nieuwkoop

VK Sportphoto

Nieuws

Nieuwkoop: "Het voelt alsof ik stiekem nooit weg ben geweest"

Van de redactie

Voor deze nieuwe aflevering van #IntoTheWeekend gaat Mascha de padelbaan op met Bart Nieuwkoop. De rechtsback vertelt uitgebreid over zijn terugkeer naar Feyenoord en zijn ervaringen in België. 

In de zomer van 2021 vertrok de rechtsback naar Union St. Gilles in België. Na twee seizoenen keerde Nieuwkoop weer terug naar Rotterdam. "Het voelt toch eigenlijk stiekem alsof ik nooit echt weg ben geweest van Feyenoord. In die twee jaar in België heb ik Feyenoord nog op de voet gevolgd. Dan voelt het wel echt als thuiskomen", begint Nieuwkoop. 

Er is veel veranderd in het team sinds zijn eerdere vertrek. "In twee jaar tijd eigenlijk alleen Justin en Lutsharel, volgens mij alleen die twee waarmee ik heb gespeeld in de eerste periode. Je kent verder heel veel mensen. De medische staf en de mensen die er werken. Dat voelt wel goed. Ik kan me wel makkelijk aanpassen, denk ik. De locatie ken je, maar er is toch qua mensen wel weer wat veranderd, waardoor je je plekje moet vinden. Iedereen is heel relaxed en ik ben heel goed opgevangen", aldus Nieuwkoop.

Bekijk hieronder de gehele video via het YouTubekanaal van Feyenoord.

Volg 1908.nl nu ook via Whatsapp! Klik hier voor het kanaal

Delen

Reacties

Nog geen reacties