Gerucht
Luciano Rodríguez | YouTube thumbnail via 'Brazil Scout'

YouTube thumbnail via 'Brazil Scout'

Transfers

'Onderhandelingen Rodríguez in laatste fase'

FeyenoordTM

Journalist Rodrigo Romano meldt dinsdag dat Feyenoord en Liverpool Montevideo in de laatste fase verkeren betreffende het concrete onderhandelingsproces om Luciano Rodríguez

Een korte opsomming van wat de Zuid-Amerikaanse journalist weet te melden:

  • José Luis Palma, de sportief directeur van Liverpool Montevideo, zou ondertussen overtuigd zijn geraakt van het laatste Rotterdamse aanbod.
  • De laatste onderhandelingen gaan, zoals gemeld, over het percentage van de transferrechten: die komen naar verwachting uit op 70 tot 80% voor Feyenoord.
  • Er wordt een totale transfersom van vijftien miljoen dollar genoemd, omgerekend bijna veertien miljoen euro: die informatie strookt niet met de informatie van 1908.nl.
  • De aanvaller zou daarmee de duurste uitgaande Uruguayaanse transfer ooit kunnen worden.
  • Rodríguez' vorige club Progreso zou ook voor 20% meedingen aan de transfer.
  • De komende uren zouden beslissend kunnen worden om een klap te geven op de definitieve transfer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Helaas zal deze speler pas in de zomer komen denk ik
Is te kort dag nu
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1177322/rodr-guez-deal-ingewikkeld-feyenoord-wendt-zich-mogelijk-tot-driouech.html
Als hij net zo goed is als Ivanusec verwacht ik er géén klote van ! Als hij al tekend voor Feyenoord
https://footballtalentscout.net/2023/08/11/luciano-rodriguez-the-uruguayan-mbappe-by-sebastian-ferro/
Hopen op een snelle 'here we go' zodat we door kunnen gaan met Mbabu of Assignon, de laatste heeft mijn voorkeur.
Komt echt geen rechtsback deze winter.
Neco Williams heeft mijn voorkeur
Komt alleen helaas niet. Nigeria en Ivoorkust nog in Afrika Cup.
Wellicht beter om te wachten dan tot de zomer
Moet vanavond wel rond komen toch willen we hem nog keuren? Of mag dit na de deadline?
Was er niet al een medisch team onderweg voor de keuring??
Geen rechtstreekse vluchten meer naar Caracas in Venezuela. Je kan dus de hele avond vertrekken of wel via Madrid of via Lissabon of via Istanbul.
Vanaf hoelaat weten wij hey ongeveer dat het officieel is?
Ik denk vanaf ongeveer.20:02 en 58 seconden maar kan er 2 seconden naast zitten
Vanavond is het rond en dan gelijk door naar Frankrijk voor Assignon. Lekker toch nog twee goed aanvullingen erbij
gaat niet gebeuren een rechtsback heeft geen prio dan weet je al genoeg
Geen prio klopt maar dacht ook ergens in de topics gelezen te hebben mocht deze deal afgerond zijn en er is nog tijd .......
Volgens zuid-amerikaanse media is het rond!
Vanavond wel? Of denk je dat het spannend gaat worden
Laten we het hopen, volgens de laatste info is hij nog van de partij bij Uruguay U23
Verwacht je dat hij Uruguay U23 verlaat dan wanneer het rond is?
Ik denk meer dan licht voordeel. Toegang tot mogelijk Champions League en daar zelf nog aan kunnen bij dragen of naar buurland Argentinië. Ik zou t ook wel weten.
Ach als je hierdoor zeker 2e wordt en jezelf versterkt altijd goed. We moeten mee met de gekte!
Volgens journalist Sebastián Srur geeft River Plate de strijd nog niet op… https://x.com/sebasrur/status/1752359037281145165?s=46&t=1Eu5tvfsUT9Zbuvhb9T9jA
Als river zich ook meldt zal het nog wel eens kunnen stuklopen
Jij bent echt vermoeiend gast....
Sarcasme niet begrepen? Volgens mij reageer ik hieronder heel normaal?
Je moet leren hoe je sarcasme gebruikt kennelijk.
En nee je reageert zelden normaal.
Gewoon lekker weg blijven met je nep accountje.
Te kloese moet gewoon nog even gas geven en een ding scheelt : rodriguez wil zijn carrière graag in Europa voortzetten en dat is een licht voordeel waarschijnlijk.
Mijn favoriete zuidamerikaanse team tegen mijn liefde Feyenoord.
Let's GOOOOO
Eerst zien dan geloven... oftewel GEEN WOORDEN, MAAR DADEN!
Op fr12 nog een mooie analyse waarom deze speler ons niet verder gaat helpen. 40% dribbelsucces, geen specifieke actie om een man uit te spelen. De volgende Paixao/Ivanusec lijkt me dus.
Want dribbelen is het enige wat we nodig hebben? Dit is een speler die wat opportunisme in zijn spel heeft dat gecombineerd met een geweldige traptechniek. Voor de lange termijn lijkt het een prima toevoeging. Half jaartje wennen en dan volgend jaar knallen. De nieuwe dribbelkoning komt van de zomer wel. Aangezien de meeste buitenspelers weg gaan.
Ach, je moet maar zo denken. Feyenoord speelt, net als afgelopen weekend, het gros van de wedstrijden met 60 - 65 procent balbezit ver op de helft van de tegenstander. Die kwaliteiten die hem in hetzelfde artikel worden toegedicht komen dan beter van pas, dan alleen maar dribbelen. Als je naar de data kijkt, scoren bovendien de echte dribbelkoningen van de eredivisie gemiddeld 52 - 56 procent qua succespercentage met dribbels. Mislukt dan ook bijna de helft van ;)
Paixao heeft dus 56% en die komt al amper zijn mannetje voorbij. En ja als we meer variatie in ons aanvallende spel willen en vaker gevaarlijker worden dan is het belangrijk dat je vleugels regelmatig hun man uit kunnen spelen en zo de achterlijn kunnen halen en vanuit daar gevaar stichten.

