santiago-gimenez

Nieuws

Giménez faalt: “Hij moet de bal gewoon hard tegen het net schieten”

Van de redactie

De doorgaans bewierookte Santiago Giménez liet zich vanavond in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk van een mindere kant zien. De spits, dit seizoen al goed voor dertien doelpunten in de competitie, mocht in de blessuretijd van de eerste helft aanleggen vanaf elf meter, maar faalde tot afgrijzen van de meegereisde fans opzichtig.

De Mexicaanse publiekslieveling had de strafschop zelf verdiend na een prima loopactie op een dito bal van Calvin Stengs. Vanaf de stip wilde Giménez niet alleen zijn veertiende competitietreffer aantekenen, hij wilde dit bovendien op artistieke wijze doen. Zijn panenka stiftje mislukte echter hopeloos en verdween over het doel van de Waalwijkers.

Dat Giménez op deze wijze wilde scoren kwam hem op kritiek te staan. Feyenoord kende een moeizame avond in het Mandemakers stadion en een voorsprong op slag van rust had de worstelende ploeg van Slot een flinke duw in de rug kunnen geven. Ook Mario Been toonde zich kritisch. “Hij is zo bewierookt en is absoluut een topspits, maar dit vind ik niks van hem," zo vertelde de oud-Feyenoorder in gesprek met ESPN. “Hij moet de bal gewoon hard tegen het net aan schieten, want dat zijn zijn kwaliteiten. Dit hoort niet bij hem.”

Delen

Reacties

Een taak van een spits is scoren en het maakt niet uit hoe, maar showen hoort daar niet bij!!! Zeker niet in een belangrijke wedstrijd waar verspilling van (meer) punten het moeilijkr zou maken voor herhaling van het de titel. Het is gelukkig goed afgelopen voor Feyenoord, want met die stomme blunder had het heel anders kunnen lopen. Deze kunsjes mogen enmoeten NOOIT meer gebeuren en dat geld voor het hele team.
Wat een prutser! Misschien inderdaad tijd voor een betere spits.
Last van hoogmoed? Doe maar gewoon. Niet lullen maar poetsen!
Was niet alleen deze misser, was gewoon slecht.
Maak alles dinsdag maar goed, dan zijn we het weer vergeten.
Dinsdag? Na wat wij de afgelopen twee wedstrijden gezien hebben? Tegen Lazio? Vergeet het maar.
Ben er ook bang voor dat we die gaan verliezen, hoop echt op een gelijkspel.
Pas op hoor, want als we zeuren dat het slecht gaat zijn er altijd mensen die denken alles beter te weten en het maar "een enkele fout" was xD
Nee klopt gewoon als het nu al 4 of 5 tegen 0 was kan je er om lachen maar bij een gelijke stand moet je die bal er gewoon keihard inschieten. Het stijgt hem hopelijk niet naar het hoofd
Even met de voetjes op de vloer ...ach dat weet hij nu ook