Bevestigd
Jeyland Mitchell | @KayneKVisuals

Edit via @KayneKVisuals

Transfers

Jeyland Mitchell • It’s happening!

Bombarda

Jeyland Mitchell wordt de nieuwste aanwinst van Feyenoord. Dat meldt Fabrizio Romano woensdagavond. De centrumverdediger wordt uit Costa Rica weggekocht van Liga Deportivo de Alajuelense, nadat Feyenoord eerder deze week concreet werd.

Voor de transfer van de 19-jarige centre back wordt een transfersom van tweeënhalf miljoen euro neergelegd. Mitchell landt donderdag al in Nederland om de medische keuring te ondergaan en zijn transfer naar Feyenoord af te ronden. Hij tekent in Rotterdam een contract voor vijf seizoenen.

Mitchell stond in eigen land tot medio 2027 onder contract bij LD Alajuelense, wat uitkomt in de Primera División Apertura. Voor deze club kwam hij pas 12 keer uit. Voorheen speelde hij in de jeugd van Limón en voor de clubs AD Guanacasteca en AD Municipal Liberia. Mitchell maakte indruk op de Copa América, waar hij in de wedstrijd tegen Brazilië Vinicius Júnior in zijn broekzak hield.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

https://www.vi.nl/pro/analyse/ruwe-diamant-met-jeyland-mitchell-heeft-feyenoord-wauw-atleet-op-het-oog

Iemand een PRO accountje om dit met ons Feyenoorders te delen?
check de r/feyenoord subreddit, daar staat ie
HAHAHAHAHAHA. Deze passage "LD Alajuelense, wat uitkomt in de Primera División Apertura". Ja, en die club komt ook uit in de Primera División Closura ...., oftewel dus gewoon de Primera División van Costa Rica.

