Overzicht uitslagen opponenten UEFA Europa League

FeyenoordTM

Feyenoord maakt zich over 1.5 week op voor de kraker tegen Sturm Graz. In Oostenrijk kunnen de Rotterdammers zich verzekeren van overwintering in Europees verband. Feyenoord gaat aan kop in groep F van de UEFA Europa League en maakte ook in eigen competitie geen fout. Hoe deden de poulegenoten het? Een overzicht.

FC Midtjylland

In de Deense Superliga nam FC Midtjylland het dit weekend in eigen huis op tegen AC Horsens. Midtjylland kwam in minuut 20 op achterstand, maar wist de achterstand om te buigen in een 2-1 overwinning. Anders Dreyer en voormalig Feyenoord target Kristoffer Olsson namen de doelpunten voor hun rekening. Midtjylland staat nu vijfde in eigen competitie.

Sturm Graz

In de Merkur-Arnea leek Sturm Graz het zondag even lastig te krijgen tegen Wolfsberger. De ploeg van Christian Ilzer ging met een 0-1 achterstand de rust in, maar wist de achterstand na rust snel weg te poetsen: 3-2 winst. De doelpunten aan de zijde van Sturm Graz kwamen van Otar Kiteishvili, Alexander Borkovic en Albian Ajeti. Sturm Graz hijgt als nummer 2 in de nek van koploper RB Salzburg: Beiden 12 gespeeld in de Oostenrijkse Bundesliga, met 29 en 27 punten.

SS Lazio

Maurizio Sarri zijn formatie kwam dit weekend niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Udinese Calcio. Met slechts 3 schoten op doel in het eigen Stadio Olimpico konnen de Romijnen het eigen publiek niet bekoren. Tot overmaat van ramp verloor het ook nog eens sterspeler Ciro Immobile, die nu zoet is met een bovenbeenblessure. Lazio bezet momenteel met 21 punten de derde plaats in de Serie A, direct gevolgd door Udinese met een gelijk aantal punten. Stadgenoot AS Roma kan daar morgenavond nog overheen, wanneer het een uitwedstrijd tegen Sampdoria speelt.