VanZuid

VanZuid

603

Laatste reacties

Vertrouwen in de vleugels. Na een doelpunt Zerrouki voor de rechtervleugel, denk ik.
Moeilijk om een stille wedstrijd op Europees niveau te herinneren. Of het moet de oefenpot tegen Atletico zijn van een paar jaar terug. Toen stond ik stomverbaasd in mijn arm te knijpen.
Na zes weken regen klinkt kunstgras niet zo slecht. 0 3?
Niet alleen het geld klotst tegen de plinten...
bijna twintig internationals ...
Voor Giménez geldt hetzelfde als voor jonge Feyenoord spelers. Als je te vroeg een transfer maakt kom je zonder genoeg "credits" binnen bij je volgende club en wordt het moeilijk om een plek in de basis te krijgen. Dat er een paar weken niet gescoord wordt heeft mijns inziens meer te maken met dat Feyenoord als een steeds grotere dreiging wordt gezien en dat tegenstanders, ook van een hoger niveau zoals Lazio en AZ, zich massaal terugtrekken op eigen helft en dan bij voorkeur rondom Santiago. Dat is...
voor altijd in het Feyenoord lied.
De tweede helft (eerste heb ik niet gezien) was prima. Je ziet dezelfde intenties als bij het eerste. Met zo af en toe wat gebreken. Zo was de rechtsachter fantastisch op zijn passing na. Hij had met iets meer nauwkeurigheid wel voor vijf pan klare voorzetten kunnen zorgen. Mooiste naam uit de jeugd is toch wel "Jan Plug". Dat moet toch wel de beste naam zijn voor een verdediger.
Ik zou de voorgesprekken over Lazio van Slot wel eens willen horen. Dat kan natuurlijk niet live maar ook een maand of wat later lijkt het me zo interessant om te horen hoe zo'n voorbereiding gaat.
Dat hoeft niet helemaal waar te zijn. Je hebt natuurlijk graag je eerste keeper. Maar met de blessure ruimte die Bijlow biedt houd je een tweede keeper ook gemotiveerd en aangehaakt.
Dat de Jong een plek krijgt in Oranje staat buiten kijf. Maar Wieffer is zeker niet kansloos ten opzichte van Gravenberch en Schouten. Het tempo waarin hij het spel verplaatst is veruit het hoogste van deze drie spelers. Dat je in Oranje minder zeker bent van je basis plek is natuurlijk ook niet onlogisch.
1 op 1000 sorry...
In het begin de poulefase was winst van Feyenoord bij de bookmakers nog 1 op 100. Dus we zijn al 5 x over de kop.
Hier ben ik zo blij mee. Gewoon op eigen kracht!. Een club als Feyenoord moet niet proberen om Chinees, Arabisch of Amerikaans geld aan te trekken. Ook als dat betekent dat je af en toe wat mindere tijden moet accepteren. Alles beter dan een familie Glazer of God verhoede een idioot ala Donald Trump (Kuip heet vanaf nu Trump Stadium en we gaan in het oranje spelen).
Ter overname aangeboden een z.g.a.n. spandoek. Hulp bij vertaling naar Italiaans kan verzorgd worden.
Niet zo stuitend toch. Daar had Sarri ook wel om kunnen lachten.
Stop nu toch met referenties naar Joden. De huidige directie van de KNVB heeft een Feyenoord achtergrond dus feitelijk slaat het ook al nergens op.
Dus Rusland, Noord Korea almaal want gut o gut die mensenrechten?
Wel alle uitgemolken arbeiders uit Qatar kunnen solliciteren. Misschien een extra EK organiseren rond dezelfde tijd?
Als aan de lijst met cijfers voor onze spelers een veldje "discutabel voor" en "discutabel tegen" en het cijfer dat we de scheids geven toevoegen krijgen we een continue update van dit onderzoek. Na een beetje proefdraaien komen daar vanzelf de relatie met gehaalde punten, dan wel gekregen kaarten bij zodat we onze zelfreflectie kunnen oefenen. Na een tijdje volgen er correctiefactoren en normalisaties zodat we alle scheidsrechters kunnen vergelijken. #calmdownnow
Ach, die wereld beker was een stuk "echter" toen alleen de kampioen van Europa tegen de kampioen van "Zuid Amerika" speelde. Nu is het weer zo'n oneindig toernooi met verschrikkelijk voorronde voetbal. Ongetwijfeld commercieel heel erg interessant maar sportief een draak en een uitnodiging voor overbelasting. Verder ben ik het eens met Joboef dat we de champions league dan maar moeten winnen.
Lijkt me een prima sponsor. Met hun oog voor ludieke reclames kan het niet zo moeilijk zijn om een mooi Feyenoord verhaal te maken. Plus een uit tenue in het blauw?
De GOAM (greatest of all month :-) , voor de goat hebben we nog een paar andere kandidaten... Willem, Wim, Coen, Robin. Toch?
Tuurlijk, maar als je geld inlevert omdat je beter wilt worden dan stap je ook niet over naar een club waarin je sportieve verwachtingen niet ingevuld kunnen worden. Tottenham speelt dit jaar (dacht ik) geen Europees voetbal en bij Madrid zou de concurrentie voor een spits die halverwege het jaar instapt weleens moordend kunnen zijn. Stel dat wij dan nog CL spelen na de winterstop en uitzicht hebben op het kampioenschap dan is het sportieve vooruitzicht bij Feyenoord voor de eerste helft van 2024 interes...