Primeur Bevestigd
yv20221013yv20221013a9a09855

VK Sportphoto

Nieuws

Opnieuw veiligheidsnetten bij bekerkraker tegen Ajax

FeyenoordTM

Feyenoord is opnieuw van plan om maatregelen te treffen voor het bekerduel tegen Ajax. Dat melden ingewijden aan deze website.

Om de veiligheid van de veldspelers te waarborgen, gaat de club wederom tien meter hoge veiligheidsnetten plaatsen langs alle zijdes van het stadion. Televisiezender ESPN voelt zich wederom genoodzaakt om tijdens het duel vanaf de rand van het dak van het stadion te filmen, waardoor het zicht voor de televisiekijker minimaal belemmerd wordt.

Ook de gemeente Rotterdam heeft plannen om groots uit te pakken rond het duel. Het heeft er alle schijn van dat De Kuip op de wedstrijddag opnieuw omgetoverd wordt tot vesting. Het doel is om incidenten rondom De Klassieker te voorkomen, hoewel er afgelopen Klassieker zich geen noemenswaardige akkefietjes voordeden.

De datums van de halve finales (Spakenburg - PSV & Feyenoord - Ajax) worden later deze week vastgesteld op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 april. De KNVB Bekerfinale staat op zondag 30 april op het programma; wederom in De Kuip.

mk061221718120-7

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Geen uitsupporters, netten, allemaal irritant. Misdragingen van supporters, ook irritant, dus de maatregelen zijn enigszins te begrijpen. Maar is er ondertussen ook nog een lange termijn visie waarop de Klassieker (en welke wedstrijd dan ook) in de toekomst weer mét uitsupporters en zonder netten kan? Op deze manier schieten we niets maar dan ook niets op. We gebruiken netten en verboden om te voorkomen dat er dingen mis gaan i.p.v. dat we met elkaar zorgen dat iedereen fstsoenlijk met elkaar omgaat.
Netten kan ik nog begrijpen. Maar een vesting maken van de kuip?!?! Dat is in mijn ogen alleen maar om de boel op te hitsen. Er zijn niet eens uitsupporters.......
Als je mensen in een kooi opsluit dan gaan ze zich ook als beesten gedragen
Als mensen zich niet als beesten gedragen, komt er nooit een kooi
Wat is dat voor onzin, afgelopen Klassieker was er ook niks aan de hand. De boel wordt buiten het stadion opgefokt. Er is niet eens uitpubliek aanwezig.
Bedankt weer tokkies voor het verslechteren van het zicht voor vele supporters en het bijdragen aan de slechte reputatie die we hebben op dit gebied.

Je kunt ook fanatiek je team vooruitschreeuwen en voor een intimiderende sfeer zorgen zonder k@nkerzooi op het veld te gooien.

Zeer zielig gedrag van kleine kinderen in de lichamen van volwassen mannen
Ben het volledig met je eens... maar ook wel beetje zielig dat je geen normale reactie kan geven zonder met ziektes te gaan smijten...
Terecht punt. Ik wilde mijn reactie aanpassen maar kan niet meer, ik neem dit mee voor de volgende keer.
Vind dat die netten wel wat hebben en de camerapositie van ESPN draagt ook bij aan de unieke wedstrijdervaring. Het wordt hoe dan ook een historische pot!
****** moeten we weer gaan kijken via de tv dat het gefilmd is vanuit een satelliet
Lekker man, iedereen thuis weer een vercrackte camerapositie alsof ze high zijn. Moet je maar naar het stadion gaan!
Tief op man gaat dit elk jaar gebeuren nu? Allemaal om die neus van een berghond te beschermen
Je hebt zelf niet door dat de manier waarop jij praat over een speler die - nadat ie ons mede kampioen heeft gemaakt - toevallig naar de concurrent is gegaan daarmee iets te maken heeft?
Het is toch niet de bedoeling dat dit nu jaarlijks gaat gebeuren? Hij heeft met zijn volle verstand die stap gemaakt bescherm hem dan niet
Denk dat ie bedoelt dat die netten onzin zijn ;-)
Niet alles persoonlijk aantrekken lol
Ja, Kevin zal zeker niet het bericht onzin vinden, maar de netten. Werd ook amper iets gegooid.