Maar OK, voor deze site is alles buiten de Rijnmond al bijna buitenland ...
Als je zo'n best aan het voetballen krijg heb je goud in handen
@Bombarda Krabbendam meldt dat Wieffer toestemming van Feyenoord heeft gekregen om met Brighton te praten, is het nu een kwestie van dagen voordat er een deal is?
Dit is hoe je de berichtgeving rondom een transfer wil zien toch? Lekt pas uit als het concreet is en voordat iemand er iets aan kan doen, is het rond! Goed gewerkt Feyenoord!
Beter dit dan al die geruchten die je her en der leest!
Als we dan toch goed bezig zijn in de Zuid-Amerikaanse markt. Zou Richard Rios niet een mooie opvolger van Mats Wieffer zijn. Heeft een aantal goede wedstrijden gespeeld tijdens de Copa
Niet te betalen denk ik. Zit nogal veel hype rondom hem. Zal dat verschrikkelijke Chelsea of de City-group wel weer mee vandoor gaan.
Sloopbedrijf! Deze man is gewoon eng.
Good job DTK
Mooie transfer! 'Vinicius in de broekzak' is wel iets teveel sensatie. In potentie is dit een topper dus hij moet de ruimte krijgen om zijn belofte in te lossen. Gaan we trouwens nog directe versterkingen halen?
Dit is een directe versterking 🙄
Pedersen zijn zaakwaarnemer biedt pedersen via insta aan, aan andere clubs. Te gek voor woorden dit, dat ook nog naar een fanaccount sturen
Gaat voor 5 jaar tekenen lees ik. Prima
Mitchell ik ben tevreden.
Zeer groot talent.
Het zegt niks over deze aankoop hoor, maar Marcos Lopez was ook heel goed tegen Neymar (dacht ik). Dat deze jongen 1 wedstrijd goed heeft gespeeld tegen Vinicius, is weliswaar een goed teken, maar nog geen garantie dat we een topper hebben binnengehaald
Het zegt niks inderdaad, maar Lopez is ook gewoon een prima back met vertrouwen. 1e seizoen speelde hij genoeg goede wedstrijden. Daarna voorbijgestreefd door Hartman. Dit seizoen heel weinig minuten gemaakt en te vaak door het ijs gezakt. overigens vind ik ook dat we als back up beter moeten. Begrijp me niet verkeerd.
Als je denkt dat we nog steeds scouten op basis van 1 wedstrijd heb je niet opgelet de laatste paar jaar.
Jij denkt echt dat onze scouting hem op 1 wedstrijd beoordeelt? 😧
In de vijver van transfervrije namen, zijn dit nog interessante opties?
Scott McKenna (27), ervaren Schots international, linksbenige centrale verdediger
David Affengruber (23), rechtsbenige centrale verdediger met 90 wedstrijden gespeeld in de Oostenrijkse competitie en 18 in de EL
Scott McKenna is geen topper, en die Affengruber ging naar de Bundesliga dacht ik.
Komen er ook nog directe versterkingen die meteen in de basis kunnen? Zo ja wanneer? Nu heb je nog 4 weken om ingespeeld te zijn.
Op welke plekken dan? Alleen rechtsbuiten heb je nog plek. Je selectie bestaat nu uit bijna 40 man.
Ja maar je weet er gaan basis spelers vertrekken die moet je snel vervangen zodat ze nog mee kunnen in de voorbereiding
En wat als ze om een 1 of andere reden toch niet vertrekken(Zie Geertruida vorig jaar)? Dan zit je met nog meer spelers. Je kan pas handelen als er spelers verkocht zijn. Zo simpel is het.
Ze hebben hun lijstjes echt wel klaar met vervangers. Alleen rechtsbuiten heeft nu hoge prio lijkt me om hopelijk een echte versterking te halen. Daarnaast hoop ik nog steeds dat Paxiao gaat vertrekken en dat we ook daar een echte versterking kunnen halen.
Dus moeten de spelers eerst vertrokken zijn. Je kan moeilijk op voorhand gaan speculeren en maar alvast links en rechts wat kopen.
Alleen rechtsbuiten voor nu, rest zal afhangen van verkopen. Sowieso moet er ook nog een hele hoop ‘weg’
Via mijn panamese contacten ook gehoord dat dtk heeft geïnformeerd naar edgardo fariña. Ook een center back.
Diciplinair geschorst tot 14 Aug terwijl hij geen rode kaarten heeft.....
Zal een lekkere zijn dan.
Lijkt mij sterk.
Stond gewoon op Twitter, hahah met je Panamese contacten 🤣
Volgens mij wordt steeds meer herkenbaar dat Feyenoord beleid voert waarbij het voetbalveld leidend is en niet het randgedoe zoals voorheen. Focus op jonge talentvolle spelers halen of uit de jeugd die nog veel beter kunnen worden in plaats van duurdere gearriveerde spelers en een technische staf en de middelen die daar borg voor staan en die borg staan voor attractief dominant voetbal. Je zal met steeds groter gemak dit soort talentvolle spelers in je jeugd en voor het eerste ter beschikking krijgen als ze zien dat je via Feyenoord in de etalage komt voor de grote topclubs. Tegelijkertijd groei je als club steeds meer zelf naar die top toe en accepteer je vooralsnog dat je spelers die bij jou op topniveau komen nu nog graag doorverkocht worden maar dat je ze in de toekomst langer kan vasthouden omdat we zelf steeds meer top zijn. Iemand heeft het al gezegd hulde voor Arnesen en een ander DtK vastleggen voor 10 jaar. Beide helemaal gelijk en … centjes weg blijven leggen voor koop stadion.
Ik hoop wel dat er voldoende aandacht blijft voor de eigen jeugd en/of talentvolle NL-ers.
Ik denk dat dit vooral gebeurt via de Dordrecht / verhuur constructie. Al moeten we zien of dat dit jaar hetzelfde oplevert als afgelopen jaar. Het probleem is dat andere clubs zoals AZ niet willen meewerken en dat je alleen echt jonge spelers kan overhalen naar 1908 te komen. Maar de Beelens moeten gescout blijven worden helemaal mee eens.
Die jonge talenten renderen het best onder de vleugels van meer gearriveerde spelers, die niet perse duur hoeven te zijn zoals Trauner, Hancko en Aursnes. Die voelen in een wedstrijd vaak beter aan wat er nodig is en kunnen daarin de leiding nemen. Je hebt spelers, zoals Wieffer, die jong zijn en die je ook nog van een veel lager niveau haalt en toch snel uitgroeien tot leider, maar dat zijn uitzonderingen. Kortom: het gaat om een goede mix.
@Bombarda hoe zit het met de transferrechten, doorverkooppercentage etc?
Blijft toch bijzonder datbiedereen super enthousiast is van deze jongen (en vorige aankopen) terwijl tot het eerste nieuwsbericht niemand ooit van hem had gehoord of aan had gedacht.

