Primeur Bevestigd
Sebaoui contractverlenging

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord staat op het punt om Sebaoui te verlengen

FeyenoordTM

Binnen Feyenoord is er veel aan gelegen om het contract van Ilias Sebaoui te verlengen. De 22-jarige linksbuiten komt dit seizoen op huurbasis uit voor FC Dordrecht, waar de Rotterdamse club een alliantie mee heeft.

Sebaoui ligt momenteel vast tot medio 2025, maar zijn prestaties bij de Schapenkoppen zijn dusdanig goed dat Feyenoord zich genoodzaakt voelt om het contract van de Marokkaans onder-23 international te verlengen. De gesprekken daarover bevinden zich in de afrondende fase.

De verwachting is dus dat Feyenoord de opwaardering van het contract spoedig wereldkundig zal gaan maken. Feyenoord stalt de rechtspoot dit seizoen bij Dordrecht, maar weet dat er enórm veel belangstelling is voor hem. Meerdere Eredivisieclubs azen al concreet op zijn handtekening.

Sebaoui sluit in de voorbereiding van het seizoen 2024/2025 naar verwachting eerst aan bij de selectie van Feyenoord, maar een uitgaande permanente transfer is daarna allesbehalve uitgesloten. Hij was tot dusverre in vierendertig optredens bij FC Dordrecht goed voor tien goals en zeven assists.

De linksbuiten annex aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer transfervrij over van de Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen. Maakt hij uiteindelijk een permanente uitgaande transfer, verdient de Belgische club — waar oud Feyenoorder Dirk Kuyt momenteel trainer is — in lichte vorm mee aan de beweging op de transfermarkt.

De verhuurde speler liet onlangs weten in nauw contact te staan met Feyenoord over zijn verhuurperiode. "Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat en hoe ik me voel. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij FC Dordrecht en ik zie in de zomer wat er gaat gebeuren."

FC Dordrecht gooit hoge ogen in de Keuken Kampioen Divisie. Sebaoui voegt daaraan toe: "We dromen stiekem van de play-offs, die willen we behalen. Daar ga ik mijn best voor doen en dan zie ik in de zomer wel wat er met Feyenoord gaat gebeuren en dan gaan we een goed gesprek hebben."

