Betrouwbaar
senesi-bournemouth

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Matteo Moretto: 'Senesi één stap verwijderd van Bournemouth'

Van de redactie

De onderhandelingen tussen Feyenoord, Marcos Senesi en AFC Bournemouth verkeren in een vergevorderd staduim. Daar maakt de zeer betrouwbare journalist Matteo Moretto vrijdagavond melding van via Twitter.

Volgens de journalist verlangt Feyenoord 15 miljoen euro inclusief bonussen voor de verdediger. De transfer van de 25-jarige Argentijn is volgens Moretto 'nog slechts één stap verwijderd' van een akkoord. 

Ook West Ham United is zéker in de race voor Senesi. Geluiden dat The Hammers zich niet gemeld zouden hebben, kunnen de prullenbak in: De Londenaren hebben wel degelijk 'méér dan alleen geïnformeerd' naar de Argentijns-international.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM hoe zit het met de contractverlenging van Lutshaa?
Zo benieuwd of die optie om een jaar te verlengen een Sjaakcontract is
Je gaat toch niet naar een promovendus in Engeland? Blijf dan nog een jaar. Aan de andere kant, nu krijg je nog geld voor hem. Zonde dat hij weg gaat
mooi een jaartje bournemouth iedere dag spelen tegen de beste ter wereld. Waarna een topclub hem kan oppikken of nog 2 jaar feyenoord. Ik zou ook vertrekken.
Grote kans op speeltijd in de premier league, ideale kans voor hem om zich echt goed in de kijker te kunnen spelen voor het wk. Als je het goed doet in de premier league dan mag je zo mee. Een defensieve ploeg past hem wel denk ik en al degraderen ze, dan kan je ook gewoon een mooie stap maken als je het goed hebt gedaan, zie ake.
Dat die Vina komt, geloof ik ook niet zo meer in.
Las net dat hij een nieuw nummer uitgekozen had.
Slechte zaak, je kan ook teveel spelers verkopen.
Orrie, Justin, Geert, Trauner de rest is nieuw dat kan prima
West Ham United is niet concreet voor Marcos Senesi, zo meldt Feyenoord-watcher Marcel van der Kraan van De Telegraaf. De journalist heeft navraag gedaan bij Feyenoord en daar is geen officieel bod binnen gekomen van de Engelse club. FTM?
Hoe zit het nou met Lopez,die is al twee dagen in Rotterdam en zou dus al medisch gekeurd moeten zijn,en wanneer is zijn presentatie
Bournemouth is het contract met Marcos Senesi al tot juni 2026 overeengekomen, met de kans om het met nog een jaar te verlengen.
* ⃣ Er is al een formeel bod van € 15.000.000 en nu worden de bonussen met Feyenoord besproken.
* ⃣ Ondanks geruchten zit West Ham er niet achter 🇦🇷 . ⌛️

https://twitter.com/CLMerlo/status/1555687596101193733
18 incl bonussen. Aursnes gewoon niet meer weg laten gaan. Prima zo.
Aursnes gewoon verkopen en als ze kokcu en bijlow willen ook! We zitten toch al in een opbouwseizoen.
Win-win situatie. Senesi verkopen voor wat miljoenen, geertruida kan centraal gaan spelen waar hij het beste tot zijn recht komt. Die gaat zich binnen één jaar gigantisch ontwikkelen als een van de beste cv's van de eredivisie. Hij heeft alles in zich, niet alleen de kwaliteiten maar nog belangrijker de juiste mentaliteit.
Het mooie van dit is dat je dan pedersen rechts zet die ook kapitaal vertegenwoordigd en een aanvallende back is wat past bij Slot's systeem om vervolgens Benita als backup zijn minuten kan maken. Heb je alleen nog een 4de centrale verdediger nodig wellicht. Toch vind ik de opbouwende kwaliteiten van Geertruida nog wel matig wat ook in de laatste pot weer zichtbaar was. Ben benieuwd
Dit roep ik al jaren, precies dit. Lutsha op rcv is echt een beest.
Ik verwacht niet dat Slot met 2 rechtsbenige CV gaat spelen.
Sorry vind Geertruida al rb zich juist prima ontwikkelen. Achterin centraal vind ik hem bij tijd en wijlen kwetsbaar
Ik vind m juist veel te kort komrn als cv.
Slot heeft een paar maanden geleden nog gezegd hem het beste te vinden als cv dus ben benieuwd waar hij vooral zal komen te spelen.
Bron? Afgelopen week zei hij nog dat ie Lutsha vooral als rechtsback ziet.
De onderhandelingen met paixao schieten ook niet echt op lees ik op twitter ..
Gaat om bonussen en door verkoop die komen er dit weekend wel uit
Gnontooo scoort een goallll gnonto scoort een goal!!
Ftm wanneer word Lopez dan gepresenteerd????
15 miljoen zal wel in ponden zijn, waardoor je rond de 17 á 18 miljoen euro uitkomt inclusief bonussen. Die fout met valuta werd al vaker gemaakt.
Dat maakt het iets dragelijker.
15 Incl bonus is wat schamel.. kan niet geloven dat Feyenoord die deal zou maken. Dan blijft er niks over…
Als hem nu niet verkoopt, houd je niks over en loopt hij volgend seizoen gratis weg.
Matteo Moretto zet toch echt duidelijk een euroteken achter de 15 neer
Ik zeg lijntje uitgooien naar Stefan de Vrij! Heb gehoord dat die jongen wel een balletje kan trappen
Dat zou een lekkere zijn hoor! Haha ben er alleen bang voor 😉
Prima optie voor Marcos, grotere clubs gaan er momenteel echt niet komen voor hem. Succes in de UK Marcos en bedankt voor bewezen diensten.
Ik dek dat #FTM weer iets aan het klaarzetten is, ik zie vandaag weinig respons op de vragen die gesteld zijn( btw ik begrijp ook wel dat hij ook andere taken heeft voor zijn werkgever)
Of hij heeft al 2 kratjes bier op en geniet momenteel van z'n 3e lapdance van de avond
Snap niet dat hij zelf niet nog een jaar verlengt en een jaar blijft. Hij is echt nog niet uitgeleerd bij Feyenoord en we spelen EL wat miss voor mooiere clubs dan bournemouth zorgt.
Iedereen wil het hoogst haalbare, dat is oa de Premier League. Bournemouth is voor hem ideaal omdat hij op '16' alleen maar hoeft te verdedigen. Kan hij misschien daarna nog een stapje hogerop maken.
Waarschijnlijk zit in de optie dat hij gelimiteerd weg mag, en een hoog salaris krijgt. Vandaar dat Feyenoord de optie nog niet gelicht heeft. Denk ik he
Alles boven de 15 is meegenomen, wil zijn contract niet verlengen, *** contract.

