Gerucht
yv2022525a1b0182-1

Nieuws

'Géén uitsupporters welkom in Rome'

FeyenoordTM

Feyenoord lijkt géén uitsupporters mee te mogen nemen voor het beslissende duel in de kwartfinale van de UEFA Europa League in Rome. Dat meldt la Republicca woensdagavond.

Het Italiaanse ministerie van binnenlandse zaken gaat niet akkoord met de verkoop van wedstrijdkaarten aan Nederlandse supporters. Daarmee zou aan de wens van Romeins-burgemeester Roberto Gualtieri worden voldaan, die de afgelopen dagen herhaaldelijk vroeg om Feyenoord-supporters in zijn stad te weren. De autoriteiten gaan waarschijnlijk mee met dat idee.

De Italianen gooien het verbod op schermutselingen die in februari 2015 (rond de achtste finales van de UEFA Europa League) en mei 2022 (rond de finale van de UEFA Conference League) zouden hebben plaatsgevonden tussen de supportersgroepen van Feyenoord en AS Roma. 

Eerder werd vanuit Italiaanse media melding gemaakt dat Feyenoordsupporters wél welkom waren bij de uitwedstrijd tegen AS Roma. De Italiaanse berichtgeving blijkt te voorbarig.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik neem aan dat er dan ook geen supporters van AS Roma welkom zijn in de Kuip
Fucking bull shit. Bij beide wedstrijden waren er kleine incidenten. Maar niet zo als Lazio tegen Roma van het jaar. Bij elke Europese wedstrijd worden er uitsupporters neer gestoken daar. Misschien eerst eens de hand in eigen boezem steken
Dan ook hier geen AS Roma supporters lijkt mij.
Sanctie vanuit de UEFA een reguliere 0-3 nederlaag voor AS Roma
Tja, inmiddels hebben er al honderden supporters geboekt. Kun je beter binnenlaten. Of willen ze een Napoli 2.0.
Slaan alles kort en klein daar inclusief de kit. Oprotten met dat ******* volk.
Dit is slechts een gerucht er is namelijk nog niks definitief. Er leken plannen om te weigeren. Maar aangezien Uefa heeft aangegeven dan wellicht op neutraal terrein te spelen is er niks zeker.
Geen uitsupporters dan ook de thuissupporters exit.
Mij lijkt dit kortzichtig. Stel een paar duizend supporters hebben al vlucht en verblijf. Heb je dan liever dat Feyenoord ook verantwoordelijk is of dat Feyenoord er 100% niets mee te maken heeft.
Daar zijn annuleringsverzekeringen voor
Iedereen zag dit namelijk al aankomen
Lijkt me geen reden om te mogen annuleren.
Wow een kenner. Maar lees dan eens de grote en kleine lettertjes. Dit is echt geen reden voor annulering. Alles wat nu geboekt is is geen georganiseerde voetbal reis. Tickets staan er los van.
https://www.anwb.nl/verzekeringen/annuleringsverzekering/wat-is-dat

lees het zelf maar 😂 vooral het stukje doorlopende annuleringsverzekering
Ik herhaal nog maar even; ´ Alles wat nu geboekt is is geen georganiseerde voetbal reis. ´
Hieraan zie je Konterman, dat je totaal geen weet van de gang van zaken hebt bij Europese awaydays. Geeft niets, maar hou dan gewoon je mondje toe.

