Primeur Bevestigd
Sebaoui - Eagles

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Go Ahead Eagles aast concreet op Sebaoui

FeyenoordTM

Ilias Sebaoui doet het dit seizoen voortreffelijk bij FC Dordrecht. Feyenoord heeft een nieuw contract klaarliggen voor de smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie, terwijl er meerdere clubs azen op zijn diensten.

Zoals eerder gemeld, aast de halve Eredivisie op de diensten van Sebaoui. Eén van die clubs is Go Ahead Eeagles. De nummer acht van de ranglijst heeft al meerdere concrete voorstellen op tafel gegooid om de linksbuiten te overtuigen. De club uit Deventer hoopt Sebaoui te huren, maar er zijn ook clubs in de markt die Sebaoui definitief willen overnemen. Vooralsnog is Eagles de meest concrete partij.

De speler in kwestie moet zelf zijn keuze nog laten vallen, maar het belangrijkste is om hoge ogen te kunnen blijven gooien bij een club die binnen zijn speelstijl past. De droom is om De Kuip te halen en dus behoort een nieuwe uitleenbeurt tot de opties. Sebaoui loopt medio 2025 uit contract bij Feyenoord, maar kan dat contract met minimaal één seizoen op laten waarderen.

Sebaoui sluit in de voorbereiding van het seizoen 2024/2025 naar verwachting eerst aan bij de selectie van Feyenoord, maar een uitgaande transfer is daarna allesbehalve uitgesloten. Hij was tot dusverre in zevenendertig optredens bij FC Dordrecht goed voor tien goals en zeven assists. 

De verhuurde speler liet onlangs weten in nauw contact te staan met Feyenoord over zijn verhuurperiode. "Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat en hoe ik me voel. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij FC Dordrecht en ik zie in de zomer wat er gaat gebeuren."

FC Dordrecht gooit hoge ogen in de Keuken Kampioen Divisie. Sebaoui voegt daaraan toe: "We dromen stiekem van de play-offs, die willen we behalen. Daar ga ik mijn best voor doen en dan zie ik in de zomer wel wat er met Feyenoord gaat gebeuren en dan gaan we een goed gesprek hebben."

Naar inschatting van datamedium Transfermarkt vertegenwoordigt Sebaoui een ingeschatte marktwaarde van een half miljoen euro. Eerder werd in het laatste Squad Depth artikel duidelijk dat er zóveel interesse is voor Sebaoui, dat een uitgaande transfer bijna niet tegen te houden is voor de Rotterdamse club.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Misschien is het helemaal niet zo'n slecht idee om Sebaoui en ook Tsoungui en 't Zand gewoon de hele voorbereiding te laten doen bij een geschikte club op een nog weer hoger niveau dan FC Dordrecht. Go Ahead zou dan een prima optie kunnen zijn.
@FeyenoordTM Gaat Shiloh 'T Zand in de voorbereiding een kans krijgen? Die maakt ook wel een goeie indruk in de kkd
Ik zou hem behouden, hij heeft veel potentie.
Laat hij de voorbereiding lekker bij Feyenoord meedraaien.
En als ze hem dan willen verhuren; verhuur hem wel aan goede eredivisie club zoals een FC Twente, waar leuk en goed voetbal gespeeld wordt zodat hij zich aan een goed niveau kan optrekken.
Hij zal zich dan sneller ontwikkelen op eredivisie niveau.
Go Ahead dan toch een prima ploeg? Twente is een concurrent in de strijd om Champions league, dus om die nu te gaan 'helpen' lijkt me niet slim.
Snap dat de alliantie ook wil cashen, maar ook goed om 1 van de goede spelers kans in Feyenoord 1 te geven. Dat kun je dan hardmaken voor nieuwe spelers die bij Dordt worden gestald. Dus Sebaui of Tsoungi bij 1 (of eventueel uitlenen aan betere club om het jaar erna echt aan te sluiten).
Met het direct verkopen na Dordrecht wordt niet echt 'gecashed'. Ploegen zullen nu niet boven een miljoen gaan bieden. Dan beter bij Feyenoord laten aansluiten of in eredivisie verhuren..
Dat bedoel ik ook, deze spelers komen van de scouting die zie ik graag bij feyenoord aansluiten volgend seizoen.
Ik voorzie: deze jongen gaat imponeren tijdens de voorbereiding in het eerste, waarna ze hem bij Heerenveen stallen als vervanger van Sahraoui. In seizoen 25/26 hebben we een uitstekende linksbuiten die een fractie heeft gekost.
Prima club voor hem en voor Feyenoord een mogelijkheid hem aan het werk te zien op Eredivisieniveau. Verlengen en verhuren zou een top optie zijn. Bij verkoop altijd een eerste terugkoopoptie opnemen, dit is typisch zo'n jongen die in één seizoen flink wat waard kan worden (zoals hij dit seizoen ook al heeft gedaan).
Enigzins off topic, maar wat gebeurt er eigenlijk met de samenwerking met Dordrecht als zij zouden promoveren? Mag dat uberhaupt in de eredivisie? En als dat gebeurt, zou je hem daar laten spelen of toch een stapje hoger. Gae sowieso prima team ervoor!
Mag wel (maximaal 5 huurspelers geloof ik). Ook met Excelsior in het verleden zo geweest.
betwijfel wel of het een goede zaak is. Nu speelt Dordrecht een beetje als Feyenoord, maar als heel kleine jongen in de eredivisie zullen ze vooral moeten verdedigen.
Sebaoui, Sauer en Slory verhuren in de ED.

Afscheid nemen van Alireza en Walemark.

Paixao, Ivanusec, Hadj-Moussa + 2 topaankopen op de flanken.

Gimenez en Ueda verkopen. 2 nieuwe spitsen halen.
Eens, behalve dat laatste. Slot heeft alle vertrouwen in Ueda dus die wordt bij vertrek van Santiago onze eerste spits. Zal wel een concurrent met veel potentieel bijkomen.
Verlengen en een jaartje verhuren binnen de Eredivisie lijkt me voor Feyenoord een enorm goed idee. Hoe staat de speler hier zelf tegenover @FeyenoordTM ?
Alle opties open, zoals in de tekst staat
Lijkt mij idd ook het beste. mooi om te zien dat de samenwerking zijn vruchten afwerpt.
Lijkt mij een top deal . prima speler laten bijtekenen en verhuren aan een mooie eredivisie club om aan het niveau te wennen
@FeyenoordTM Weet jij wanneer er een nieuwe marktwaarde update van de KKD online komt?