Vorig jaar viel de naam Beelen en dat was helemaal niks, bord op schoot, middelmaat etc etc.

Slechts een constatering
Heel simpel, een jonge buitenlander is cool. Het liefst zo ver mogelijk. Spelers van dichtbij zijn niet cool of hip, want ze spelen in(of komen uit) Nederland, dan kan je er blijkbaar niks van.
Haha echt hè. Toen Beelen kwam was onze Rutger zwaar teleurgesteld. Nederlandse middelmaat die een bal vier keer kon hooghouden. We gingen de CL in en dan kwamen we met een weggooier van PEC Zwolle! Zolang het maar uit zuid Amerika komt is alles goed net als Bullaude, ook zo’n supertalent.
Is niet uniek bij ons, in Mexico hadden ze nog nooit van Dilrodun gehoord en dat is daar nu hot...zo werkt het nou eenmaal.
Zijn we m wel weer veel kwijt en jetlegs maar ziet er goed uit verder.
Ik heb even wedstrijd gekeken tegen Brazilië. Daarin is echt wel te zien dat hij wat kan maar ook nog ontzettend veel moet leren. In nationale elftal verdedigd hij vooral in een zone vond hem niet continu kort zitten. Ook doordat hij naar mijn gevoel overal wil zijn. Ook opbouwende kwaliteiten houden niet over althans is veel balletje breed of terug. Nou kunnen ze voor hem er ook niet veel van😅maar goed ik ben wel benieuwd en vind wel leuk! Dat Feyenoord zulke spelers weer scout
Nou dat is top dat die in zone verdedigd, want dat doen we in Nederland ook
Oké je zal ongetwijfeld gelijk hebben maar pakken wij niet iets eerder onze tegenstander op? Of het is dat ik zie dat hij af en toe te over ijverig is
De hamvraag is: hoe zijn jouw kwaliteiten als scout? 🤔
@ kuipvrees

