Bevestigd
inv20229174-5598-114440

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord op Wieffer en Bijlow na compleet terug op Varkenoord

FeyenoordTM

Feyenoord landde afgelopen zaterdagavond op Rotterdam The Hague Airport. Na een trainingskamp in Portugal en een dag rust heeft de (bijna) voltallige selectie zich weer gemeld op Varkenoord voor het hervatten van de groepstraining.

Ook Pools-international Sebastian Szymański is terug bij Feyenoord. De ploeg van trainer Czesław Michniewicz werd in de achtste finale van het toernooi geëlimineerd tegen de latere verliezend finalist Frankrijk.

De in Lagos geblesseerde Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner hebben zich ook weer gemeld op het trainingsveld. Oussama Idrissi werkt verder op Varkenoord aan zijn herstel. Hij traint al mee met de rondo.

Doelman Justin Bijlow geniet nog enkele dagen van zijn vakantie. Mats Wieffer is enige weken zoet met een blessure. Danilo Pereira traint apart van de groep.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Doelman Justin Bijlow geniet nog enkele dagen vakantie van zijn. Deze zin klopt niet, ik denk dat het moet zijn: Doelman Justin Bijlow geniet nog enkele dagen van zijn vakantie. Misschien is het mooier om dit even aan te passen;)