Betrouwbaar
hartman-1

VK Sportphoto

Transfers

‘Ook Arsenal volgt situatie Hartman’

Van de redactie

Quilnidschy Hartman staat er in Engeland goed op. De geblesseerde linksback van Feyenoord was al ver met Chelsea, tot hij geblesseerd raakte. The Blues blijken niet de enige Engelse gegadigde te zijn.

Journalist Mike McGrath meldt donderdagmiddag dat ook Arsenal de situatie rond de linksback nauwlettend volgt. Hartman is geopereerd en herstellende van zijn knieblessure, waardoor hij naar verwachting in de winter pas weer beschikbaar is.

Volgens McGrath zou Arsenal de strijd met Chelsea om de handtekening van Hartman op termijn aan willen gaan. De linksback uit Zwijndrecht is intensief gevolgd door scouts van de club. Hij staat nog tot medio 2026 onder contract in Rotterdam.

Arsenal is in dit stadium nog niet concreet voor Hartman, die vooralsnog in 71 officiële duels voor Feyenoord uitkwam. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Best veel geruchten inkomend en uitgaand en 1908 is vrij stil. Any updates?
Weet iemand of Feyenoord er (echt) alles aan gedaan heeft de contracten van Hartman en Geertruida te verlengen? Dat zij een mooie transfer zouden kunnen gaan maken hangt al wel 1-2 jaar in de lucht dus verlengen voor hoger salaris met in de toekomst een nog fors hogere transfer bedrag zou natuurlijk geen gekke gok zijn geweest. Valt me op dat juist deze twee mannen van de club een kort contract hebben en bv Hancko wel verlengd heeft/is. Iemand enige inside info?
Hartman heeft 2x verlengd binnen een halfjaar....je kunt niet blijven aan de gang gaan.
Zijn natuurlijk voor nu nog wel twee verschillende situatie. Hartman hebben ze aankomend jaar nog voor om hem te verlengen tot 2026. Geertruida lijkt me nu al te laat. Destijds kwam het nieuws naar buiten dat er bizarre eisen vanuit zijn kamp werden gesteld.
Klopt. Denk wel dat nu verlengen slimmer en een beter signaal geeft dan zodra hij aantal goede potjes gespeeld heeft en de interesse weer concreet wordt. Nu verlengen tijdens zijn revalidatie zou mijn voorkeur hebben. Wat Geertruida betreft (en ook eerder rond Wijnaldum en als ik me niet vergis van Persie ooit en ook Gio) zijn we toch wel wat ingelukkig als het gaat om gasten uit onze opleiding. Juist die zou je toch moeten kunnen verlengen? Of zou er al door geintresseerde clubs extra bonussen in het vooruit beloofd worden als ze juist niet bij tekenen. Scheelt zo'n club geld en zou altijd liever aan de speler betalen dan aan een andere club... Vast ook een schimmig spel. Maar ben dus benieuwd of mensen inside info hebben over deze gesprekken?
Off topic...eerste tegenstander in de CL is bekend.... Mourinho is trainer van Fenerbahçe geworden 🫣😂
Tegen AS Roma waren we al 2 keer heel erg dichtbij. Fenerbahçe heeft een veel minder goed team. Dus zo erg zou dat niet meer zijn.
Ik hou van enthousiasme hoor, maar wij gaan er ook flink op achteruit deze zomer. No way dat we 1 op 1 vervanging kunnen regelen voor een Timber, Mats, Geert, Santi, Minteh & misschien zelfs wel Hancko & Paixao..
Het zou te gek voor woorden zijn als we al onze topspelers laten gaan. Dan moet er wel heel veel vertrouwen zitten in de scouting die spelers kunnen vinden die ons naar de minimaal 2de plek kunnen leiden.
5 uit de basis is de minimale verwachting; die info is hier gedeeld door FTM/Bombarda, even kwijt welke van de twee
Dat is dan heel leuk voor ze. Vorig jaar hebben ze ook gezegd dat Geertruida, Hancko en Gimenez 99% zeker vertrekken. Gelukkig hebben ze bij Feyenoord goed beleid en gaat dat niet gebeuren.
Ga hem aub proberen te verlengen. Spreekt erg veel vertrouwen uit om dit nu te doen richting hem en zal op dit moment echt niet één van de grootverdieners zijn. 1 jaar bijtekenen kan ons zoveel meer opleveren volgende zomer plus dat hij een jaar lang een sterk verbeterd salaris heeft.
Net gelezen: Ajax verkoopt Georges Mikautadze (behoorlijke miskoop, nauwelijks gespeeld daar), na een half jaar verhuur, voor € 13 miljoen aan FC Metz (13e in Frankrijk).