Laten we dat maar niet te hoog inschatten😂 nee maar serieus zou leuk zijn als Feyenoord er een goede speler aan overhoudt
Ik zou deze spelers verkopen
Pedersen
Wallemark
Zerrouki
Wieffer gaat weg
Geertruida gaat weg
Gininez gaat weg
Zou kasawirjo de kans geven dit omdat hij rechtsback kan spelen en rcv
Van de belt verkopen
Zechiel
Milambo dr kans geven
Lingr weg doen
Ivanusec verkopen sorry jongens maar is niks bijzonders
Sauer en paixao als linksbuiten houden
Een rechts buiten kopen
De zilvervloot komt binnen
Maar zou wel een linksback huren
Hoe zie je dat voor je? ( Los van het feit dat de kans groot is dat je Hancko en één of twee spelers die jij niet noemt wel kwijt raakt? Niet lullig bedoeld hoor, oprechte vraag.
Ik zie hancko niet weg gaan
Heb net zijn contract verlengd en dtk hoef hem niet te verkopen toch
Geertruida zie ik gaan
Giminez zeker
Stengs twijfel geval
Lopez
Pedersen
Wallemark
Bijlow
Ja vergeet er een aantal
Ondanks de contractverlenging van Hancko zie ik hem best gaan eigenlijk. Hij heeft zijn vertrekwens uitgesproken en bij een bod van 30M + bonussen zie ik DtK niet in de weg gaan liggen. Wieffer en Timber zullen waarschijnlijk ook vertrekken. Ten opzichte van de basiself van vorig jaar verlies je dus waarschijnlijk 5 spelers (Hancko, Geertruida, Wieffer, Timber en Gimenez), + Hartman langdurig geblesseerd, en dan lijkt me dat er voor Paixao ook genoeg interesse is.
Hancko is echt onmisbaar en als die blijft en een jr knalt in de cl kan die bij betere clubs terecht
En zijn zaak waarnemer zegt dat ie naar atletico wil ik geloof dat niet want die kneus denkt alleen aan zijn eigen geld
Ik ben het met je eens dat een vertrek van Hancko lastig op de vangen zal zijn, maar er staat vast een waslijst aan vervangers klaar. In DtK we trust!
Denk niet dat TK 5 sterkhouders wil laten gaan. Dat betekent dat Timber dan waarschijnlijk blijft. Of er moet een niet te weigeren bod komen.
Ik hoop dat Timber blijft, maar mijn vermoeden is dat hij vertrekt. Hij was namelijk erg sterk dit seizoen. En in de comments kwam al meermaals voorbij vanuit @Bombarda dat hij waarschijnlijk weg is.
Goed dat jij geen technisch directeur bent @Dani010
Je bent wat erg makkelijk met je grote uitverkoop. Spelers als Pedersen, Zerrouki en Lingr zouden best weleens kunnen opbloeien. Ter vergelijking: een jaar geleden wilde menigeen ook Timber bij het afval zetten….. Los van alles is het ook lang niet zeker dat een Stengs, Timber, Beelen en/of Paixao blijven.
Pedersen heeft twee jr de tijd gehad en nog een jr in Italië
Hij is snel en werkt hard
Maar geen techniek
Qua verdedigen niet best
Zijn voor zeggen zijn matig
Lingr heb te weinig kansen gehad dat zou kunnen
Timber gaat wel weg denk ik
Beelen blijft wel
Paixao ook denk ik dan hè
Stengel vind ik goed maar niet bijzonder er lopen veel betere am rond dan zie ik liever Steijn van Twente komen
Die maten waar Castore aan houdt klopt voor geen meter, draag normaal een maatje L, maar heb nu pas bij een 3XL een goede maat gevonden.
Of je bent wel heel erg losgegaan bij het buffet
Zou dat het misschien zijn :)
Het is ook echt een c merk. Vorig seizoen een aantal shirts gekocht maar de kwaliteit is niet best.
Klopt vond Adidas daar en tegen veel beter, ja als het de club meer oplevert qua sponsoring moeten wij het ermaar mee doen
Staan er, behalve de bekende namen, nog wat spelers voor een vertrek?
Neem bijvoorbeeld Kasanwirjo, Nieuwkoop, van de Belt, Trauner, Lopez etc.
Je hoort er zo weinig over.

En krijgt Bullaude nog een kans of is dat definitief einde verhaal?
Nieuwkoop en Trauner blijven gewoon
Ik mag hopen dat Nieuwkoop een van de uitgaande transfers gaat zijn.

En Trauner had toch aangegeven graag nog eens een stap te maken naar een top 4 competitie? Als hij dat nog wil dan moet dat wel deze zomer nog gebeuren.
Ja, er gaat nog ontzettend veel gebeuren
Al iets concreets uitgaand behalve Hancko Wieffer
Priske zal eerst iedereen aan het werk willen zien alvorens de balans opgemaakt wordt wie er weg mogen, niet zo gek toch?
er is nog niks duidelijk over lingr kwa contractueel hoe lang hij onder contract staat en wat hij wil ja speeltijd maar dat kan hij toch niet verwachten met zo goeie stengs van vorig jaar. @Bombarda
@Bombarda waar ligt nu de prio op rechtsbuiten of de vervanger van Mats Wieffer
Meerdere posities, waaronder die jij noemt
https://www.youtube.com/watch?v=HzCDoLr-JJU

Zet de video eens stil op 1:27...

Hebben we nou een basketballer gekocht voor 2.5 miljoen?
Daar lijkt het wel op zo te zien, of hij moet een tweelingbroer hebben...
Dan kan hij vast ook ingooien alsof het een corner is...
Nee, heeft voor hij ging voetballen basketbal gespeeld en was daar ook best aardig in schijnbaar
@Bombarda is hij ook als reserve keeper gehaald?
Het is hem ja. Moest kiezen tussen basketball en voetbal, is mij verteld
Ik denk dat dit een verrijking kan zijn in verschillende situaties waaronder kopduels/corners/ingooien.

