Gerucht
Danilo

Transfers

'Rangers en Feyenoord nog altijd in contact over transfer'

FeyenoordTM

Na het geweigerde openingsbod staan Feyenoord en Rangers nog altijd in contact om de transfer van Danilo Pereira da Silva te bespreken.

Dat meldt Pranav Shahaney woensdagmorgen op Twitter. Danilo is voor de Rangers op het moment de voornaamste kandidaat om de nieuwe spits te worden in het Ibrox Stadium.

Danilo kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax naar Feyenoord. In zijn eerste seizoen was hij goed voor veertien goals en vier assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde na de laatste update in op 6.500.000 euro. De Braziliaanse spits staat tot medio 2026 onder contract in Rotterdam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@ FTM is deze speler van AC Milan in beeld: Yacine Zinedine Adli . te Kloese zou in Milaan zijn hiervoor ??
Rutger, heb je al wat namen gehoord wie Feyenoord als 2e spits zou willen mocht Danilo weggaan?
Hancko en geertje gewoon behouden alleen als er een bod boven de 50 weg maar anders gewoon behouden zelfde geld voor gimenez en paixao
Bijlow
Brenet Geertruida Hancko Hartman
Robertone wieffer szymanski
Paixao gimenez nakamura
Ik heb Brenet echt niet hoger staan als Pedersen en Pedersen heeft nog genoeg ruimte om beter te worden en dus ook meer waard te worden met oog op een eventuele transfer. Brenet zal met zn 29 jaar wel ver aan de top van zn kunnen zitten. Goede back up voor Pedersen, dat wel
Rangers hebben niet echt een groot budget, ze willen het liefst Dessers halen, maar dat hangt ook een best prijskaartje aan. Feyenoord hoeft hem van mij niet te verkopen, heeft het gewoon aardig gedaan. Of men moet al ver zijn met een vervanger, vooralsnog blijkt van niet.
Bozenik 1.5 schat ik
Kokcu 30
Dermane 2
Danilo 5 a 6
Feyenoord had een spelers budget van 23 miljoen exc wat er nu binnen komt,laat ik het netjes inschatten 60 procent kan ge簿nvesteerd worden.
Beerje ruim genomen 24 miljoen plus 23 is 47 miljoen
En las dat feyenoord meer wilde investeren dan vorig seizoen
Ik zou nakamura kopen
Gulliksen kopen
Een rechtsbuiten
Een rechtsback
En een lcv.
Leuk wat je allemaal zegt en goed verzonnen, alleen gaat dar gecommuniceerde bedrag van 23M spelersbudget over het salarishuis, niet over hoeveel wij te besteden hebben.

Met andere woorden, als je allerlei dingen gaat verzinnen, zorg dan iniedergeval dat het nog enigszins normaal over komt ipv deze onzin.
Nee gast,feyenoord heeft het over 23 miljoen transfer pot, niet het salarishuis dst is al vele malen gecommuniceerd
Gaat zeker wel om de salarispost. Het is geen footballmanager of OSM waar je een vast transferbedrag krijgt om mee te werken.
Het gaat om 23 miljoen salarissen
@Dani010 wil je iemand corrigeren doe je het weer verkeerd. Spelers budget gaat altijd over salaris. Jij denkt dat men zo dom is om het transferbudget kenmaar te maken?
Ik denk dat Pavlidis,Douvikas,van Hooijdonk,Pepi etc meer kosten.
Danilo is zeker niet minder dan deze jongens.
Zou hem dan liever behouden.
Zie voor dat geld niet snel een betere komen.
Danilo is geen hoogvlieger, maar haal maar eens een spits voor 6 miljoen die er meer maakt dan hij in de minuten die hij gekregen heeft afgelopen seizoen.

Hij komt zeker op CL niveau te kort, dus ik zou als 2e spits altijd investeren in iemand waarvan je verwacht dat hij Gimenez volgend jaar kan opvolgen. Dat kan Danilo niet.

Dus 6 miljoen is voor mij echt de bodem, anders houden. Ligt goed in de groep. Al heeft een groep die kampioen is geworden ook verversing nodig. Ik verwacht dat hij voor 6,5+ nog wel ergens weggaat deze zomer.
Heb je dit bij de borrel en de worst bedacht? 不不不不不
Grappig te lezen niet CL waardig.... vorig seizoen Gimenez gezien tegen as roma...als je geen aanvoer krijgt van buitenspelers dan wordt t voor elke spit moeilijk. Vind persoonlijk dat hij goed heeft gepresteerd met de speeltijf die hij gekregen heeft. Welke CL waardige spits wil je halen dan
Feyenoord wil 8 miljoen rangers niet verder dan 3 dan zal het om en nabij wel 5 of 6 miljoen worden. Dan meteen douvikas halen
Hoe goed is die Douvikas nu echt? Alleen naar doelpuntjes kijken in de eredivisie heeft geen zin, hebben we gezien aan die Griek van VVV, die Belg van NEC, Amenteros, ect.

Is hij lichtvoetig?
Is hij relatief snel?
Wint hij veel kopduels?
Is hij balvast?
Redelijk 2 benig?
Potentie om na Feyenoord nog een stap te maken

Mij bekruipt het gevoel van een huis-tuin-en keukenvoetballer die is dit jaar iets meer ingeschoten heeft dan de rest.
Helemaal mee eens en goed verwoord!
Volgens de Scottish Sun was het bod 瞿3,5m en schat Feyenoord zijn waarde op 瞿7m. Dus ben heel benieuwd waar dit op uitkomt, minimaal 6 miljoen euro ben ik tevreden.
Gratis opgepikt bij Ajax en dan verkopen voor rond de 5 miljoen. Bedankt Ajax.
Dat is een compensatie voor de fooi die we voor Berghuis kregen.......:):)
Liever 7. 5 is echt te weinig
Misschien krijg ik hier veel haat op, maar als psv pepi van ons wegkaapt waarom gaan wij niet voor fabio silva als backup achter santi? Denk niet dat ie blij is met reserverol maar als ze hem kunnen overtuigen( danilo speelde ook bij elke wed) is het toch een prima spitsje
Gozer verdiep je in het voetbal,silva is eigendom van de wolves voor 40m gekocht. Daar willen ze min 18m voor terug
Iets met huren en verdiepen ofzo.
Niet zo boos baardmeneer :)
Utrecht wil 10M+, is nog duurder dan Pepi volgens mij.
Niet op in gaan. Super nuttige speler, die veel meters maakt, regelmatig een doelpunt maakt en zielenmis de spits als op 10 goed uit de voeten kan. Bovendien belangrijk buiten het veld voor Paixao die naar mijn mening echt heel goed kan worden en een recordbedrag voor Feyenoord kan gaan opleveren over 1 of 2 jaar.
@FTM enig idee wat het verschil tussen vraag en aanbod is momenteel?
Feyenoord wil 8 en rangers wil 3 betalen (volgens fr12)
Haha nee hoor ligt anders, stuk dichterbij elkaar
Op welk bedrag mikt Feyenoord dan?
Kon het ook niet geloven. 8 zou wel mooi zijn ;)
dan kunnen we ervan uit gaan dat het wel rond ga komen , verwacht zo 6milj en dat is prima
Las ergens online dat ze 3 M willen betalen en Feyenoord 8,5 M wil...
Maar die bedragen lijken me allebei niet re禱el
Feyenoord 8 miljoen. Rangers maar 3