Dit om even aan te geven dat - bijvoorbeeld - een bod van € 20 tot € 25 voor een van onze goed presterende spelers voor een club die hoger genoteerd staat dan FC Metz echt belachelijk is. Eens?
Los van jouw opmerking ook een apart gegeven dat de nummer 13 van Frankrijk wel €13m voor een speler kan neerleggen en wij als nr 2 van Nederland en Champions League deelnemer niet boven de €10m kunnen/willen zitten.
Metz kan dat denk ik ook amper betalen. Hij wordt gewoon doorverkocht deze zomer nog. Heeft het uitstekend gedaan afgelopen half jaar en er zitten grote clubs achter hem aan.
Dat wil Feyenoord ook niet. We willen gezond blijven. Wees daar blij mee.
Hij was aan Ajax verkocht voor 16. Dus ze maken alsnog 3 miljoen winst.
Het is rustig vanavond.......
Waarschijnlijk dit weekend pas weer nieuws, volgensmij tekent Smal deze week nog, en dit weekend wordt de knoop doorgehakt over de trainer. Dat zijn als t goed is zekerheden. Nu hoop ik eigenlijk ook dat Nadje en die jeugdspeler Zekovic dit weekend rondkomen.
Lekker dan, tegen de tijd dat hij weer kan spelen op niveau heeft hij nog maar een jaar op contract. Wordt weer voor een veel te laag bedrag verkopen waarschijnlijk
@Bombarda @FeyenoordTM is het een idee om een artikeltje te wijden aan de zoektocht van Feyenoord naar de nieuwe trainer en hoe ze precies te werk zijn gegaan en natuurlijk wie de kandidaten waren...Als alles achter de rug is natuurlijk.
@Bombarda kan jij niet een space doen? Om ons even bij te praten op twitter (x)
Priske, Priske, Priske en na de champions league als een duveltje uit een doosje Nuri Şahin.
Hoop het niet, priske is in alles nu de betere keuze
In theorie wel ja. Sahin moet echt nog wat bewijzen.
Snap de hype omtrent Priske niet. Is niet het type trainer waar ik op hoopte
Die staat ook op mijn lijstje met stip bovenaan 👍
Jij hebt liever een trainer waarmee we vrijwel op zeker kampioen worden en de CL winnen. Dat is lastig zoeken kan ik je vertellen.
In ieder geval niet een trainer die zijn elftal erg behoudend laat spelen.
Ben ik ook bang voor. Los van hoge pres en fitheid hoor ik geen andere overeenkomsten qua speelstijl met Slot. Hoe verzorgd, aanvallend en met combinatie voetbal wil hij spelen? Dat kan hij het beste zelf zeggen en laten zien maar weet iemand hier hoe Sparta Praag doorgaans speelt?
Mocht je die toch vinden is ie niet te betalen, denk ik.....
Had ook liever Pep Guardiola gehad, maar je kunt nu eenmaal niet alles hebben 😂
Zet hoog druk en houd van aanvallend voetbal. Heeft ervaring en heeft clubs kampioen gemaakt. Sahin heeft nog niks bewezen
Feitelijk toch ook aan een contractverlenging denken. Als hij pas volgend jaar gaat dan scheelt dat miljoenen met een dan nog resterend jaartje contractduur.
Leuk verhaal maar gaat nergens over.
Als ie na de winter weer fit is, eerst maar eens afwachten op welk niveau ie terugkomt dat is ook maar afwachten.
Dan heeft hij bijna een jaar niet gespeeld, er is geen enkele club die tot die tijd iets gaat doen.
@Bombarda kunnen we nog iets verwachten qua nieuws vanavond?
Dat gevraag altijd, dat zie je dan vanzelf wel.
Hahaha, ja of ik vraag het ff. Net wat sneller.
@Bombarda mogen we nog iets verwachten vanavond? Inkomend of uitgaand?
@Bombarda Wat is uiteindelijk de transfersom van Hadj-Moussa? Geruchten gingen rond dat het 3,5 miljoen zou zijn. Rutger gaf op het begin aan dat dit beduidend minder was.
VI meldt dat Feyenoord nu vol voor Priske gaat. Klopt dit, of is het nog steeds 50/50? @Bombarda
Toch vreemd dat hier duidelijk vermeld wordt dat er 2 kandidaten zijn maar dat de andere media het alleen maar over Priske hebben. De "onbekende andere kandidaat" wordt helemaal niet vermeld.... Zo is het inderdaad net of Feyenoord alleen maar inzet op Priske...
De media werkt met wat ze krijgen. Ze weten alleen dat Priske op dit moment een kandidaat is en dat blijven ze rapporteren voor de kliks. Ik vertrouw 1908 en hun rapportering dateht gewoon nog 50/50 is. Laten we hopen dat Neestrup de andere kandidaat is maar mijn gevoel zegt al van dag 1 dat we een Scandinavische opvolger krijgen. De Deense competitie heeft best wel wat leuk voetbal
De media nemen vaak stukken van hier over. Zeker een voetbalprimeur. Ik heb het idee dat de andere kandidaat bewust genegeerd wordt maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk. Ik hou het trouwens op Knutsen, die 2e kandidaat.
Feyenoord komt straks met een hele verrassende naam die we hier nog niet gehoord hebben, iemand uit Israel. Schijnt echt een tovenaar te zijn. Laat mensen over water lopen, en nog veel meer van die truckjes. Hebben er een heel boek over geschreven, maar meer mag ik niet verklappen.
Dat staat er niet, ze zijn alleen in gesprek.
@Bombarda

