slot

VK Sportphoto

Nieuws

Geen aanleiding voor vertrek Slot: "Maar in de voetballerij is weinig te voorspellen"

Stan

Tijdens de persconferentie richting het duel met Sparta ging het over de toekomst van trainer Arne Slot. Door zijn goede prestaties bij Feyenoord werd hij al gelinkt aan onder andere Tottenham Hotspur en de vraag is dan ook of hij volgend jaar nog actief is in De Kuip. 

Slot kan weinig zeggen over de vraag of hij volgend jaar nog trainer van Feyenoord is. “Ik heb geen enkele aanleiding om te veronderstellen dat het niet zo is. Maar dan moet je het clichéantwoord ook geven dat in de voetballerij weinig te voorspellen is. Ik had vorig jaar ook gehoopt dat het hele elftal zou blijven en dat we zouden doorgaan met wat we hadden. Twee maanden later waren we 15 spelers kwijt, maar toen was ik er nog wel.”

Voor nu richt de oefenmeester zich vooral op zondagmiddag, als Feyenoord weer moet spelen. "Ik ben bezig de jongens zo goed mogelijk voor te bereiden op Sparta. Op het moment dat er een club echt actueel voor je zou worden, waar je ook nog eens interesse in hebt, dan zou je daar op een onbewaakt ogenblik eens even over na kunnen denken. Maar dat zou nooit afleiden van het werk wat ik hier te doen heb bij Feyenoord. Dus ik zal mijn volledige focus hebben op hoe wij Sparta moeten bespelen."

Delen

Reacties

Driessen is er mee begonnen, eerst moest ie naar die andere club.
En nu moet hij naar de PL.

Ten Hag is 3x kampioen geworden en halve finale Cl.
Toen hoorde ik niemand daarover.
Nou laten Feyenoord supporters zich wel vaker manipuleren door de media.

Als Arne kampioen wordt, kan hij de CL in.
Als hij het daar goed doet, kan ie overal heen.

Arne is wijs genoeg om zelf te bepalen wat hij moet doen.
Dus hij aub op met deze onzin.
Als je ziet hoeveel hij de waarden van de spelers opwaardeert, zou ik hem een 5 jaar contract voorschotelen met 3 milj per jaar salaris. Verdient Arne ieder jaar weer terug voor je
Als we kampioen worden blijft Slot zo wie zo denk ik, maar gezien hoe hij het bij ons naar zijn zin heeft, Pajic ook bijgetekend heeft, zijn familie (jonge kinderen) en dat van den Belt gehaald is zal hij nog wel 1 a 2 jaar blijven denk ik zo.

Iedereen bij Feyenoord koopt met hem weg.
Als er een mooie club komt dan is hij dus weg
Alvast voorsorteren op een vertrek. Blijft hij dan is dat alleen maar mooi. Zo niet dan staat er in ieder geval iemand gedegen klaar
Ik geloof wel dat de intentie er is. Maar als hij nu zegt dat hij blijft, en vervolgens alles verliest ( wedstrijden + spelers) schiet het ook niet op natuurlijk.
Die vertrekt waarschijnlijk als je zijn antwoorden hoort en leest.
"Zolang ik hier ben, moeten we spelers zoeken die wat minder duur zijn, maar wel veel kwaliteit hebben. Zei slot over v d belt
V d belt komt voor volgend seizoen.
Een goed verstaander............
Zorgen dat je kampioen wordt en dan blijft Slot wel. Hij moet er dan voor gaan zorgen dat Kökcu jaar Champions league gaat spelen bij Feyenoord.