Uithuilen en bouwen met nieuwe spelers.
En dan een beter contract aanbieden, waar we de prijs wel mee kunnen opkrikken zoals andere clubs
De clubs kunnen wel een akkoord bereiken maar dan nog hangt het van Senesi zelf af of die daadwerkelijk gaat.
Naar mijn weten is Senesi niet happig om te vertrekken en dan al zeker niet naar een promovendus waarvan de kans zeer groot is dat ze aan het einde van het seizoen weer gedegradeerd zijn.
Als hij zocj laat zien worst hij opgepikt door andere club. Feyenoord moet doorverkoop percentage bedingen. Laten we even rustig afwachten. De een zegt west ham meldt zich wel en de ander niet…
Kans om in de premier league te spelen krijg je niet zo maar. Kan nog eens goed uitpakken voor hem, bij een defensie ploeg, helemaal omdat hij zo goede lange pass in de voeten heeft. Dan kan hij zo hoger op. Hij zal daar sowieso goed verdienen, Afkoop clausule er in bij degradatie en het is rond.
15 miljoen inclusief bonussen vind ik wel jammer. Hopelijk snel geld investeren in een waardig vervanger, linksback en een paar talenten voor de vleugel.
Volgend een journalist, denk niet dat de journalist bij de gesprekken zit
Hij kan zo als veel journalisten zijn lijntjes hebben naar clubs en zaakwaarnemers.
Schreven ze van malacia ook, geen dit geen dat bla bla. Eerst maar tekenen en dan horen we en zien we het wel. Tijden van Martin van Geel zijn voorbij
https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/komst-senesi-is-ultieme-voorbeeld-van-nieuwe-denken-in-de-kuip~a93284c7/

Artikeltje destijds over de komst van Senesi, veel partijen waren natuurlijk nodig om deze transfer af te ronden wat ook betekent dat behalve die 10% Feyenoord nog genoeg geld naar andere partijen zal moeten sturen. Het doel was destijds om Senesi voor het dubbele te verkopen en dat lijkt te lukken.

En ik snap ook wel dat Feyenoord niet het risico wil nemen met zo'n korte contractduur en al die partijen die baat hebben bij deze transfer. Feyenoord is nu gezond om transfers zonder dit soort schimmige makelaars en investeerders te doen, dus laten we dit maar afronden en hier vanaf zijn.
Er moet iets zijn waardoor de optie niet is gelicht. Ik vind dan € 15m voor een 1-jarig contract netjes. Zou mooi zijn als er nog een doorverkooppercentage wordt geregeld. Zou me niet verbazen als ie na een jaar door een middenmoter zal worden overgenomen en dan is het al snel € 25-30m.
Waarom zouden ze die optie nu al moeten lichten? Dat doen ze natuurlijk alleen als ie niet verkocht wordt.
Voor een beter onderhandelingspositie.
Ik heb het vermoeden dat dat gepaard gaat met een nadelige clausule. Anders hadden ze dat natuurlijk al lang gedaan.
Klopt inderdaad, als ze de optie lichten krijgt San Lorenzo zijn vorige club een hoger percentage dan de 10%
Even wachten wat nu precies de som is…hopelijk doorverkoopt percentage…in Engeland kan het zomaar zijn dat hij wordt opgepikt door een andere clun
Alles goed en wel, maar als we zondag zonder Senesi en Aursnes moeten spelen dan heb ik er toch wel een hard hoofd in.
Die spelen gewoon nog hoor Feyenoord is echt niet dom om een dag voor de wedstrijd die twee spelers te laten gaan
Feyenoord supporters over Gnonto: hoe durven ze dit te vragen, hij heeft nog maar 1 jaar contract dan moet je water bij de wijn doen.
Feyenoord supporters wanneer Feyenoord 15 miljoen krijgt voor Senesi met één jaar contract: .....

