Primeur Bevestigd
arne-slot-training

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord traint openbaar in de herfstvakantie

FeyenoordTM

Feyenoord-fans kunnen hun hart ophalen: de Rotterdamse club gaat tijdens de herfstvakantie minimaal één openbare training houden. De training zal volgens planning plaatsvinden op dinsdag omstreeks 11:45 uur op trainingscomplex 1908 in Rotterdam-Zuid. 

Het succes van de vorige openbare trainingen heeft ertoe geleid dat Feyenoord heeft besloten om opnieuw de deuren te openen voor de fans. Echter, gezien het grote aantal bezoekers dat de vorige keer op afkwam, wil de club de supporters erop attenderen om op tijd aanwezig te zijn. Bij de vorige openbare training was het maximale bezoekersaantal al snel bereikt, waardoor teleurgestelde fans buitengesloten moesten worden.

De openbare training biedt fans de unieke kans om hun favoriete spelers van dichtbij in actie te zien en om eventueel te jagen op handtekeningen en foto's. Daarnaast kan men genieten van de sfeer op het trainingscomplex en wellicht een glimp opvangen van de tactische voorbereidingen van het team ter voorbereiding op Vitesse-thuis.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Nog geen reacties