Ivanusec en Paixao lukt dat bijna niet en oa. daarom bijten we ons heel snel stuk op de verdediging van de onderkant van de ED. Zij voetballen elke keer de drukte in en komen veel te weinig over de laatste linie heen.
Het idee is mooi dat de vleugelspelers hun man uitspelen en dan de achterlijn opzoeken om daar een gevaarlijke voorzet te geven. Gewoon om 1 simpele reden we hebben rechtsbenige spelers op de linkervleugel staan. Dus als ze de achterlijn halen zullen ze eerst naar hun goede been moeten draaien om die voorzet goed te geven. Daarom komt Paixão beter op rechts uit en Ivanusec eigenlijk vanuit de rol achter de spits moeten komen
Er zitten in de hele selectie voor wat betreft middenveld en aanval slecht 3 spelers met een prio linkerbeen

Santiago Gimenez, Calvin Stengs en Jankuba Minteh. Verder is alles rechts. En moet dus vanaf de linkerkant eerst naar binnen toe om bij hun beste voet/been uit te komen.

Dat is voorspelbaar en rete goed te verdedigen. Ik zag de naam van Sinisterra voorbij komen die was zover ik me kan herinneren ook links en kon een man passeren en de achterlijn opzoeken
Al onze vleugelspelers hebben opportunisme in hun spel en een goede traptechniek. Dat is inderdaad geen toevoeging ten opzichte wat we hebben. Wat wel een toevoeging is is een type Minteh maar dan met een beetje overzicht. Minteh is vaak dreigend omdat hij zijn mannetje kan uitspelen en buitenom diep kan gaan en dat kan variëren.
Het is jammer dat Summerville deze zomer niet is gekomen. Zo'n speler zoeken we ook inderdaad, maar een Rodriguez heeft een geweldig afstandsschot. Dat heeft verder ook niemand in de selectie. Ja, Ali kon nog wel eens van afstand verrassen. Ik denk zeker dat hij op termijn wat speciaals gaat toevoegen bij ons. Van de zomer zijn Minteh, Ali, Dilrosun iedergeval weg en moeten dus ook worden vervangen. Dan moeten we hard op zoek naar een type Sinisterra. Iemand die zo 3 verdedigers passeerde ;).
Ook een speler met verwoesting in zijn voeten en dus meer vanuit een tweede lijn aan schieten gaat komen. Iets wat vorig seizoen door kökcü gedaan
Paixao heeft een prima eerste jaar gehad en doet het dit jaar minder. Ivanusec is te vroeg om af te schrijven en is volgens voetbalkenner en orakel Kantoona een linkermiddenvelder.