Muy interesante 😎
Tot voor kort scheen Mitchell erg goed te kunnen basketballen maar is overgestapt naar voetbal (geen grap)
@Bombarda Gaan we ons binnenkort melden voor die top rechtsbuiten? Of moet er eerst wat worden verkocht?
@bombarda Wilt Feyenoord ook wat ervaren spelers halen deze zomer? Beetje Trauner achtige aankoop.
Daar heeft Feyenoord al genoeg van
Al dat wat oude materiaal wat in zomer 2023 kwam
Hahahha wat? Zijn spelers van 25 nu ook al oud? Lekker hoor straks een hele selectie vol tropische verrassingen van begin 20 die een half jaar tot jaar de tijd moeten hebben. Succes Priske!
Trauner, Hancko en Wieffer zijn de voornaamste leiders in het veld. Hancko en Wieffer gaan normaal gesproken weg. Trauner zal gezien zijn blessure gevoeligheid maar een beperkt aantal wedstrijden spelen. Mogelijk kan Zerrouki een van de leiders van het nieuwe elftal worden. Moet hij wel constant goed gaan presteren. Als Hancko en Wieffer vertrekken moet je een of liever twee leiders halen, anders heb je een groot probleem. Meestal zijn dat spelers met wat meer ervaring . Wieffer is een uitzondering.
Eerst verkoop. Met al die jeugd er bij traint er straks 40+ man mee...
Ik maak me daar ook wel een beetje zorgen over. Het is nu wel erg jong allemaal op trauner na.
Zouden echt nog 2 begin 30 eind 20 bij mogen/moeten en het liefste Nederlands.
Denk dat Priske hier ook blij mee is. Hij wil zo ver mogelijk vanaf de eigen goal verdedigen. Dan moet je jongens hebben die veel fysieke inhoud hebben en snel zijn. Kan de rest hoog druk zetten.
Leuk. Maar we hebben ook wat nederlandse jongens waar ik echt geloof dat we naar moeten kijken voor de toekomst. Onze eigen Shaqueel van Persie en van AZ Jasper Hartog en vooral Jayden Addai
van Persie is nog heel jong, die komt nog wel. En AZ wil geen zaken doen met Feyenoord, want het is toen ze een goed seizoen draaide die regionale club te hoog in hun bol gekomen.
Eens dat VP vrij jong is. Maar Leo Sauer heeft afgelopen seizoen ook kansen gehad op de leeftijd die VP nu is, dus onmogelijk is het niet. Wat betreft AZ; wanneer we een eerlijk bod op tafel leggen en die jongens krijgen lucht van de interesse kan er altijd verrast worden. Die Addai zou echt onze Minteh kunnen worden.
Sauer was ook al de beste speler in de onder 21 ver boven zijn leeftijd, van Persie is nog niet eens basisspeler in de onder 19. Groot verschil tussen die 2, en daarnaast we hebben 3 spitsen... Nesto Groen die het goed deed in o21 kan niet eens doorbreken nu. Wat betreft die gasten van AZ, die hebben nog niks/weinig laten zien op niveau daar moet je niet al geld voor neer willen leggen, Hebben ook een te lang doorlopend contract. En die Addai is zo'n zelfde Speler als Slory, dan kan je beter voor eigen jeugd gaan.
Mooie analyse, alleen het Slory vs Addai verhaal is wat overtrokken denk ik. Addai is effectiever geweest in alle jeugdcompetities en heeft al een volledig seizoen in de KKD gespeeld, niet onverdienstelijk trouwens. Het zou mijn inziens ook niet de nummer één rechtsbuiten zijn vanaf morgen maar wel binnen twee jaar.
Mee eens, alleen je moet dan gaan betalen voor iets wat je ook in huis kan hebben (met Slory in 2 jaar). Leuke speler maar bij AZ shoppen is voor ons niet weggelegd. Spelers in de jeugd wegplukken moet al voordat ze een contract hebben, en dat gaat bij AZ heel lastig.
Sauer was vaak nog redelijk onzichtbaar in de O21, van Persie zou gewoon basis hebben gestaan bij de O19 als hij geen slecht seizoen had gehad qua blessures.
Nog niks van gezien. Maar marktwaarde van 175k is dan 2,5 mil niet te veel van het goede?
Marktwaarde van Transfermarkt moet je niet zo spits nemen, worden maar eens in de zoveel tijd geüpdate.
Jij denkt echt dat je iemand die het op de Copa goed doet en alle hoofden zijn richting op krijgt daardoor voor 2 ton kunt kopen???
Even off topic, maar ik ben wel echt positief verrast door Priske. Ik had op basis van zijn uitstraling de angst dat hij veel te introvert zou zijn, weinig overwicht zou hebben, etc. Maar dat zit wel goed volgens mij! Heldere communicatie, niet bang om zijn mening direct te laten horen. Goede keuze van de club! Vond het een sterkere 1e interview en 1e persco dan die van Slot destijds.
@Bombarda klopt het dat er nu geen vervanger meer komt van Geertruida?
Waarom zou daar geen vervanger meer voor komen? Als hij vertrekt moet je toch gewoon een nieuwe goede rechtsback er bij krijgen, je hebt alleen Nieuwkoop (goed als back up) en Read vindt ik nog te jong en onervaren. Kasanwirjo is denk ik ook alleen goed genoeg als back up.
Omdat je nu al op 37 spelers zit. Je kan niet met zo'n groot selectie het seizoen ingaan. 4 rechtbacks is teveel en onnodig. Maak gewoon een keus tussen Nieuwkoop en Kasanwirjo.
Je gaat ook nog behoorlijk wat spelers lozen en vertrekken ga ik van uit. Keuze tussen Nieuwkoop en Kasanwirjo moet sws Nieuwkoop zijn. En Nieuwkoop is ook fijn voor het reglement in CL waar je je aan moet houden.
Eens, en vergeet Pedersen niet. Die moet ook weg. En die keuzes zijn er op meer plekken. Je hebt nu Hadj Moussa, Walemark en Slory op rechts, daarvan moeten er ook 1 of 2 afvallen. Op links Luka, Paixao, Sauer en Sebaoui. Daarvan moet er ook 1 sneuvelen. Middenveld heb je nog een heleboel spelers waarvan je keuzes moet maken. Het is nu wel echt tijd om spelers te lozen, want zoveel spelers is natuurlijk niet gezond.
