Bevestigd
manschot

Manschot fluit inhaalduel Feyenoord - SC Cambuur

FeyenoordTM

De KNVB heeft Jeroen Manschot aangesteld als scheidsrechter voor het inhaalduel tussen Feyenoord en SC Cambuur. Aanstaande donderdag wordt dat duel om 20:00 afgetrapt. Het duel was op aanvraag verschoven om meer rust te genereren tussen Sturm Graz-uit en Lazio-thuis, met resultaat.

Manschot wordt bijgestaan door assistent-scheidsrechters Freek Vandeursen en Nils van Kampen. De vierde official is Marc Nagtegaal en de VAR is Stan Teuben, die bijgestaan wordt door Maarten Ketting.

Feyenoord werd elf maal eerder door Manschot gefloten, maar won nog niet de helft: Vijf overwinningen, vier remises. Rode kaarten vielen nog niet onder Manschot. Feyenoord kreeg ook geen penalty's mee. Eerder dit seizoen floot Manschot de met 3-4 gewonnen uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles.

Eind vorig seizoen floot Manschot zijn laatste wedstrijd in De Kuip: Destijds ging Feyenoord met 1-2 ten onder tegen FC Twente.