Deze jongen lijkt op basis van de kenners en youtube wel echt een goede versterking. Ik zou 'm niet afschrijven. Deel wel je mening dat er nog een dribbelkoning bij moet.
Tja Ivanusec krijgt alleen de kans niet als middenvelders omdat we er al 8 hebben. En Paixao vond ik vorig jaar ook niet geweldig. Werd uit de basis gespeeld.
Op basis van jouw data, welke buitenspelers uit bijvoorbeeld de eredivisie zouden het wel heel goed doen bij Feyenoord. Buiten Noa Lang (past niet bij F maar buiten dat..) zie ik er niet 1.
En nu weer snel terug naar 020Showtime, ventje….
Nog iets inhoudelijks te melden? Nee he.
Is zo'n Driouech niet handiger? Nederlander en speelt al in de competitie en direct inzetbaar.....
Dat deden we voorheen en toen werd Feyenoord een bord-op-schoot beleid verweten. Laten we het een kans geven, Paixao, Santi en Lopez spreken ook een aardig woordje Spaans en kunnen hem vast helpen.
Volledig mee eens, als Feyenoord moet je nu omhoog kijken en minimaal 1x per 3 jaar kampioen worden, financieel sterk worden en zorgen dat Feyenoord een vaste waarde in CL/EL wordt zodat spelers zoals deze graag naar je toe komen omdat ze zich kunnen laten zien op CL toneel. Spelers zonder ambitie die voor geld gaan houdt je toch altijd. Kijk naar Bitello en Nino, die spelen nu anoniem in Rusland.
Een keer in de 3 jaar kampioen zal ik als Feyenoord fan nooit zeggen... Minimaal 2 keer CL per 3 jaar lijkt me persoonlijk structureel goed. Met Slot kan het. Advocaat was verschrikkelijk. Die documentaire - nadat ik Sunderland had gezien - had niets met topsport te maken.
Als je topsport nastreeft vind ik mijn uitspraak niet te ambitieus. Ik ben met je eens dat de coach die je aanstelt dit streven kan maken of breken. Advocaat is slechts een babysitter, geen docent.
als je op sociale media ziet hoeveel hij omgaat met Gimenez lijkt het me gek als hij geen spaans spreekt
Wat heeft Driouech structureel laten zien, dat het de verschilmaker is die Slot en co. al langer wensen? Bovendien denk ik bij Driouech vooral aan transfers zoals die van Nieuwkoop, van den Belt en Dilrosun. Allemaal leuk voor de breedte, maar verder nét niet. Bij deze Rodriguez proef ik weer een vleugje vernieuwing, scouting en hopelijk weer een vergelijk met de succesvolle transfers zoals die van Hancko en Santi.
In de scouting we trust... Anders hadden ze Driouech wel aangedragen denk ik.
Net als Sahraoui een linkerspits, terwijl we daar met Luka, Sauer en Paixao al voldoende spelers hebben. Rechts heb je komende zomer bijna niemand meer.
@FeyenoordTM dit is best een betrouwbare journalist toch ? Hoop niet dat de bedragen kloppen. Moet nog veel leren namelijk.
Vanwege de bedragen de bronzen plak, dit is ver van wat ik gisterenavond nog hoorde
@FeyenoordTM is het mogelijk dat die 14M kan kloppen, maar dan middels een constructie zoals Gimenez? Dat de rechten de komende 1.5 jaar tot 70% kunnen oplopen en dat het eindbedrag dan rond die 14 ligt?
Benieuwd jongens wanneer het officiële is feyenoord nieuwe speler
Dit begint toch steeds meer op iets te lijken! Overigens wel goed om te benadrukken dat het dus om Dollars gaat, in plaats van Euro's. @FeyenoordTM Is het substantieel genoemde bedrag van 15 miljoen dollar niet het meest rooskleurige plaatje van Liverpool? Ofwel, de transfersom, inclusief latere betalingen, bonussen en doorverkooppercentage et cetera?
Typisch Zuid-Amerikaans om hogere bedragen te vermeldden mede vanwege hun fanatieke achterban. Zie Bullaude. Media gaf continue aan dat hij 6 a 7m zou kosten maar uiteindelijk was het rond de 2.5. Hetzelfde geldt voor Paixao.
Bullaude ja.. die hebben we ook nog. Benieuwd of we die ooit nog terug zien.
ik denk het niet. Volgens mij zijn ze bij Boca nou ook niet bepaald lyrisch over hem. Zelfde geldt eigenlijk voor Wålemark. Wel jammer, want hebben zeker talent.
Hangt vooral af wie de trainer is, Slot gaat hem geen kansen geven.
Maar kwaliteit heeft hij wel degelijk, de klasse spat er vanaf. Je moet alleen weten hoe je hem gebruikt, wat Slot duidelijk niet weet
Het is wel duidelijk dat we zo snel mogelijk van die Slot af moeten. Die ballon is leeg. Tijd voor een echte trainer. Ik denk zelf erg aan een type als ikzelf.
jij bent zeker een ajaxcied die ziet slot liever gaan.
Kan je sarcastisch wezen maar ik denk serieus dat de chemie wel voorbij is. Slot is een prima trainer maar aan alles merk je wel dat ook hij niet meer weet wat hij moet doen.
Hij moet niet weg maar ik denk wel dat dit het moment is om uit elkaar te gaan en ik denk dat Slot dat zelf ook wel beseft, als je ziet hoe moeizaam het dit seizoen gaat.