Pedersen idd moet vertrekken. Walemark ook. Hadj Moussa uitlenen behoort tot de opties. Middenveld zou ik v/d Belt af laten vallen. En persoonlijk ben ik geen fan van Lingr, ik heb daar liever Milambo. En die vier aan de linkerflank vindt ik moeilijk. Ik zou Paixao meer als rechtsbuiten gaan zien en dan die 3 gasten elkaar het uit laten vechten. Sauer zou ook nog mee kunnen doen in de Youth League eventueel.
Komt omdat er nog niemand weg is. Bijlow, Hancko, Wieffer, Timber, Paixao, Geertruida en Gimenez gaan nog weg. Dit is ook Priske zijn eerste week, hij gaat eerst de opstellingen proberen die hij in gedachte heeft, bijvoorbeeld tegen dordrecht zaterdag en dan gaan er steeds meer spelers weg, definitief of huur. Zodra de eerst genoemde 7 weg zijn, dan wordt zonodig vervanging gehaald.
Indirect wordt dit opgevangen met Mitchell, maar er was nog een non-EU naam in beeld die ook op RB kon
Dus we gaan met een van de huidige rechtsbacks (allemaal niet goed genoeg) de Champions League in? Dat krijg je er bij mij niet in.
Houden nu vast aan Nieuwkoop + Read en de rest komt in aanmerking om te verkassen. Kasanwirjo, nog niet zeker want die is tweebenig en kan ook CB en LB
Pedersen dus ook? Jammer, juist hij was een groot gemis afgelopen seizoen.
Ik had gehoopt dat hij onder Priske het vertrouwen zou krijgen
Yep Pedersen wordt actief in de markt gezet
Als geertruida, Pedersen, Kasanwirio, eventueel Nieuwkoop allemaal vertrekken, gaan we de beoogde opvolger van Geertruida dan toch halen of is dat deze Mitchell?
Ik hoop toch niet dat we met Nieuwkoop als eerste rb het seizoen in gaan..
Feyenoord heeft al altijd de wens bij vertrek van Geertruida, wil Feyenoord 2 spelers voor hem als vervanging aantrekken een rechtsback en een cv voor de veelzijdigheid van Geertruida dus ja komt sowieso nog een back bij.
Wat een leuke transfer weer! Na Nadje, Carranza is ook dit weer een speler die nog niet bekend is bij het grote publiek. DTK is on fire! Priske maakt ook een goede indruk.
Waarom moet Rutger zich altijd zo enorm klein gedragen op X, dat straalt toch ook af op deze website? Zielige hetze tegen Slot en Te Kloese begint een beetje droevig te worden. Wat een niveau.
Doe gelukkig niet aan X. Weet dus ook niet wat Rutger gedaan og gezegd heeft.
Maar als hij nu negatief is begrijp ik dat niet zo. Slot zal vast dingen anders hebben kunnen doen maar, heeft Feyenoord wel gebracht waar we nu staan en dat is op alle fronten enorm verbeterd. En met alle inkomende talenten van dit moment zie ik ook niet zo wat DTK verkeerd doet. Maar dat is mijn mening
Ach hij is al een jaar lang bezig omdat meneer op z’n pikkie is getrapt voor de 800ste keer.
Na een negatieve opmerking ontvolgd hij je gelijk op X.
Gebeurd hier hetzelfde, zo kleinzerig als een kleuter. Typische narcist.
Ik kijk nauwelijks meer naar z'n tweets en opmerkingen en dat doet mij echt goed. Gozer vindt zichzelf zo geweldig en lijkt zichzelf zelfs boven de club te plaatsten als je ziet hoe hij over Slot en Te Kloese praat.
Tis zo intens zielig, is hij al meer dan een jaar mee bezig. En maar proberen bevestiging te zoeken en gelijk te halen. Gast is ‘volwassen’
1.87 goede lengte. Filmpjes doen me een beetje aan Kongolo denken, die had ook geweldige timing en ingrepen. Mag lekker met Beelen concurrentie aangaan en Trauner rustig afbouwen.
Deze jonge is nu al sterker dan Kongolo, alleen moet hij nog gaan voorkomen dat hij overtredingen maakt met zijn wilde tackles
@Bombarda is Jeyland Mitchell al door scouting aangeraden voor de copa america of is hij pas in beeld gekomen tijdens copa america (en door zijn optreden tegen vinicius)?
Mix van beiden. Kloese heeft hem met behulp van eigen zaakwaarnemer naar Rotterdam gehaald
Zaakwaarnemer van Te Kloese zelf ook?
Interessant! En dat is ook de tussenpersoon waar Feyenoord van koopt, wat Te Kloese als AD+TD bepaald?
@Bombarda hoelang ligt Dennis te Kloese nog vast?
Moet deze man niet een contract krijgen voor de komende 10 jaar?
Volgens mij is directie voor onbepaalde tijd?
Denk ik ook maar deze resultaten vallen ook bij de grote clubs op. Zou lekker zijn dat wanneer ze Don Dennis willen halen dat ze dan 20 milj neer moeten leggen
@Bombarda zegt jou matias galarza jouw iets 22 jaar argentijn 😉 vervanger wieffer mogelijk
De vervanger van Wieffer was actief op een eindtoernooi deze zomer, en dat is hij niet. Daarnaast zou hij best een dure optie zijn.
Ja is eindtoernooi bevestigd 100% door bombarda of gelul in de ruimte 😉
Wel een leuke suggestie want is een goede speler. Ben benieuwd of het toch die Brazhko gaat zijn.
Blij met deze aankoop! Was deze jongen alleen niet voor het toernooi voor veel goedkoper op te pikken?
Mogelijk wel, maar nu je hebt gezien dat hij Vinicius in z’n zak had, ben je er wel geruster op dat je waar voor je geld krijgt.
Met de 4 miljoen voor Lingr meegeteld kom je dus op zeven nieuwe spelers voor minder als 10 miljoen, tel je die niet mee is het helemaal bizar... lekker gescout 👍
Nou ja 6 maar snap wat je bedoeld als je ook zekovic meeneemt die totaal niet voor het 1ste bedoeld is maar goed . Maar alsnog 😉
Naast deze jongen Carranza,Nadje,Smal,Hadj Moussa en die jongen van de Graafschap die naar Dordrecht is, maakt 6 volgens mij, gezamenlijk voor ongeveer 5,2 miljoen meen ik. Ook niet allemaal direct voor het eerste, maar toch knap
En nu hopen dat er kwaliteit en geen kwantiteit tussen zit. Ik begrijp uit berichten via Ftm, dat slot de vertragende factor was de afgelopen jaren.

