Atletico Feyenoord

Edit 1908.nl

Nieuws

José Maria Giménez definitief niet inzetbaar bij Atlético

Moreno

Eerder vandaag werd al bekend dat Atlético-verdediger José Maria Giménez een groot vraagteken zou zijn voor de wedstrijd van morgen, maar zojuist maakte de Madrileense club via de officiële clubkanalen bekend dat Giménez niet beschikbaar is tegen Feyenoord.

Dat is een behoorlijke aderlating voor trainer Diego Simeone, die naast Giménez ook nog een vraagteken heeft staan achter de namen van andere verdedigers Cesar Azpilicueta, Stefan Savic en Caglar Soyüncü. Achterin is het dus penibel in Madrid. 

Hoe lang de Uruguayaan uit de roulatie is, is nog niet bekend. De verklaring van Atlético Madrid luidde als volgt:

"De Uruguayaanse voetballer eindigde de wedstrijd tegen Cádiz met een spierblessure en na verschillende tests te hebben uitgevoerd, geeft het rapport van de medische dienst van de club aan dat hij kuitblessure heeft opgelopen. José Maria Giménez raakte geblesseerd tijdens de LaLiga-wedstrijd tegen Cádiz."

Delen

Reacties

Weet iemand of je een kaartje moet hebben als je bij de beurs wil kijken morgen?
De jongens die er geld opzetten denken dat je voor winst van Atletico 70 cent op je euro mag verdienen en op winst van Feyenoord 4 euro 50. Dat lijkt niet te duiden op een verwachte Feyenoord winst.
Zegt totaal niets wat wedkantoren voor winstfactor zetten. Vaak juist andersom.
Anders verdienen ze niets hè?
Wat daar op de bank zit, zal ook geen tweede onderklasse zijn... Waken voor onderschatting. Wel een morele opsteker.
Juist. Dat zijn topspelers die hun kans nu willen pakken, terwijl hun basisspelers de poule fase CL vaak zien als hinderlijk en ‘pauze’ nemen.
0-4 feyenoord 3x minteh niks aan de hand