t-zand

VK Sportphoto

Nieuws

MATCHDAY • FC Dordrecht - Feyenoord [14:30]

Karst

Het is weer Matchday! Na zeven weken zonder Feyenoord begint vandaag het nieuwe seizoen met een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht. Om 14:30 zal er op de Krommedijk worden afgetrapt tussen de Rotterdammers en de Dordtenaren.

De oefencampagne van Feyenoord begint met een uitwedstrijd tegen de Schapekoppen, een club waarmee Feyenoord nauw samenwerkt. Vorig seizoen eindigde Dordrecht als vierde, met Feyenoorders Korede Osundina, Ilias Sebaoui, Shiloh 't Zand en Antef Tsoungui in hun gelederen.

Dit seizoen is de pas gecontracteerde Devin Haen uitgeleend aan FC Dordrecht. Ook Korede Osundina en Jayson Ezeb spelen volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid voor de Dordtse ploeg. Feyenoord-middenvelder Joep van der Sluijs maakte eerder deze week definitief de transfervrije overstap naar FC Dordrecht.

Voor de selectie is vandaag niet alleen de eerste wedstrijd van het seizoen, maar ook de eerste wedstrijd onder leiding van Brian Priske en zijn assistenten Björn Hamberg en Lukas Babalola. Zij zullen vandaag in hun eerste wedstrijd voor Feyenoord proberen om de Rotterdammers naar de overwinning te dirigeren. Voor Gijs Smal, Anis Hadj-Moussa, Julian Carranza en Chris-Kévin Nadje is dit de eerste keer dat zij in het rood en wit van Feyenoord gaan spelen.

De internationals van Feyenoord zullen later in de voorbereiding aansluiten bij de selectie. Sommigen zijn nog actief op het EK, anderen genieten nog van hun welverdiende vakantie. 

Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag? 

Delen

Reacties

Wat een geklaag weer over Feyenoord One .... dus niemand van de klagers heeft € 4,15/maand over om ALLE wedstrijden/docu's etc in z'n geheel te kunnen [terug]kijken??? ESPN is duurder hé. Eet je toch gewoon 2 hamburgers minder per maand ;-))
Kan ik vanuit Feyenoord ONE de wedstrijd op de tv streamen? Zo ja, hoe?
Krijgt Feyenoord nog geld bij hansson deal Heracles?
Het wordt zo stilzwijgend geaccepteerd allemaal, maar ik vind het schandalig dat je een abonnement moet hebben om oefenpotjes te kunnen bekijken. Er wordt genoeg verdiend, hou bepaalde basiszaken toch betaalbaar voor mensen met een smalle beurs.
50 voor een heel jaar is toch prima betaalbaar? 25 euro zelfs als je een seizoenskaart hebt. Dat is gewoon 1 broodje per maand minder.
25 euro ook als je lid bent van het Legioen.
Prima betaalbaar. Maar het komt bij mij naast Netflix, Videoland, VI Pro, noem maar op. Weet je, ik hoef echt niet minder te eten als ik vandaag een abo afsluit. Maar er zijn genoeg mensen (ik ken een voorbeeld) die lastig rond kunnen komen en die niet even naar de vrouw kunnen stappen met ‘Ik heb nog even 50 euro nodig voor m’n hobby’. Ik vind je totaal buiten de realiteit leven met je ‘gewoon 1 broodje per maand minder eten’. De mensen waar ik het over heb eten dat broodje niet eens. Maar ook dat zijn supporters! Iets als oefenwedstrijden moet je gewoon voor iedereen toegankelijk laten zijn.
Tja, diensten als Netflix en Videoland bijvoorbeeld zijn ook gewoon keuzes hè? Je HOEFT niet te betalen als je niet wil. En het is niet alleen oefenwedstrijden hè? Ook docu's, hele wedstrijden krijg je erbij. Vaste lasten zoals huis en water is logisch maar de rest zijn gewoon keuzes die je maakt en prio's die je zelf stelt. Als jij graag bijv. VI Pro wil, vooral doen. Als jij een abo wil nemen voor telegraaf weekbladen, vooral doen. Datzelfde geldt voor Feyenoord One, wat nog het meest goedkoopst is van allemaal.

En je hoeft mij niet te vertellen over geldproblemen, daar weet ik zelf alles van. Het gaat erom dat je voor jezelf de juiste prioriteiten stelt en gewoon kijkt of dat het waard is, dat hoort erbij als je in zo'n situatie zit. Mocht je het echt willen, kun je kijken of er ergens anders iets minder aan uitgeven kan worden en zo een balans op te maken. Ik vind zeuren om 1 abbo terwijl je er zelf bijv. 10 hebt heel hypocriet.
Je moet wel goed lezen. De voorbeelden van Netflix, etc. gingen over mij. Waarbij ik meteen liet doorschemeren dat ik een One abo wel kan ophoesten. Mijn verhaal ging over mensen die maar net rond kunnen komen. Die geen Netflix of wat dan ook hebben. Die amper eten hebben. Dat kunnen grote supporters zijn. De extra content is tot daar aan toe, maar ik vind wel dat ook zij recht hebben op oefenwedstrijden. Net als de persconferenties zou dat gratis moeten zijn.
Als je met iedereen rekening gaat houden is het einde zoek. Je moet ergens een grens trekken, waarbij eenmalig 50 euro per jaar echt aan de hele lage kant zit als je ziet hoeveel je tegenwoordig voor alles moet betalen. Een kaartje in het stadion is soms zelfs duurder. Als het 200 euro was dan zou ik je snappen. Het maken van Feyenoord One is ook niet gratis hè? Het geld moet ergens terugkomen. Persco's zijn ook gewoon gratis btw.
Ben het met je eens hoor. Een oefenwedstrijd valt wat mij betreft niet onder zogenoemde extra content. De voorbereiding moet voor elke supporter van Feyenoord te volgen zijn. Is het niet via een open kanaal op TV, dan wel via de sociale kanalen, zoals dat de voorbije seizoenen is gedaan. Als je een streamingdienst start, ga dan ook de uitdaging aan om met die dienst te verdienen aan unieke content (kleedkamer, docu’s, interviews, etc.) en laat de oefenwedstrijden voor iedereen toegankelijk.
werkt Feijenoord one ook vanuit het buitenland?
Pfff iemand miss een feyenoord one acc mede kameraden?😢
Kan je ook gewoon zelf aanmaken.
Je moet toch 50 euro betalen on de oefenwedstrijden te bekijken? Of is het gratis om te kijken?
Je moet €50 betalen voor een lidmaatschap van Feyenoord One. En daarop worden onder andere de oefenwedstrijden uitgezonden.
25 euro voor een heel jaar als je SK hebt of lid bent van Legioen. Tegenwoordig is een uur bowlen duurder.
25 euro. Voor een heel jaar. 2 euro per maand kan je echt wel missen.
Is dit ergens te zien? Behalve op feyenoord one
Nee, helaas enkel op Feyenoord ONE en uiteraard aan de Krommedijk!
Voor het geld van 2 uurtje kroegen heb je een abo
Haha ja ik doe niet kroegen. 2 kinderen en een duur leven in NL moet er keuzes gemaakt worden he 😜