pedersen

Pedersen blij: "Ik heb geen woorden voor deze goal"

Marcus Pedersen was zaterdagavond de matchwinner voor Feyenoord in de wedstrijd tegen AZ. De Noorse back schoot vlak voor tijd de winnende goal tegen de touwen. Met zijn eerste officiële goal voor Feyenoord bezorgde hij drie belangrijke punten voor zijn ploeg in aanloop naar de slotfase van de competitie. Na de wedstrijd sprak Pedersen met ESPN.

"Ik denk dat het hele stadion blij was. Ik schoot gewoon, het was een reflex. Ik heb geen woorden voor deze goal," begint Pedersen. Een gelukkige goal, zo geeft hij toe. "Ja, dat denk ik wel."

Het was geen makkelijke wedstrijd voor de Rotterdammers. "Het was een moeilijke wedstrijd, de nummer één tegen twee. AZ is ook erg sterk dit seizoen, maar ik denk dat wij meer kansen hebben gecreëerd en de drie punten verdienden. Het is goed dat wij de afgelopen wedstrijden altijd de punten hebben gepakt."