Ik begin wel te begrijpen waarom.
We zijn echt een handelshuis aan het worden. Goedkoop jonge talenten binnen halen. Zijn ze niet goed genoeg? Stallen bij Dordrecht en als ze dan nog niet voldoen verkopen met winst.
Helemaal eens. Gelukkig kost deze een paar miljoen. Al die gasten die voor een paar ton komen uit een Franse tweede divisie, het is een vreemdelingenlegioen puur voor de handel. En dat voor een club die juist moet doorselecteren. Voor mij hoeft het niet
Om door te selecteren heb je geld nodig. Op deze manier is het hopen op een nieuwe wieffer of Beelen en als dat er niet inzit dan geld verdienen met de doorverkoop zodat je uiteindelijk de financiële middelen hebt om toppers te kunnen bepalen. Denk dat dit gezond bedrijfsvoering is
Voor jou hoeft groeien als club dus ook niet? Dit soort domme opmerkingen zijn de reden waarom feyenoord jarenlang de meest trieste selecties presenteerde.
Lijkt me een topper dit. Vanaf 8 juli kunnen we echte klappers verwachten denk ik toch?
Ik ben onder de indruk van de manier waarop die verdedigd. Uit de snelheid van handelen maak ik op, dat er wel meer mensen onder de indruk waren bij Feyenoord. We kunnen onze lol op de komende weken, met het beoordelen van de nieuwe en teruggekeerde spelers.
Dat wordt dus een Chinook helikopter, het past allemaal niet meer in een gewone…
Dit jaar doen ze iets aparts voor ons. 2 helikopters ;-)
Waarschijnlijk open dag op Rotterdam Airport dit jaar😂
Heb begrepen dat het dit jaar een Boeing 737 word
Laten we het bij een Airbus houden! Voor je het weet hebben we helemaal geen spelers meer.
Ik hoor in de wandelgangen allemaal met de parachute uit Antonov An-225.
Dat ding is toch niet meer van deze tijd. Kuthelicopters zijn tientallen keren onveiliger dan vliegtuigen. Moet er niet aan denken dat een vol blik nieuwe transfers een keertje op de middenstip neerdondert.
Hoppetee! Voor dat bedrag kun je een gok wagen. Man moeten niet eens gaan hopen op een it’s happening van het bijtekenen van don DTK.
@Bombarda komt deze speler vanuit het netwerk van Henk Timmer, aangezien er over ‘Nederlandse tussenpersonen’ wordt gesproken? Net zoals Senesi in 2020?

