Nieuws

Feyenoord ziet target Aouchiche transfereren naar Lorient

FeyenoordTM

In Frankrijk zijn AS Saint-Etienne en FC Lorient op deadlineday een akkoord aan het naderen voor Feyenoord target Adil Aouchiche. Dat meldt L'Equipe dinsdagavond. De Fransman met Algenrijnse roots zou zijn laatste wedstrijd in het shirt van Les Verts al hebben gespeeld.

Feyenoord was afgelopen zomer in de markt gekomen voor Aouchiche, maar wist onverwacht Ajax af te troeven in de strijd om Quiten Timber. Nadat deze transfer voltooid werd, zou Aouchiche alleen interessant zijn geworden indien Orkun Kökcü een transfer zou maken. De Rotterdammers wisten de Turks-international binnen boord te houden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het lijkt me in zowel dit geval als bij Gnonto niet dat Feyenoord nog serieuze belangstelling gehad zou hebben, maar beide gevallen geven wel aan wat een nadeel het is dat in NL de transfermarkt eerder sloot. Je ziet toch dat clubs last minute toch genoegen nemen met minder als ze de spelers echt kwijt moeten.
7 miljoen voor Timber betalen terwijl je voor de helft Aouchiche kon halen
Zegt ook wel wat he, dat hij de helft kost.
Had een contract van nog een jaar dus gewoon een prijs die marktconform is
Dit zou een hele goeie zijn geweest, doodzonde dat het niet rond is gekomen
Ach ja. Komen vast weer nieuwe pareltjes bovendrijven.
Ondertussen zit Gnonto nog steeds bij Zürich. Toch niet zo goed als wij denken na die 2 fantastische wedstrijden bij het Italiaans nationale team, of bizarre eisen Zürich?
Leeds heeft zojuist een akkoord bereikt met Gnonto meldde Fabrizio Romano net in z’n livestream, nadat het ze niet lukte vandaag met Gakpo en die Dieng van Marseille. Wel 3e keus voor Leeds was het dus
Lees het inderdaad. Zal daar waarschijnlijk in het 2de gaan spelen ofzo.
Waarom zijn we niet toch nog voor deze Algerijnse jongen gegaan?? Was dit overbodig voor het nieuwe Feyenoord.
Laten hem ook transfervrij gaan. Zonde dat Feyenoord hier niet dichter op zat.
Waar heb je die info gevonden transfervrij?? Lees ik erover heen misschien
Santi Aouna (Foot Mercato) meldt dit.

"Santi Aouna of Foot Mercato reports tonight that Adil Aouchiche has been released by Saint-Étienne and will sign with Lorient"