feyenoord-rome-kaart-wish-you-where-here

Nieuws

Feyenoord richt zich tot trouwe aanhang: ‘Wish You Were Here’

Van de redactie

Feyenoord heeft alle supporters die in het bezit zijn van een uitwedstrijdenkaart een postbericht gestuurd. Bij de meest trouwe aanhang viel de post vandaag op de deurmat. In het bericht richt de Feyenoordselectie zich rechtstreeks tot de supporter, die de uitwedstrijd tegen Lazio Roma moet missen.

Bij het duel in de groepsfase van de Champions League zijn komende dinsdag geen Feyenoordsupporters welkom. ‘Wish You Where Here’ staat te lezen op de voorkant van de kaart, omgeven met foto’s van de Romeinse stad en uitvakken met Feyenoordfans tijdens eerdere Europese uitwedstrijden. Aan de binnenzijde van de kaart valt het volgende bericht te lezen:

Beste supporters, Overal waar wij gaan, ga jij met ons mee. Die onvoorwaardelijke steun in binnen- en buitenland waarderen we binnen het team enorm, het voelt echt alsof we met een twaalfde man op het veld staan. Helaas moeten we het zonder jou doen in Rome, maar we weten dat je achter ons staat en voelen jouw support. Wish you were here, Feyenoord 1.

kaart-feyenoord2
kaart-feyenoord

Delen

Reacties

Nou bedankt.. Namens duizenden andere die niet zo n kaart hebben...pffff
Volgende keer een huis-aan-huiskrant? met: jij komt misschien niet naar uitwedstrijden, maar daar missen we je.