterdammers verkennen de markt ook voor een speler die als centraal verdedigende middenvelder uit de voeten kan.

Algemeen directeur Dennis te Kloese geniet momenteel van een vakantie. De transfermarkt opent in Nederland op dinsdag 3 januari, wanneer Te Kloese lang en breed teruggekeerd is in Rotterdam.

hilgers

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Bart Schenkeveld (31 Panathinaikos FC), Jan Paul van Hecke (22 Brighton), Mees Hilgers (21 Twente) en Jurgen Mattheij (29 CSKA-Sofia)
Toch wel jammer dat we zoveel geblesseerde hebben.
@FTM wedstrijd vanmiddag op YT te zien?
Ja, hadden we paar dagjes geleden al gemeld geloof ik
Ben blijkbaar de enige, maar ik vond Hilgers uitstekend spelen in de Kuip
Gaan we weer voor speler van Twente, dat wordt weer waarschijnlijk de hoofdprijs en zo goed is hij ook weer niet.
Lijkt mij dat hij het niet gaat worden. Er vallen interessantere namen :-)
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Adamo Nagalo toevallig?
Maar die kan je nog niet delen zeker? Haha. Ben benieuwd!
Interessante namen op de Nederlandse markt? Zou zo niemand kunnen noemen
Mag je al wat laten vallen? Nee zeker?
Bij concrete toenadering
Niet Hilgers...
Is de meest voor de hand liggende optie niet gewoon Geertruida op centraal laten spelen en Pedersen op rechtback?
Deduizendlampen
Ja maa dan moet Geertruida wel fit zijn
Geertruida speelt - na zijn ziekte van Pfeifer- uiterst wisselvallig
Gewoon balker, marquez halen, die kunnen moeiteloos mee draaien achter in, vooral die balker, dat is de nieuwe van dijk.
Balker zeker interessante optie maar of ie er direct kan staan geen idee.
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Marquez? Wat de khanker snuif je man. Houdt die rare praatjes voor je en ook die op Twitter svp
Dus pure stemmingmakerij om dit op de site te zeggen. Jullie zeggen zelf dat Feyenoord niet concreet voor hem lijkt te gaan worden... Waarom dan deze en niet andere namen vrij geven? Begint heel dat "Nederlandse kern" gelul weer van voor af aan....
Af en toe lijkt het net alsof wij schrijven wat er speelt
ShakeyourConteehh
ShakeyourConteehh
…. Sommige mensen snappen niet dat er lijstjes zijn die constant in de gaten gehouden worden stel er gebeurt wat..
'De Rotterdammers zijn niet concreet voor Hilgers en lijken dat ook niet opnieuw te gaan worden, zoals het staat.'

Dat betekent toch juist dat er niets speelt rond Hilgers, maar dat het gewoon één van vele namen is. En zelfs een onwaarschijnlijke naam.
Is Stefan de Vrij niet een optie eventueel, als hij terug zou willen. Loopt namelijk over een halfjaar uit zn contract bij Inter
Zucht ja sure de vrij komt wel een half jaartje ballen en levert daar nog 70% salaris voor in ook. Dit is geen fifa game maar het ECHTE leven.
Feyenoord volgt volgens mij ook wat spelers die op CDM en RCB kunnen. Misschien is dat het handigst voor deze window; hoef je maar één speler te halen.
Zijn er nog meer namen?
Ja heel veel, ik heb geen idee wie het moet gaan worden alleen. Let's see!
Ben benieuwd
De speler die iedereen graag ziet vertrekken omdat ie er weinig van kan, Geertruida, feitelijk een van onze betere, kan eindelijk op zn favo stel en rechtsback hebben we met Pedersen en Benita genoeg opties. De zes is de belangrijkste positie om te versterken.
Ik zie Geertruida helemaal niet graag gaan. Pedersen bij lange na niet op hetzelfde niveau
Geertruida ziet iedereen graag vertrekken omdat ie niet wil bij tekenen, en Komende zomer nog maar een 1 jarig contract heeft. Daar vang je dus heel weinig voor. En Feyenoord is nog steeds een arme club, dus des te hoger de transfer som, des te beter.
Hoe zwaar is de blessure van Trauner, of valt het mee?
zoek eens in oostenrijk.
FeyenoordZeeland
De vrij halen!!
Komende zomer transfervrij... zal helaas nog niet terug willen komen denk ik, en natuurlijk teveel salaris.
FeyenoordZeeland
Hoezo niet terug? Krijgt een kind is al 30…
Die zal nog graag 2 jaar op top niveau willen spelen denk ik. Maar hem polsen zou ik sowieso doen. Je weet nooit. Al zal hij heel veel moeten inleveren, en dat is iets wat voetballer niet graag doen haha
Ja en? De vrij kan met 30 jaar nog zeker 3 jaar in het buitenland ballen. Waarom zou hij dan voor een fooi bij Feyenoord gaan ballen? Wijnaldum, Karsdorp id. Stop met te denken dat spelers meteen terug bij feyenoord willen keren.
Ja en dan Twente die weer een debiele vraagprijs heeft.
En door......