Je komt nu zo dom over…
Ik ben Feyenoorder en de burgemeester van Rome vind mij niet leuk is geen geldige annuleringsreden voor de meeste hotels en vliegmaatschappijen hoor.....Maar als jij daar andere ervaringen mee hebt, hoor ik dat graag!
Nee Feyenoord kan alleen worden aangesproken op zaken die in het officiële uitvak plaatsvinden, waarvoor via Feyenoord tickets zijn verkocht. Alleen als het en in de stad en op het vak misgaat, krijg je meestal wel een veel zwaardere straf.
Ook uit De Kuip weren dus. Kunnen we dat mooi op dezelfde "schermutselingen" gooien. Scheelt Rotterdam ook weer flink wat steekpartijen van die Italianen.
Wel begrijpelijk maar niet slim. Laat de italianen gewwoon komen. Wijs ze op het Hofplein (eventueel met een verzoek tot sloop want zo mooi is het niet) en wees een goed gastheer. Alle tikken die jezelf uitdeelt leiden alleen maar tot argumenten tegen onze mooie club. We winnen toch wel, het is nog even wennen, maar we zijn gewoon beter.
Enige juiste beslissing. De goeden moeten onder de kwaden lijden. Deze brengen Feyenoord in diskrediet. Feyenoord zelf moet harder optreden tegen deze zogenaamde supporters.
Je kan als club welgeteld helemaal niks doen tegen raddraaiers die zich buiten het stadion misdragen.
Wie zegt uberhaupt dat het Feyenoord supporters waren? Misschien waren het wel hersenloze gastjes die uit waren op rellen
Deels heb je gelijk maar Feyenoordsupporters maken er ook in de stadions een bende van in de uitwedstrijden. Deze gasten kun je gewoon identificeren en uitsluiten. Ook buiten het stadion misdragen Feyenoorders zich. Je hoeft bij Feyenoord Ajax maar termijnen wat voor zogenaamde supporters er rondlopen. Bril op. Sjaal om het gezicht. Om niet herkend te worden. Doorgesnoven. Dit soort figuren horen niet in een voetbalstadion thuis.
weer een raar artikel , ff geleden gaf het ministerie van binnenlandse zaken aan dat Feyenoord supporters wel mogen komen en nu het ministerie van buitenlandse zaken dat het niet mag.
Allemaal onzin voor de clicks, een ministerie van buitenlandse zaken bemoeit zich niet met binnenlandse zaken
Ministerie van defensie gaat de knoop doorhakken…
Wat zijn ze van plan met die honderden dan wel niet duizenden die al vliegtickets en een verblijf hebben geboekt? Oh en vrij hebben geregeld van werk etc. etc. Dit verhaal begint aardig vermoeiend te worden!
In een fanzone zetten bij een van die mooie fonteinen daar
Vind dit allemaal een beetje teveel sensatie. Misschien effe die tabloids niet lezen en wachten tot er echt iets te melden valt?!
***. Overigens is het niet Italiaans Buitenlandse Zaken maar Binnenlandse Zaken (=Viminale) die de beslissing gemaakt zou hebben.
Als je het eerlijk bekijkt is het natuurlijk wel een beetje de schuld van de hoolies van Feyenoord. Als hun die fontein heel hadden gelaten werd er nu nergens over gesproken.
Er is één probleem met deze bewering; die fontein was ná Feyenoord nog net zo heel als voor Feyenoord.
Waarom mogen ze koet komen dan? Omdat se lief waren?
In beginsel omdat er een totaal idiote verslaggever van het AD bij was die de situatie extreem heeft overdreven. En ten tweede; de romeinse politie weigerde voorzieningen te plaatsen op het plein (toiletten) en sloot alle winkels. Waardoor hordes aan pakistanen en afrikanen dat plein gingen bevoorraden met alles waar alcohol in zat.

Tot slot; Toen iedereen van het plein weg moest werd dat niet aangegeven, of gevraagd. Er werd gelijk geveegd en geslagen. En vanaf dat moment...

Eigenlijk moet het je al genoeg zeggen dat de toenmalige burgermeester van Rome na het incidentje zei dat er slechts voor 5000 euro schoonmaakkosten waren. Dat is verwaarloosbaar.
Krijg maar lekker de ******, ik heb al geboekt. Kaartje viagogo ze zoeken het maar uit
Hierdoor hoop ik op een Napels2.0🥲
Top idee, werkte in Napels ook uitmuntend 🤔
Hoop dat de Feyenoord directie nu de kaarten van die gekke Italianen ook blokkeert, anders gaan er wat raampjes uit in dat maasgebouw
Hoe frustrerend het ook is laat het maasgebouw lekker heel joh, Rome we komennnn
Is ook wel een beetje satire hoor, maar ik zou het wel het meest eerlijk vinden
ja ben ik zeker met je eens, ik denk dat dit nog wel een staartje krijgt ook. wetende wat er bij Napoli is gebeurd
Je bent toch geen klein kind. Wat kennen hun fans er doen.
er gaat geen enkel raampie uit in het maasgebouw, internetheld ga naar cafe fr12
Lees nou wat ik zeg, is ook satire. Tuurlijk gaat er niks uit. Wel heel frustrerend
'Géén uitsupporters welkom in Rotterdam' dan ook, lijkt me.
Dat lees ik de hele tijd, maar ik begrijp niet waarom, die supporters van die Romeinse club kunnen er toch niet zo veel aan doen dat de zgn. Feyenoord supporters zich in Rome misdragen hebben? Het is dezelfde redenering als die burgemeester van Leeuwarden hanteert, dan is het opeens niet oké ?