Naar inschatting van datamedium Transfermarkt vertegenwoordigt Sebaoui een ingeschatte marktwaarde van een half miljoen euro. Eerder werd in de laatste Squad Depth duidelijk dat er zóveel interesse is voor Sebaoui, dat een uitgaande transfer bijna niet tegen te houden is voor de Rotterdamse club.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Off-topic, wat klopt er van de berichten dat Napoli een openingsbod gedaan zou hebben van 20M Op Hancko? En welk bedrag zou feyenoord verlangen voor onze steunpilaar?
Verlengen en volgend seizoen verhuren aan Excelsior (als die nog Eredivisie voetballen) zou top zijn! Kan die mooi de plek van Driouech overnemen.
Als je wilt dat hij aanpikt bij het niveau van Feyenoord op termijn moet je hem verhuren aan een club uit het linkerrijtje en niet aan een degradatiekandidaat die ook nog eens heel ander voetbal speelt dan Feyenoord.
Heerenveen, mits Van Persie daarheen gaat, zou ik persoonlijk wel interessant vinden
Dat ligt dan inderdaad wel aan de nieuwe trainer. Hij moet spelen bij een ploeg die druk zet en speelt om te winnen. Dat is niet echt het spelletje wat van Wonderen nu daar speelt. En waarschijnlijk ook de rede waarom Heerenveen de play-offs mis gaat lopen. Er zit echt veel meer in het elftal dan wat hij er nu uit haalt.
@FeyenoordTM hoe zit het siloh t'zand, antef T, en osudina? Ook contract verlenging?
Ik zie paixao vertrekken deze zomer dan ivanusec 1e buitenspeler en sebaoui vervanger van ivanusec kan ik dit goed zien?
Ik zie geen reden waarom paixao weg zou gaan. Hij moet net als sinisterra wat meer stabiel worden, zo is die in vorm, zo weer uit vorm
Je bent vast de leeftijd van sauer, maar sauer zal never basis speler worden bij Feyenoord 1. De club wil cl waardig zijn, dat doe je niet met middelmatige talenten van 18. Was sauer niveau bellingham dan had ie niet bij Feyenoord gespeeld.
Waarom zou die nooit de basis halen? Sini was ook niet super toen hij in Rotterdam kwam. En waarom zou hij niveau Bellingham moeten zijn? Dat is buitencategorie, die zijn zeldzaam hè
Ik ben 39 en Sauer heeft op zijn 17 zijn debuut gemaakt voor het nationale team en uitgeroepen tot talent van het jaar. Alles behalve een middelmatig talent. Maar ik heb al vaker gezien dat je een "bijzondere" mening hebt over dingen.
Tuurlijk gozer cl club Feyenoord gaat de cl in met twee buiten spelers uit de belgische en nederlandse kkd. Soms hé...hoe kijken mensen als jij naar voetbal? Echt minder computer spelletjes spelen en terug naar de echte wereld...sebaoui is oneerbiedig, wel waar, handelswaar, nu de verlenging er is, verkopen ze de speler voor een miljoen of 2/3 aan een andere club.
Knap als jij een speler met een marktwaarde van 500K kunt verkopen voor 3 miljoen.
Dan mag jij de nieuwe TD worden ;-)
Met verlenging van een contract ,
Is wel gelijk een opwaardering van de marktwaarde verbonden.
En ook al is het KKD 10 dlp en 7 assists zijn mooie cijfers.
Dus 2/3 miljoen is niet krankzinnig,
Ik zie liever nogmaals verhuren aan eredivisie club. En dan is kijken welke cijfers behaald worden.
Dat zei ik in een ander comment op dit artikel ook al. Dus ik ben het volledig met je eens ;-)
Waarom moet hij gelijk verkocht worden? Je kan hem toch prima bij je selectie halen en eens uitproberen? Hij bezit specifieke kwaliteiten, heeft veel dreiging en gevoelsmatig is dit lang zijn plafond niet. Dit kan echt een verrassing worden als ik hem zo zie spelen. Dit is nou typisch een speler waarvan je best wel spijt zou kunnen krijgen als hem deze zomer laat gaan.
Feyenoord is een cl club, dan moet je niet teveel spelers uit de kkd willen, beelen en van den belt is al erg genoeg. Serieus niemand neemt je serieus als top club binnen en buitenland, als je je bank versterkt met kkd spelers. En ja ook wieffer is maar een beperkte speler. Die is nu hot puur vanwege het nederlands elftal. Zo heeft een de roon ook een top transfer gemaakt ooit naar atalanta hateboer, reijnders id....
Zeg je nou echt “Beelen is al erg genowg”?
Je bedoelt die "waardeloze" Beelen die al heeft aangetoond mee te kunnen in de CL?
Of hebben we nog een Beelen rond lopen?
En die Waardeloze Wieffer die niks kan en zonder het Nederlands elftal allang was weggestuurd vanwege zijn slechte resultaten??? Weet nier waar jij bent geweest de afgelopen tijd maar, kom maar weer onder die steen vandaan en kijk eens een wedstrijd van Feyenoord
Volgend jaar smaakmaker bij het eerste elftal van Feyenoord.
Het is jammer dat we zoveel geld hebben uitgegeven aan Moussa wetende dat je deze speler in de zomer erbij krijgt. Hij is echt niks minder dan Moussa.
Je weet wel dat de 1 een rechtsbuiten is en de ander een linksbuiten. En voor Moussa is rond de 2 uitgegeven, lekker veel.
Eens, maar zijn inderdaad verschillende posities.
Dat mag ik hopen. Rond de 1,5 is nog acceptabel
Op een soort Algerijns islam type insta account stond een foto van hem met in de tekst 3 x 0,5 miljoen. Dus 1,5 miljoen. Of het waar is geen idee, maar klinkt geloofwaardig
Marktwaarde 500K dan ga je geen miljoenen overhouden aan een transfer. Kun je beter de gok wagen dat hij eventueel het niveau heeft om aan te haken bij de selectie als Arne Slot en de performance staf ermee aan de slag gaan.
Gewoon verlengen en in de voorbereiding mee laten doen.
Hoe groot is de kans dat we hem behouden? Nu zijn contract verlengt wordt
Minder groot dan dat hij uiteindelijk gaat
Wat betekent het dan dat de gesprekken in de afrondende fase zijn ? Normaliter zou dat betekenen dat er een verlenging op komst is ?
@FeyenoordTM behoort verlengen en een verhuur aan een eredivisie club tot de mogelijkheden? Jaartje bv Fortuna zou hem goed doen en daarna aansluiten bij de selectie. Toch een speler met veel potentie
Wellicht, maar verdienen aan een zomers vertrek is de meest voor de hand liggende optie
Verdienen? Een miljoen dan max? Kan je hem beter kansen geven.
1 van de smaakmakers bij Dordrecht 😁💪
Hoe wordt Sebaoui ingeschat ten opzichte van Ivanusec en Sauer?
Rodríguez ligt stil (want die bal ligt bij de speler); Gil zojuist een kleine update over geplaatst
Gaan ze voor Rodríguez en Gil? Of is het een van de twee?
Sebaoui heeft alles in zich wat de speelstijl van Feyenoord vraagt van een linksbuiten. Hopelijk houden we hem.
Precies, in de voorbereiding maar eens de kans geven!
2 jaar laten bijtekenen, voorbereiding mee laten draaien en dan evt verhuren en einde van volgend seizoen weer beoordelen, maar dan kan je hem waarschijnlijk voor aanzienlijk hoger bedrag verkopen...
https://www.vi.nl/pro/feyenoord-gunt-geertruida-een-mooie-transfer
Copy paste van het artikel van gisteren op 1908.nl