Primeur Bevestigd
Antoni Milambo | VK Sportphoto

VK Sportphoto

Nieuws

Milambo onzeker voor Heerenveen-uit

FeyenoordTM

Antoni Milambo (18) is onzeker voor het uitduel van Feyenoord bij SC Heerenveen. Het duel staat aanstaande zondag om 14:30 op het programma van de Eredivisie in het Abe Lenstra Stadion.

De middenvelder uit de eigen jeugdopleiding is recent licht geblesseerd geraakt en is daarom een twijfelgeval voor de aanstaande speelronde. Onlangs verlengde hij zijn contract tot medio 2027 en verscheen hij in de basis voor het uitduel bij PSV (2-2).

Milambo is geselecteerd voor Jong Oranje onder 19, maar ook de duels tegen de leeftijdsgenoten van Litouwen en Frankrijk zijn onzeker. De lichte blessure lijkt verder mee te vallen, waardoor Milambo na de interlandperiode terugverwacht wordt bij Feyenoord.

Buiten Milambo moet Feyenoord het in Heerenveen ook nog stellen zonder de geblesseerde Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël en Calvin Stengs. Ook Alireza Jahanbakhsh werkt hard aan zijn herstel: hij hoopt zondag te halen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik lees hier over weghorst, ik weet heus wel dat hier velen het goed bedoelen, maar deze man heeft nog contract tot 2025 en die heeft hoog salaris, dat is totaal niet verantwoord. Verder wil hij graag naar Twente, dat kan hij doen als hij transfervrij is. Verder gaat Feyenoord echt niet fors investeren in oude dure speler.
En zeker Woutje niet.
Maakt niet uit. Onze talenten krijgen toch nauwelijks speeltijd.

Rechtsback Nieuwkoop staat inmiddels als vleugelaanvaller hoger in de pikorde dan Sauer.
Misschien doet Slot dat omdat hij de spelers dagelijks ziet trainen?
In wezen heeft Slot altijd gelijk. Hij is een toptrainer. Maar af en toe hoop ik toch dat hij onze talenten wat meer speeltijd geeft. Slot wil niets aan het toeval overlaten en kiest al snel liever voor ervaring. Hartman kon hem wel direct overtuigen. In wezen is hij het enige talent die onder Arne Slot is doorgebroken.
Het lijkt erop dat meerdere spelers op doorbreken staan bij het krijgen van voldoende speelminuten. Hopelijk heeft Arne Slot daar voldoende oog voor.
Beelen en Wieffer ook, al kwamen die niet uit de eigen jeugd.
Maar natuurlijk hoop ik met jou ook dat talenten op de training Slot overtuigen!
Beelen en Wieffer waren 22 en 23 jaar bij hun doorbraak inbde Eredivisie. Beiden hadden al wekelijks in de Eerste Divisie hele wedstrijden gespeeld. Dat vind ik iets anders.
Doorbraak van eigen jeugd is alleen Hartman. De anderen moeten het hebben van ruiken aan het eerste elftal en af en toe eens een invalbeurt.
Milambo heeft echt wel stevige concurrentie. Dat is bij Sauer minder. Op basis van zijn invalbeurten vind ik hem onze beste buitenspeler met het hoogste rendement. Hij mag wel wat vaker invallen. Pas dan komt het moment van doorbreken. Van altijd op de bank zitten wordt hij niet beter.
Dit vind ik trouwens het enige minpunt van Arne Slot de terughoudendheid van inzet van talent.
Ik blijf ervan uitgaan dat Slot de beste spelers opstelt en dat hij dat beter ziet op de training dan wij op dit forum. Door het hogere niveau is de sprong ook groter geworden. Mogelijk zou Zechiël meer gespeeld hebben als hij niet geblesseerd was, want die vond ik ècht wat brengen als hij inviel. Sauer heeft potentie maar vooral in het meeverdedigen vaak nog te licht. Minteh doet dat beter. Maar inderdaad, ook dat zeg ik vanaf dit forum.
Je hebt gelijk. Als er een middenvelder vertrekt, vraag ik mij af of daar vervanging voor moet komen met Milambo en Zechiël.
@FeyenoordTM Henry Martin of Wout Weghorst (weet dat hij hier niet heel populair is, maar wel een typische Feyenoord speler) in beeld bij eventueel vertrek van Gimenez? Beide spelers die bekend zijn binnen de staf (Te Kloese en Slot)
Hoe zie jij in Weghorst een "typische Feyenoord speler"?
Qua inzet, eens. Alleen zal hij dan wel dat theatrale B-acteerwerk van hem achterwege moeten gaan laten.
Hardwerkende speler met enorm veel passie alleen heeft hij dat dan net te veel in mijn optiek. Maar dat is in principe wel een Feyenoord speler. Ook in het spel van Slot kan hij geweldig mee met het drukzetten en het zijn van een aanspeelpunt, waar Gimenez nog het nodige moeite mee heeft.
Eens. Lijkt me een hele goede versterking maar moet inderdaad iets doen aan zijn gedrag.
Mag toch hopen dat er andere namen op tafel komen
Vervelend voor hem maar, word toch te weinig gebruikt dus zal voor het wedstrijd verloop niet van veel invloed zijn.
Zal wel weer Zerrouki, Wieffer, Timber worden op middenveld.
Jammer voor milambo hopelijk snel weer terug en goed nieuws van jahanbakhsh.