Beetje hypocriet toch?
Senesi heeft ook nog een optie om 1 jaar extra verlengen, heeft ook meer ervaring en heeft nog een Europese finale gespeeld. Nee ik vind het hypocriet.
Hopelijk komt er binnenkort een optie om je reactie aan te passen.
De optie is niet relevant want niet gelicht. En Feyenoord had hem echt wel gelicht als het de moeite waard was geweest.

En het gaat erom dat je bij een éénjarig contract al gauw maar een percentage van de waarde hoeft te betalen. Iets waar Feyenoord met bijv Lopez, Aursnes en Pedersen graag gebruik van maakt. (En dus eventueel ook met Gnonto)

15 miljoen met 1 jaar contract geeft aan dat beide ploegen erkennen dat je hier te maken heb met een speler die normaal meer dan 20 miljoen had moeten opbrengen.
Die optie kan gewoon nog gelicht worden dus tuurlijk is dat relevant. Die wordt pas gelicht als ie niet verkocht wordt.
Ik snap al die verwarring omtrent die optie niet. Je hoeft een optie helemaal niet te lichten om je onderhandelingspositie te verbeteren. Het is een eenzijdige optie, dit weten geïnteresseerde clubs ook. Natuurlijk licht Feyenoord de optie nu niet, dit zal gepaard gaan met salarisverhoging - waarom zouden ze. Desalniettemin weten geïnteresseerde clubs van de optie, dus dit doet niks af aan de onderhandelingspositie.
Senesi speelt al jaren op niveau en gnonto heb een x leuk gespeeld bij Italië,en hij mag alleen opdraven als veel spelers niet worden opgeroepen,dat is het grote verschil
Er is een verschil in de uiteindelijke waarde sure, maar niet in het idee dat op moment dat er nog maar 1 jaar contract is er altijd een percentage van de werkelijke transferwaarde afgaat.
“Bournemouth bod uitgebracht, West Ham meer dan geïnformeerd “ …. Lekker tegen elkaar op laten bieden,en dan tevreden zijn met 17,5 miljoen.
Met het huidige contract wat Senesi nog heeft is dat een prima bedrag! Maar toch zou ik graag zien dat de 2 clubs tegen elkaar op gaan bieden.
@FTM @1908 aangezien er vandaag over zerrouki gesproken zou worden maar er geen nieuws is naast dat het bod te laag is een Feyenoord meer moet bieden, kunnen we er dan vanuit gaan dat die 13 in een dozijn voetballer niet komt. Die zerrouki is niet het niveau wat Feyenoord moet nastreven!!
Kan jij niet naar fr12 met steeds negatieve gelul
Hij werd gehaald met het idee om ons transferrecord te verbreken maar daarvoor heeft hij hier veel te wisselend gespeeld. Ik kon me ook niet voorstellen dat de grote clubs zouden komen en dat is dus ook uitgebleven. Zal dan net als Aursnes vast wel over het weekend worden getild.
Begin dit seizoen nog, toen had hij paar maanden dat je dacht, die raken we nooit kwijt voor kostprijs. Zo traag en verdedigend soms zo slap.
Maar afgelopen maanden was hij heel goed. Maar ja dat is niet genoeg voor buiten categorie clubs.
Ja met Trauner naast hem kon hij zich op zijn eigen concentreren en ging het beter. Kan echt prima verdedigen maar inderdaad traag en weleens nonchalant.
Ben toch wel teleurgesteld in de afgelopen week. Als de berichtgevingen kloppen hebben we niets geleerd van het verleden en gaan we wederom door met het beleid ‘te laag verkopen, te hoog inkopen.’
Mag aanemen 15 mil exclusief bonussen anders weer fooitje bournemouth mooie club not west ham pas beter bij hem
Al die verwachtingen van inkomende transferbedragen komen ook niet allemaal uit, helaas. Hopelijk biedt WHU nog ff snel wat miljoentjes meer.
15 mil exl is prima, inclusief is wanbeleid.
Ja 15mil excl bonus van 10 euro is prima....
Als ik naar de huidige markt kijk wat er aan spelers uitgegeven wordt, en zeker wat er in Engeland uitgegeven word… vond k dit wel schraal 15 milj. Zit eerder te denken aan 20- 25mijl.
Contract van 1 jaar 15 mil prima. HancKo direct halen
Zullen er geen betere zijn dan hancko westham had ook intresse maar doet er niks mee
Hoop toch op 15 mil excl bonussen. Maar gun het hem van harte! Verwacht dat die wel vervangbaar is.
De info volgens een journalist, denk niet dat jij bij het gesprek zit
Ik mag hopen dat inclusief een typfout is???
Variables incluidas staat er in dat Twitter bericht.