Betrouwbaar
rasmussen-feyenoordweb-1

KayneKVisuals

Nieuws

Jacob Rasmussen initieerde kerstdiner voor Rotterdammers

FeyenoordTM

Feyenoord trakteerde maandag zo’n honderd inwoners van Rotterdam-Zuid in De Kuip op een kerstdiner. Dit om hen in deze koude decembermaand een warm kerstgevoel te geven en te ontzorgen. Het brein achter de avond? Jacob Rasmussen.

De verdediger verkondigde aan het Algemeen Dagblad dat de Feyenoordselectie iets wilde teruggeven aan mensen die het harder nodig hebben dan zij. "Dan is er geen beter moment dan kerst. Dan breng je tijd met familie door. Wij zijn zo bevoorrecht. We wilden die ervaring doorgeven aan families die minder bevoorrecht zijn."

Het idee van de verdediger werd omarmd door het hele elftal en de club. Gezamelijk betaalden de spelers het diner. Alle genodigden werden opgehaald, thuisgebracht én ze kregen een goed gevulde boodschappentas mee naar huis, zodat ze ook daar nog een tijdje kunnen nagenieten van dit initiatief.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Als wij als Legioen en supporters nu eens hetzelfde doen, op welke manier of schaal dan ook, dan is deze toffe actie dubbel geslaagd. Goed dat de selectie beseft, hoe bevoorrecht zij is, profvoetballers zijnde. En vooral dat zij dat uiten door dit soort acties.
Mooie actie. En hulde voor Jacob Rasmussen.
Dit is toch ook wat onze club zo groot maakt!
Goeie aktie, komt uit een goed hart
Mooi man, goed om te zien. Jaarlijkse traditie van maken