Bevestigd
yv2022525a1b0182-2

VK Sportphoto

Europees

Feyenoord wil kaarten afnemen voor AS Roma-uit

FeyenoordTM

Feyenoord speelt op donderdag 20 april in Italië de return voor de kwartfinale van de UEFA Europa League tegen AS Roma. De club heeft van de Romeinen nog altijd géén duidelijkheid gekregen over de eventuele kaartverkoop voor uitsupporters, al is er wel hoop.

De Rotterdammers zijn namelijk voornemens om kaarten af te nemen voor het uitduel. Op officiële clubkanalen wordt geuit: "We zijn nog altijd in afwachting van nieuws uit Rome over het beschikbaar stellen van wedstrijdkaarten aan onze supporters."

Woensdagavond werd bekend dat AS Roma het duel in een uitverkocht huis speelt. Alleen het uitvak is nog beschikbaar. Feyenoord laat weten dat er hoop is voor uitsupporters die hun club achterna willen reizen: "Als we de beschikking krijgen over kaarten, dan nemen we deze met zekerheid af. Wordt hopelijk spoedig vervolgd..."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

NegentienNulAcht
NegentienNulAcht
@FTM wanneer verwachten ze hier meer duidelijk over? Ik kan inmiddels bijna gratis mn stoel uitzoeken op mn vlucht haha!
Jammer. Wat mij betreft blijven die zogenaamd supporters gewoon thuis waar ze niks kunnen slopen behalve hun spullen.
Was je er vorige keer bij vriend?? Zo niet.....mond houden
Ik houd zeker niet mijn mond ''vriend''. En Ik hoef er niet bij te zijn om een conclusie te trekken. Ik kan gewoon een conclusie trekken na het analyseren van de de cijfers en lezen van nieuwsberichten van de clubs en UEFA. Dat overigens veel meer valide zijn dan van een dronken of onder invloed van middelen ''supporter''.
Zo, zo, dat zijn nogal wat aannames over ALLE supporters die in Rome waren....Allemaal dronken en ook nog eens onder invloed,..nou,nou...Ook toevallig gepraat met de politie eenheid Rotterdam, die compleet gefrustreerd rondliep in Rome, omdat de lokale popo niet luisterde en alleen op escalatie uit was? Ook als schild gediend voor supporters op leeftijd, die zomaar klappen kregen, omdat ze niet snel genoeg een bus in konden stappen?? Nogmaals--als je er niet bij was MOND HOUDEN!! "Kameraden" als jij hebben we niet nodig!!
Opschieten
Ik hoop het... mooie away day in de lente in Rome...
Is het al bekend of de Roma supporters kaarten krijgen als wij dat niet krijgen?
Of kaarten voor het thuisduel?