Primeur Bevestigd
Drietal - verlenging V2

Afbeeldingen via Feyenoord Academy | Edit 1908.nl

Jeugd

Feyenoord werkt aan nog eens drietal jeugdcontracten

FeyenoordTM

Als we over contractueel gebied spreken, is Feyenoord is onder algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese hard aan de weg aan het timmeren. Onlangs werd duidelijk dat er aan een aantal jeugdcontracten werd gewerkt, waarop de eerste bekendmakingen volgden. Maar er is nóg meer op komst.

Zo wil Feyenoord onder meer Tobias van den Elshout langdurig aan zich binden: iets wat in de voorbije weken op social media werd ontkracht, maar het is wel degelijk het geval dat de 17-jarige Van den Elshout Feyenoord heeft overtuigd om aan een professioneel contract te werken. De aanvallende middenvelder van Feyenoord onder 17 kan zijn eerste professionele verbintenis spoedig ondertekenen.

Tijme Wessels is de volgende speler die de clubleiding van de Rotterdammers heeft weten te overtuigen. De 17-jarige linksbenige verdediger, eveneens uitkomend voor Feyenoord onder 17, kan zich binnenkort voor meerdere jaren aan Feyenoord verbinden. Zes jaar geleden wist Feyenoord hem weg te plukken bij de buren van Sparta Rotterdam.

Feyenoord werkt nog altijd aan het contract van Hakeem Agboluaje, maar hij is niet langer een van de jongste spelers waar de club een contract klaar voor legt. Daar komt met Izu Onunta, geboren in januari 2008, namelijk verandering in. Feyenoord plukte Onunta op elfjarige leeftijd weg bij JSV Nieuweg. De spits gaat naar verwachting binnenkort zijn handtekening zetten onder zijn eerste contract.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi!

Voor het 1e elftal hopelijk nog Timber, Hartman en Bijlow/Wellenreuther! Geertruida zal niet meer lukken.
Timber en Geertruida kan je vergeten
Zouden ze het aandurven om Shiloh t Zand te zien als de vervanger van Timber? Of gaat er dan zeker een vervanger komen?
Dan moet je Timber ook verkopen deze zomer. Anders krijg je hetzelfde probleem als bij Geertruida en dat is dat hij na volgend jaar een 1 jarig contract heeft.
@FeyenoordTM Wat is de reden dat ze niet een poging doen om Timber nog een jaar te behouden?
Speelt pas voor het eerste jaar echt in de basis op goed niveau. En als we als club stappen willen maken moeten we toch met zo'n speler een jaar kunnen verlengen? zoals met Hancko wel gedaan is.
Speler zal niet willen lijkt me.
Fantastisch om te zien hoe Feyenoord een enorme slag maakt door veel jeugd vast te leggen. Mooi beleid.
Inmiddels hebben 64 jeugdspelers een contract. Mag hopen dat dit uiteindelijk (nog) meer effect sorteert. De jeugd opleiding heeft de laatste jaren ook een upgrade gehad . We gaan het zien .
Hoe kom je aan 64? Houd alles bij maar het zij er geen 64 hoor. Welke namen heb je dan allemaal .
Ook ik hou het ook bij. Maar bij mij er zitten er 10 bij U16 waaarvan ik denk dat die een contract gaan krijgen of dat de mededeling daarover door Feyenoord youthwatcher is gedaan op X. Laten het er nu 55 jeugd contract spelers zijn. Mijn excel is nogal uitgebreid. Kan het hier dus niet delen .
Oh en de 3 die nu inmiddels overgeheveld zijn naar het eersre xitten ook niet on die 55