Betrouwbaar
sebaoui-dordrecht

VK Sportphoto

Transfers

'Ook Willem II heeft Sebaoui in beeld'

FeyenoordTM

Ilias Sebaoui is dit seizoen één van de smaakmakers in de Keuken Kampioen Divisie. De 22-jarige Marokkaan staat onder contract bij Feyenoord, wat de linksbuiten dit seizoen uitleent aan de Schapenkoppen. Door zijn goede prestaties is er veel belangstelling op gang aan het komen.

Eerder werd duidelijk dat Go Ahead Eagles concreet is voor de rechtspoot, van wie Feyenoord zijn contract wil verlengen. Dat conctract loopt nu nog tot medio 2025 door, maar daar komt naar verwachting minimaal een jaar bij. Volgens journalist Dolf van Aert komt er met Willem II een nieuwe gegadigde bij: Sebaoui zou nadrukkelijk in beeld zijn bij de promovendus, al ligt er bij Feyenoord nog geen formele aanbieding.

🎖️ - Sebaoui en Feyenoord verwachten dat de speler aan het begin van het nieuwe seizoen mee gaat trainen onder de nieuw aan te stellen trainer. Voor nu lijkt alleen Go Ahead Eagles echt concreet, maar de focus ligt op de start van de seizoensvoorbereiding bij Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dat was volgens Rutger een onzin gerucht
Hij had letterlijk zelf bevestigd in een interview dat Feyenoord hem wilde hebben.
https://twitter.com/SheffieldUnited/status/1697628547761016997?t=lOwAsPvC0tliTNsI3bOvXQ&s=19 Op 0.35
Er zullen vast nog wel meer club zijn die Sebaoui een interessante speler vinden.

Kan ook gewoon zo zijn dat die journalist aan iemand van Willem II gevraagd heeft is dat niks voor jullie nadat hij een wedstrijdje van Dordrecht had gezien op tv. En dat diegene dan natuurlijk niet kan ontkennen dat Sebaoui inderdaad een goede speler is in de KKD. En dat die journalist daar dan maar van heeft gemaakt dat Willem II ook gelijk interesse heeft, wat dus niet zo hoeft te zijn. Beetje je eigen voorzet inkoppen en zo denken een primeurtje te scoren.
Gaan we ook nog iets lezen over spelers van een hoger niveau dan de jeugd, kkd, onderkant eredivisie? Het begint onder tussen te lijken op een site wat nieuws verslaat van een wilem II of een rkc
Juli? De tm is open vanaf 17 juni, hopelijk heeft de club rond die tijd al een paar cl waardige versterkingen aan getrokken? Voorlopig gaan targets wederom naar andere clubs zie rodriguez en girona als vb. Trademark van de club al een paar decennia traag handelen. Afijn dan zien we het wel begin juli
Het lijkt mij dan ook eerder dat ze wel degelijk nu al bezig zijn met handelen, maar dat het niet verstandig is om gevoelige informatie via bijvoorbeeld FTM naar buiten te brengen vóór juli.
Spelers halen in het begin van de transfermarkt is veel duurder en helaas zijn we nog steeds niet zo vermogend dat we gewoon alles kunnen halen wat we maar willen.
Pas als een beetje duidelijk word bij de grotere clubs wie er daar komen en gaan zullen de prijzen dalen voor de spelers die wel haalbaar zijn voor Feyenoord.
Ik ben juist blij dat ze zorgvuldig te werk gaan en wat meer tijd nemen en dan ook nog eens minder betalen. Ook met het halen van een nieuwe trainer nu.
Kerel het seizoen is nog niet eens voorbij🫠
We hebben met juli en augustus 2 volledige maanden en je loopt nu al te zeuren.
We moeten toch ook gewoon jeugd verlengen en gebruiken.
De mooie aankopen komen nog maar we moeten ook spelers als dit behouden en kansen geven!
Beste gozer de transfermarkt is open 24/7, voorbereiding is begin juli, dan wil je al een volledige en sterkere selectie, dan moet je nu al deals sluiten.

