Primeur Bevestigd
krc-genk

Nieuws

Feyenoord oefent ook tegen Genk

FeyenoordTM

Feyenoord heeft opnieuw een sparringpartner voor de voorbereiding van het voetbalseizoen 2024/2025 gevonden. KRC Genk, de huidige nummer vier van België, is de volgende tegenstander die bekend is geworden bij de redactie van 1908.nl.

De Rotterdammers zullen de Belgische tegenstander ontvangen op zaterdag 13 juli, een week nadat Feyenoord naar de Krommedijk is afgereisd voor het oefenduel tegen FC Dordrecht. Dat duel staat gepland op zaterdag 6 juli en wordt waarschijnlijk gespeeld over 60 + 30 minuten speeltijd.

Buiten de duels die gepland staan tegen FC Dordrecht en KRC Genk, oefent Feyenoord op andere momenten in de voorbereiding ook tegen Cercle Brugge (thuis, 4x 30 minuten), SL Benfica (uit in Lissabon voor de Eusébio Cup) en AS Monaco (thuis, openingsduel). Mogelijk worden er nog meer duels ingepland.

De club wil zelf op een later moment verdere communicatie verstrekken over de datums, aanvangstijden en de (eventuele) kaartverkoop van de duels.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Gaat Feyenoord, zodra Slot en co. rond zijn met Liverpool, nog een oefenpot (thuis) fixen tegen de Scousers? @FeyenoordTM
Mooie wedstrijden. Allemaal een beetje hetzelfde niveau als ons
@FeyenoordTM is Ndayishimiye van KRC Genk geen optie voor ons?
Verplichte koopoptie ook. Maar Feyenoord heeft hem eerder zeker heel interessant gevonden, heb hem ook niet voor niets tussen m’n aanbevelingen gezet. Burnley gaat namelijk degraderen.
Ben ik al, maar niet voor Feyenoord
Van de padvinders😉😁
Zouden ze moeten overwegen 😂😂