Bevestigd
yv202384yv202384a1a02256

VK Sportphoto

Nieuws

Ook Jahanbakhsh raakt geblesseerd en moet scan ondergaan

FeyenoordTM

Alireza Jahanbakhsh heeft tijdens de interlandperiode een blessure opgelopen. Eerder op de dag werd bekend dat ook Lutsharel Geertruida geblesseerd is geraakt tijdens de interlandperiode. Dat gebeurde op de donderdagtraining van het Nederlands Elftal.

Jahanbakhsh liep de blessure op tijdens de wedstrijd van Iran tegen Hong Kong (4-0 winst), waarin hij 74 minuten kon spelen voordat hij geblesseerd raakte. De Iraniër maakt zich zorgen omdat hij graag nog mee wil doen met de wedstrijd van Iran tegen Oezbekistan. Ook Feyenoord heeft grote wedstrijden op de planning staan, waaronder het Champions League treffen in Rotterdam tegen Atlético Madrid.

De rechtsbuiten van Feyenoord zal naar eigen zeggen een scan moeten ondergaan om de ernst van zijn blessure vast te stellen. Daaruit moet blijken hoe lang Jahanbakhsh uit de roulatie zal zijn.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooie is dat we tegenwoordig blessures redelijk goed kunnen opvangen.
Vroeger moest er dan jeugd in
Met ook Minteh eruit wordt het opvangen al wat lastiger
@Kuipvrees,
Als we Slot mogen geloven doet Dilrosun het heel goed op de trainingen en in de oefenpot tegen GA Eagles heeft hij het ook goed gedaan.

Dan is het een logische keuze dat hij een plek in de piekorde opschuift nu er geblesseerden zijn.

Stengs of Paixao op rechtsbuiten zijn nog altijd de eerste opties van Slot.
Ik las ergens op de site de suggestie om gewoon een kwalificatietoernooi te houden. Dat lijkt me op zich wel een goed plan. Wat mij betreft de Nations league weer afschaffen en direct na het einde van de competities een keer een paar weken een toernooi houden, of beter gezegd een heel stel toernooien, waarbij de landen uit een poule tegen elkaar spelen en uitmaken wie er door mag naar het ek of wk. Dan zit je gedurende het seizoen niet de hele tijd met die interlandperiodes. Maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren.
Verdulleme dar gezeur met die landen teams..jammer genoeg boycotten gaat niet. Dan maar niet kijken.
Vervelend, maar is niet onbetwiste basisspeler en hij kan makkelijker vervangen worden dan Luts.