Anders gaan target spelers al aan je neus voorbij zie rodriguez die naar girona gaat. Lees Feyenoord is afgetroefd door klein clubje als girona. Maar supporters als jij zijn in sync met het slome gedrag van de club, alles duurt weken van trainers tot spelers...
Wat zeg jij nou eigenlijk allemaal? Klein clubje Girona? Die behoren tot de City Group, die leggen lachend 15m neer voor zo'n gozer en een salaris waar Feyenoord niet aan moet beginnen. Daarnaast word er een EK gespeeld en willen spelen niet gestoord worden met transfers, dus de markt komt deze zomer later op gang. Ik verwacht pas dat er mid/eind Juli pas echt wat gaat gebeuren.
Jij maakt de (veroordelende) link tussen info alhier en waar Feyenoord actief mee bezig is. Bij 1908.nl is ook niet alle info voorhanden en zo wel dan kan er ook soms wijselijk gekozen worden om te zwijgen. Kortom, die link is er niet.
Transfermarkt is nu ook al open hoor. Contracten gaan alleen pas op 1 juli in
Toch echt grappig dat juist deze azijnzeiker iedereen hier om de oren slaat met het verwijt dat ze leven in de wereld van een computerspelletje, maar dus vervolgens zelf verwacht dat Feyenoord nog voor het openen van de transferwindow al met topspelers rond is :’)
De berichten van baardmans zijn zo vermoeiend dat ik ze gebruik om in slaap te vallen. Wat een droeftoeter is die toch…
Even een lijstje met spelers die uit de KKD/onderkant Eredivisie komen ;
Van Nistelrooij, Virgil van Dijk, Huntelaar, Mertens, El Hamdaoui, Schouten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Recent, Wieffer en Beelen mooie voorbeelden bij Feyenoord.

Het gaat er dus om dat je als club het juiste talent weet te herkennen.

Daarbij is Feyenoord helemaal geen club die grote transfersommen moet betalen. Maximaal twee spelers maar dat moeten dan echt voltreffers zijn. Ueda voor 9 miljoen is gewoon te veel geld.

Eigen jeugd en jong talent (uit bijvoorbeeld de KKD) is je verdienmodel.
Goed om geen overhaaste beslissingen te nemen inderdaad. Speler met verrassende actie en groeiend rendement. Altijd afwachten of hij al aanhaakt bij Feyenoord 1 niveau, maar zeker eerst beoordelen voordat je hem van de hand doet.
Verlengen en verhuren op Eredivisieniveau met speeltijdgarantie is het meest interessant mocht hij nog niet voldoen aan de wensen van de nieuwe trainer. Ik verwacht dat hij afgezet wordt tegen Sauer en dat een van de twee verhuurd wordt op Eredivisieniveau.
Verschil is wel dat Sauer mogelijk met Slowakije naar EK gaat en dus mogelijk met een achterstand kan beginnen bij de nieuwe trainer of bij een eventuele nieuwe club. Dan is hun tegen elkaar afzetten iets lastiger.
Nu niet, wellicht volgend seizoen wel.
Misschien wel onder de nieuwe trainer.
maes gaat wss gewoon verlengen, heeft ook met sebaoui gewerkt toen hij nog in de jeugd van beerschot speelde
@FeyenoordTM ideale speler voor Feyenoord dit. Heeft actie, domineert de 1 op 1 en kan scoren, wanneer denk je dat er meer duidelijkheid komt met trainer? Aangezien spelers ook hierop denk ik hun toekomst baseren.
Gozer serieus denk jij dat je supporter bent van een rkc ofzo. Je doet serieus alsof een kkd speler Feyenoord naar een cl niveau zal brengen.

Zo weinig ambities hinderen Feyenoord echte top te
worden. Een echte top club zou geen worden vuil maken aan een speler uit de kkd of kkd van belgïe. En gewoon verkopen aan de hoogste bieder...
Wieffer, beelen? Kwamen ook uit KKD
En dan heb je het geval summerville nog , die , die na zijn periode bij Ado in de kkd het nu toch wel aardig doet bij leeds.
Ik snap wat hij bedoelt , we moeten ons ook zeker richten op een hoger segment spelers. Maar dit soort spelers zijn ruwe diamanten en moet je gewoon de kans geven.
Met die voorbeelden mag je niet meer komen van onze baardeman, die passen niet in zijn afbrekende straatje…… 😎
Kan niet in NL.
Dat is alleen weggelegd gelegd voor clubs uit de premier league.

Je moet het juist hebben van jeugdspelers en jong talent, aangevuld met een aantal goede aankopen.

Weet je nog het jaar dat Feyenoord grote spelers haalden, Makaay, Van Bronckhorst, Landzaat en nog een aantal aardige spelers. werd hem ook niet.
De aankopen die deze zomer veel geld hebben gekost renderen juist helemaal niet, neem een Zerroukki Ueda en Ivanusec. Ik denk dat juist hele goede scouting het verschil kan maken, en dan maakt het niet uit waar die speler vandaan komt of uit welke competitie. Neem een voorbeeld aan Wieffer en Aursnes uit 2 mindere competities.
Anders vraag je nog even 35 keer om duidelijkheid mbt een trainer. We zien vanzelf wel wie er uit het proces komt.