supporters-met-sjaaltjes

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord introduceert Settle: betaal je seizoenkaart met crypto

Van de redactie

Vanaf seizoen 2024-2025 maakt Feyenoord het als eerste voetbalclub in Nederland mogelijk voor supporters om met cryptovaluta te gaan betalen. In samenwerking met partner Knaken introduceert de club Settle, een innovatieve betaalmethode waarmee seizoenkaarthouders vanaf dinsdag hun seizoenkaart kunnen verlengen.

"Met Settle als toevoeging op de bestaande betaalmethodes, bieden we onze supporters de vrijheid om te betalen op welke manier ze ook willen," vertelt commercieel directeur Ruud van der Knaap van Feyenoord. "Dit initiatief past goed binnen de visie die Feyenoord heeft op gebied van innovatie en klantgerichtheid, waarbij het gemak voor supporters centraal staat. Feyenoord is trots om deze stap samen met Knaken te zetten en zo de toekomst van financiële transacties in de sport verder vorm te geven."

Erik Hollander, CCO van Knaken: "De integratie van Settle bij Feyenoord is een voorbeeld van hoe nieuwe technologie de supporterservaring nóg beter kan maken. Met Settle bieden we een gebruiksvriendelijke en veilige betaalmethode, die een mooie stap voorwaarts is in onze voortdurende inspanningen om financiële innovatie toegankelijk te maken voor iedereen."

Settle is vooralsnog alleen beschikbaar als betaalmethode voor het verlengen van de seizoenkaarten. Feyenoord heeft de ambitie om Settle op korte termijn ook beschikbaar te maken voor andere online betalingen.

Delen

Reacties

Zo fout dit! Dat hele Knaken staat zwaar onder toezicht van de overheid, juist omdat het crypto is.
Had ze gesierd als je echt zonder tussenmannetje met crypto kon betalen
Goedendag wanneer komt er nou informatie over verkoop van seizoenkaarten wand er staat vandaag begint het maar er is nog geen informatie vind dit vreemt
Het is natuurlijk ook veel handiger om je euro's eerst om te zetten naar crypto's en er dan een betaling mee te doen. Hiermee wordt de supporterservaring natuurlijk nog beter.
Staat tegenover dat je seizoens of heel duur of heel goedkoop wordt.
Goedemorgen 1908 heb een vraag gebruiken jullie nog WhatsApp kanaal ??? Wordt niks geplaatst