Wordt er nog intern gediscussieerd over trainerschap, of is het nog steeds 50/50
@Bombarda misschien een domme vraag, maar het lijkt mij sterk dat deze clubs deze transferperiode door Q zijn blessure ook echt concreet worden he? Dat ze dat risico niet willen lopen.
Komt dan lastig door de fitheidstest heen....
Ja nee snap ik, maar misschien konden ze daar omheen komen (weet niet goed of dat kan maar er zijn vaak veel trucjes in de voetballerij) door zijn controle pas in de winter uit te voeren maar wel al te kopen.
Dat gaat niet gebeuren. Als ze er vervolgens in de winter achterkomen dat hij een hartritmestoornis heeft zitten ze met de gebakken peren.
Ja dat is eigenlijk wel fair. Had ik niet helemaal over na gedacht. Gebeurt natuurlijk wel is vaker. Toch jammer aangezien je er, zeker met zijn huidige contractlengte vast veel voor had kunnen vangen. Laten we hopen dat Q zijn contract zal verlengen mocht hij pas na de winterperiode weg willen.
Het gebeurt zelden, clubs die geblesseerde spelers vastleggen. Gaat in dit geval niet anders zijn.
Nee oke, duidelijk. Is er trouwens al bekend of Carranza zijn blessure ook echt meevalt, of is het al duidelijk dat het niet veel impact op de deal heeft?
In een eerder draadje hier las ik al dat er geen verlenging inzit voor Q z’n contract. Komt dat omdat hij of zijn vertegenwoorders dit definitief niet willen of zal Feyenoord later nog een poging wagen? Kan z’n blessure nu nog wat mensen van gedachten doen veranderen?
Het plan is altijd al geweest om aanstaande zomer een transfer te maken. Die vlieger gaat nu niet op.
Verander ‘misschien’ in ‘op zeker’……. Je begrijpt toch zelf ook wel dat een club geen miljoenen gaat uitgeven aan een zwaar geblesseerde speler 🙄
Vind ik exact zijn team.
Chelsea is teveel een machine een handelshuis.
arsenal lijkt me een passendere ploeg voor hem.
Helemaal mee eens. Daarnaast faalt Chelsea vaak met carrières van spelers de laatste jaren. Ooit was het zo'n monsterploeg en nu is het een team met veel jonge spelers die vaak op de bank zitten..