Maar het ging mij vooral om Bullaude, hij zal onder Slot geen kansen meer krijgen. Om de een of andere vage reden ziet Slot het niet in hem zitten, dat merkte je direct al met het minimale aantal speelminuten en het terugzetten van Bullaude naar o21.
Een nieuwe trainer zal Bullaude wellicht een serieuze kans geven, blijft Slot dan kan Bullaude beter definitief vertrekken.
Of Dick Advocaat, Jaap Stam of Gertjan Verbeek. Ja, Slot heeft het natuurlijk waardeloos gedaan de afgelopen tweeenhalf jaar.
Boca heeft een nieuwe trainer met een ander systeem.. waar Bullaude gebruikt wordt ... heeft in het voor-seizoen alles gespeeld... ze hebben een koop optie van 3.5 mil.. we gaan het zien eind van dit seizoen..of Boca het gaat lichten
Je weet dat er nauwelijks verschil zit in de koers tussen dollar en euro? In euro zit je alsnog op 13,5m euro dan.
Haha, I know. Maar ik zie het alweer gebeuren dat de berichten van 15 miljoen euro over het internet heen vliegen, terwijl er duidelijk in Dollar wordt gesproken. Maar goed, mede daarom dacht ik ook aan een rooskleurig plaatje, zoals ook wel eens wordt geschreven van: bedrag X vast, met 'makkelijk te halen' bonussen en 10 procent doorverkoop zou het in potentie bedrag Y kunnen moeten zijn. Beetje creatief boekhouden wat inderdaad neerkomt op hetgeen @neeman ook schets.
13.8 in euro's lijkt me ook wat veel.
Hij ziet er wel een beetje uit alsof hij in zijn eerste drie wedstrijden vier rode kaarten gaat pakken.
@FeyenoordTM bronze medaille omdat het bedrag niet overeenkomt met jou info of omdat ze nog niet in de laatste fase van de onderhandelingen zijn?
Ik denk omdat dit bericht is overgenomen van een andere journalist, waarbij zijn geloofwaardigheid met brons wordt bestempeld. Gezien eerdere berichten doelt het op de transfersom, lijkt mij.
Gaat inderdaad om de som, niet om de journalist - die journalist is verder prima