Die gasten hebben serieus een goed netwerk opgebouwd daar, als hij via hun komt heb ik er wel vertrouwen in.
Nee, uit Muy Manero. Maar was intern al bekend bij F
Thanks. Die hebben best wel een flinke vinger in de pap sinds ze Te Kloese daar hebben geplaatst hè? Toch wel wat spelers uit hun stal gehaald.
@Bombarda we hebben nu best wel veel CV’s, zou het kunnen zijn dat binnen de club duidelijk is geworden dat Priske wellicht met 3 achterop wil gaan spelen? Of is daar nog geen info over bekend?
Hancko Beelen Mitchell 😏

(Ja ik weet dat Hanckie waarschijnlijk weg gaat)
Best wel veel CV's?

Hancko (gaat een transfer maken)
Geertruida (gaat een transfer maken)
Beelen
Trauner
Tsoungui

Wie vergeet ik?
Kasanwirjo, en misschien nog een jeugdspeler?
Neraysho Kasanwirjo (Jong oranje) is tweebenig en natuurlijk Jeyland Mitchell
Verder vind ik Milan Hokke een vent geworden...
Ik snap al niet dat die jongen niet meetraint met de selectie nu... Hokke was voor mij misschien wel de grote uitblinker van de onder 21 afgelopen seizoen (vooral 2e seizoenshelft) maar ik las in een eerdere comment van Bombarda dat Hokke zelf hoopt op een jaartje Dordrecht vgm.
Is ook wel is anders geweest.dat we het seizoen begonnen met 1,5 cv
Fer en Bouchataoui (wat leek die gast goed te worden … nu Eindhoven)
Moet zaterdag blijken... tegen FC Dordt