gimenez-1

VK Sportphoto

Nieuws

Gimenez: "Ik ben altijd teleurgesteld als ik niet scoor"

Van de redactie

Santiago Gimenez wist zaterdagavond niet te scoren tegen RKC Waalwijk. De Mexicaanse spits en topscorer van de eredivisie miste een minuut voor het rustsignaal een strafschop bij een 1-1 stand door de bal over het doel van de Waalwijkers te stiften. De Rotterdammers namen uiteindelijk wel de drie punten mee naar huis door te winnen dankzij een doelpunt van Bart Nieuwkoop. De spits van Feyenoord sprak na de wedstrijd met ESPN.

Gimenez zag zijn team een moeizame wedstrijd spelen tegen RKC. "We moeten beter spelen dan vandaag. We hebben in de eerste helft veel kansen gemist, hun keeper was erg goed vandaag. Het belangrijkste is hoe we reageren en dat ik na het missen van de kansen en een strafschop alsnog het vertrouwen hou. Ik ben blij dat we uiteindelijk gewonnen hebben", begint Gimenez.

Het missen van de strafschop bij een 1-1 stand deed vele wenkbrauwen fronzen. "Ik had hiervoor twaalf strafschoppen genomen en ik kies altijd een kant. De vorige keer dacht ik eraan om mijn volgende strafschop te maken met een panenka. Die kans kwam vandaag. Ik heb erop getraind, maar vandaag ging hij over." De spits is niet blij met zijn optreden. "Ik ben altijd teleurgesteld als ik niet scoor, dat is het leven van een spits. Ik moet blijven werken en vertrouwen houden dat een doelpunt uiteindelijk wel komt. Het zijn ook pas twee wedstrijden dat ik niet heb gescoord, dus ik heb er vertrouwen in dat het de volgende wedstrijd komt", aldus Gimenez.

Delen

Reacties

Deze kunstjes mogen NOOIT gemaakt worden bij een 1-1 stand en dat er zoveel op het spel staat voor je elftal (FEYENOORD). Mischien als je een voorsprong van minimum 4-0 voor staat en je bent tegen het einde van de wedstrijd, maar het liefst NOOIT!!!!
Matig. Hopelijk heeft hij er van geleerd en volgende keer keihard in de kruising
44 is hamilton.
Maar heeft hij van geleerd. Naar mijn mening moet een spits altijd penal nemen. Het is zijn taak om te scooren. Ham is kud
hoeft niet persee. maar wel handiger. alleen nooit zon nemen voor 1-2
Het is een goede spits, maar vandaag heeft hij vrijwel niets goed gedaan.
Hoogmoed komt voor de val. Bij 1-1 zo'n arrogante actie, werkelijk een schande! Van held tot schlemiel.
Beetje erg overdreven. Vind u eerder een schlemiel mer deze tekst.
Mag een man geen trots hebben en of een foutje maken? Niemand is perfect, ook Gimenez niet.
Tuurlijk joh... Bla bla blaatschaap .
Ooow jij bent niet wijs...
Weten we dat ook weer.
Sodemieter toch op man met je schande. Het was niet handig en niet meer dan dat.